Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Έτσι παραχωρείται ο Αλέξις Σάντσεζ!!

Τα χρήματα που αξιώνει για την παραχώρηση του Αλέξις Σάντσεζ, γνωστοποίησε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στην αντίστοιχη της Γιουβέντους, σύμφωνα με πληροφορίες της «Tuttosport».

Έτσι παραχωρείται ο Αλέξις Σάντσεζ
Πριν από δύο χρόνια η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δαπάνησε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 40 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε. Ο Αλέξις Σάντσεζ, όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Καταλανών και το μέλλον του στην Ισπανία μοιάζει αβέβαιο. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Χιλιανός άσος δεν έχει θαυμαστές, καθώς ήδη η Γιουβέντους έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Tuttosport», οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ζήτησαν από τους υπεύθυνους της «Μπάρτσα» να τους γνωστοποιήσουν το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του επιθετικού. Η διοίκηση των Καταλανών, μετά από σύσκεψη, φέρεται πως αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίον ο Σάντσεζ θα μπορούσε να μεταγραφεί στην ομάδα του Τορίνο.

Για την παραχώρηση του Σάντσεζ, η Μπαρτσελόνα αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, με ρήτρα 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Το ποσό αυτό θα πρέπει να εξοφληθεί μέσα σε δύο χρόνια, από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα.

Αυτό που απομένει είναι η απάντηση της «Γιούβε», η οποία δεν μοιάζει διατεθειμένη να δαπανήσει «τρελά» ποσά για μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: