Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

"Είμαι Άρης μέχρι τέρμα", είπε ο Σούλης!

"Άρης μέχρι τέρμα", δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον "ARENA 89,4" ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος που την Κυριακή κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
"Εγώ έκανα μόνο τη δουλειά μου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και ο κόσμος έγιναν μια γροθιά σε συνδυασμό με τη διοίκηση, και είναι αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια.
Βαρύτητα έδωσα στο ψυχολογικό, ωστόσο κάποιοι άλλοι αφύπνισαν τους παίκτες, οι οποίοι έβαλαν πιο μπροστά από όλους τον Άρη. Σίγουρα η εμφάνιση στο Περιστέρι έδειξε πως άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό, εμείς από τον Πανθρακικό δεν χάσαμε, όπως η ΑΕΚ, και νομίζω πως αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με αυτό της Τρίπολης ήταν καθοριστικά.
Σχετικά με το παιχνίδι στη Ξάνθη, εμείς θα πάμε με σκοπό να "πολεμήσουμε" για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί η ομάδα να έχει παραμείνει σίγουρα στη κατηγορία, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο πρέπει να βγει και η τελική απόφαση για την ΑΕΚ".
Για το αν παθιάζεται με τις ομάδες που αναλαμβάνει και το αν θα παραμείνει στον Άρη ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: "Μπορεί να παθιάζομαι στα παιχνίδια, ωστόσο πάντα σέβομαι τις ομάδες που περνάω σαν προπονητής. Έχω πολλά αισθήματα γενικότερα και τώρα είμαι Άρης μέχρι τέρμα.
Αν ένας προπονητής δεν γίνει πρώτα οπαδός, δεν μπορεί να δουλέψει και πόσο μάλλον όταν έχεις ένα τέτοιο κόσμο πώς να μη δεθείς μαζί του. Με ενδιαφέρει όταν θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος του Άρη να αναγνωρίζει τη δουλειά που κάναμε και τι καταφέραμε. Σίγουρα οι στόχοι του Άρη πρέπει να είναι πάντα μια θέση στη πρώτη εξάδα αλλά και η διεκδίκηση του κυπέλλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: