Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κόντης: «Κανένα λαμόγιο που δεν έχει 30 ευρώ δε θα μου πει πότε θα μιλάω»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, ήταν για άλλη μια φορά καυστικός και αναφέρθηκε σε αυτούς που τον βρίζουν, χαρακτηρίζοντάς τους ως λαμόγια.

Ο κ. Κόντης μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για τις εξελίξεις στον Άρη, την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών και το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος επενδυτής το καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Έχουν φτάσει τον Άρη να είναι ένα μικρό κλαμπ για τον ελέγχουν. Δε θα πάω στις εκλογές τις Κοινωνίας Μελών. Κάποτε ήμασταν 3.000 και τώρα είναι 300. Στην τελευταία ψηφοφορία είχε 700 άτομα. Η μια πλευρά έχει ένα ποσοστό συσπείρωσης. Αυτοί του Σκόρδα είναι πλέον και διοίκηση. Κάνουν με διαδικασία αστραπής μια Γενική Συνέλευση. Ρε λαμόγια έχετε αφήσει τον Άρη να μικραίνει και να τρώει ένα ψέμα τον τελευταίο χρόνο. 30 ευρώ δεν μπορείτε καν να βάλετε και βγαίνετε και λέτε γιατί βγαίνω και μιλάω; Όποτε θέλω θα βγαίνω και θα μιλάω. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα και λέω την πραγματικότητα. Μιλάω για αυτούς που παραπιούν την πραγματικότητα και κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου αλλού. Είναι δυο τρεις δημοσιογράφοι που μετά γίνανε παραγωγοί. Ο Σκόρδας έφυγε από το ραδιόφωνο και το πήραν κάτι τύποι που με πιάνουν στο στόμα τους από το πρωί μέχρι το βράδυ και με βρίζουν. Κατάφεραν και έπεισαν τον κόσμο ότι έπρεπε να φύγει ο Κόντης από τον Άρη γιατί έτρωγε τα χρήματα τους.

Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Κυριακή κοντή γιορτή, να ανοίξουν την αύξηση κεφαλαίου. Αφήστε αυτά που λέτε να εξετάσουμε και να κάνουμε. Οποίος θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιον να πάρει την ΠΑΕ να προκηρύξει αύξηση κεφαλαίου. Δεν υπάρχει ούτε ΦΕΚ ούτε τίποτα, είναι μονό στα λόγια. Ας προκηρύξουν την αύξηση κεφαλαίου, να πάει ο ενδιαφερόμενος να βάλει τα ωραία του και καθαρά λεφτά του για να μπορέσει να πάρει την ομάδα και να την οδηγήσει αλλού. Άκουσα πως υπάρχουν επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν να ασχοληθούν, ας τους αφήσουμε».


Για το αν θα μπει και ο ίδιος στον Άρη:

«Δεν έχω σταματήσει να προτρέπω ανθρώπους να συμμετάσχουν και να τους δείχνω το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Όμως εγώ τον Άρη δε τον βλέπω μικρό. Δε τους λέω άντε πάμε να σωθούμε και ευτυχώς μπήκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και σωθήκαμε. Θέλω τον Άρη να τον βλέπω να κάνει ευρωπαϊκές πορείες. Ας έλεγαν τότε πως θα κάναμε μικρότερη πορεία, όχι όμως να ανέβαζαν το μπάτζετ. Με ενδιαφέρει να βλέπω τον Άρη να μεγαλουργεί.

Θα έμπαινα και εγώ αν αυτή η προσπάθεια είχε τις κατάλληλες προϋποθέσεις: διάλυση της Λέσχης, αυτό το παραμύθι που είναι δήθεν θεματοφύλακας. Πως φυλάς τα θέματα του Άρη, με δυο ανακοινώσεις που θα βγάλεις; Οι μετοχές να είναι σε έναν ιδιοκτήτη, να υπάρχουν καθαρές συμφωνίες και να είναι μια μη ανταγωνιστική ομάδα θα έλεγα ναι. Να γίνει η αύξηση αύριο και να δούμε που βρισκόμαστε. Ο ίδιος ο Σκόρδας έλεγε κάποτε πως πρέπει να έχεις τα οικονομικά στοιχεία για να καταθέσεις. Να ακυρωθεί αυτή η γενική συνέλευση. 32 εκατομμύρια είναι αυτά που χρωστάει ο Άρης. Πως ξέρουμε αν δεν υπάρχει κάποιος αν δεν ανοίξουμε το μετοχικό κεφάλαιο και να δούμε μήπως έρθει κάποιος να το καλύψει; Θα την πάνε Κυριακή του Πάσχα και θα πηγαίνουν να ψηφίζουν. Μόλις κλείσουμε θα βγάλουν και ανακοίνωση πως δε μπορώ να μιλάω».


Για το λόγο που ενδιαφέρεται για τον Άρη:

«Ήμουν πάνω από 7 χρόνια στον Άρη και με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση. Δε μπορώ να βλέπω αυτούς να μικραίνουν τον Άρη. Εγώ θα μπορούσα να πίνω άνετα τον καφέ μου στο Κολωνάκι και να μην ασχολούμαι με το Άρη, όμως δε μπορώ να βλέπω αυτά τα πράγματα. Εγώ ζούσα εκεί μέσα από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: