Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γεωργιάδης: «Ας μας φέρουν πρόταση στη Γ.Σ. και εμείς θα περιμένουμε»

Ο Κώστας Γεωργιάδης, πρόεδρος Κοινωνίας Μελών Άρη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση που γίνεται στο σύλλογο και στην Κοινωνία Μελών Άρη αλλά και στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στο «Αθλητικό Metropolis» στις οποίες δήλωσε πως δεν έχει κάποιο θέμα με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης:

Για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στο «Metropolis»

«Είναι σύνηθες φαινόμενο οι πολιτικοί να λένε κάτι και μετά να θέλουν να χαϊδέψουν αυτιά και να ανακαλούν. Είναι σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, εμείς κοιτάμε τον Άρη. Τώρα ο άλλος ο Ερμείδης είπε ότι κατέβηκαν 5 πούλμαν για να κάνουν επεισόδια στο 87΄ στο ΟΑΚΑ και ενώ ο Άρης είχε βάλει 5 γκολ στο Χαριλάου στην Τρίπολη και το αποτέλεσμα της ΑΕΚ μας ήταν εντελώς αδιάφορο. Ο Άρης είχε τότε την κατάσταση στα χέρια του. Ήταν βλακώδες σενάριο. Όποιος συκοφαντεί την ομάδα ή το λαό του Άρη πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες ώστε όποτε ανοίγει το στόμα του να προσέχει τι λέει για τον Άρη».


Για τη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών και το γεγονός πως γίνεται εν τάχει:

«Αν βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν πρέπει να δημιουργούνται παρανοήσεις. Πριν από δυο εβδομάδες βρήκαμε ένα διοικητικό κενό στη Λέσχη φίλων Άρη. Ως αδειανοί που πονούσαμε την ομάδα τρέξαμε να καλύψουμε το διοικητικό κενό, να αλλάξουμε κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει το προηγούμενο Δ.Σ. Να αλλάξουμε την κατάσταση και να αποφύγουμε το μοιραίο που ήταν ο υποβιβασμός . Βάλαμε κάποιους ανθρώπους που πιστεύαμε πως μπορούν να ταρακουνήσουν κάποιες καταστάσεις με σκοπό να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ήμασταν διοικήσεις με προσωρινές διαταγές με στόχο την επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού. Εμείς δε θέλαμε να διοικήσουμε τον Άρη στο διηνεκές.

Δε μπορώ να δώσω εγώ το χρόνο σε κάποιον να έρθει αλλά ο μεγαλομέτοχος. Οποίος θέλει ή σκέφτεται να διοικήσει τον Άρη να εμφανιστεί μπροστά στη Γ Σ και να πει πως “είμαστε αυτοί αλλά δεν έχουμε ακόμα ετοιμαστεί για να εμφανίσουμε την πρόταση μας που θα σώσει τον Άρη. Θέλουμε χρόνο και ζητούμε να μην προκηρύξετε νέες διαδικασίες για αρχαιρεσίες, πηγαίνετε όπως είστε και θα βρούμε χρόνο να ετοιμάσουμε την πρόταση μας”. Τότε ο μεγαλομέτοχος θα αποφασίσει. Όσοι ήθελαν να διοικήσουν τον Άρη εμένα περίμεναν;»
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: