Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Παγώνης: «Ήρθαν στοχευμένα στη Μίκρα οι άνθρωποι της Γιουβέντους»

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Ηρακλή, Γιάννης Παγώνης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την επίσκεψη των ανθρώπων της Γιουβέντους στη Μίκρα επισημαίνοντας πως ήρθαν εδώ στοχευμένα.

Για την Κ20 και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται:

«Αυτήν η προσπάθεια που κάνουμε έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Ότι ο Ηρακλής έχει απ? τις πιο καλές ακαδημίες το ξέρουμε όλοι, έχουν βγει πολλοί καλοί παίκτες. Στόχος μας είναι να βγάζουμε παίκτες και στην συνέχεια να τους προωθούμε με νοοτροπία νικητή στην πρώτη ομάδα. Εγώ εδώ βρήκα μια αρκετά καλή κατάσταση, έχουμε τον πρόεδρο κοντά μας και ότι έχουμε ζητήσει το έχουμε πάρει. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις και αυτό είναι δέλεαρ για να φέρουμε παίκτες και από την επαρχία
αλλά και από το τοπικό.»

Για το αν το καλό όνομα που έχει ο Ηρακλής, για την δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής, ήταν ο λόγος που ο κ. Τσερουμπίνι αποφάσισε να περάσει από τη Μίκρα:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και επίσης υπάρχουν πολλοί καλοί αθλητές. Πιστεύω πως η δουλειά που κάνουμε γίνεται αρκετά καλά και γι? αυτό τον λόγο προκαλέσαμε ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.»

Για το πιο ήταν το θέμα που απασχόλησε τους ανθρώπους της Γιουβέντους:

«Καταρχήν ήρθαν να δουν τις εγκαταστάσεις και πιστεύω τους άρεσε πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση που σε φιλικό παιχνίδι καθίσαμε περίπου μια ώρα μαζί και είχαν βγάλει μπλοκάκι και σημείωναν για τα πάντα. Ήθελαν να ξέρουν μέχρι και για τον τελευταίο ποδοσφαιριστή πως λέγεται, ήρθαν εδώ στοχευμένα. Έδειξαν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν και στην τεχνογνωσία, αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Για το αν Ιταλοί είναι πιο μπροστά από εμάς σε ότι έχει να κάνει με τμήματα υποδομής:

«Αυτό είναι αυτονόητο. Μετά το 2004 αντί να κάνουμε βήματα προς τα μπρος, κάναμε προς τα πίσω. Πιστεύω πως με την οικονομική κρίση θα στραφούμε σε ποδοσφαιριστές δικούς μας, γιατί διαθέτουν πολύ ταλέντο, απλά χρειάζεται δουλειά.»

Για την πρώτη ομάδα του Ηρακλή και αν πιστεύει πως θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο:

«Θέλω να πιστεύω πως ναι, θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει που βρίσκονται και ότι η φανέλα του Ηρακλή είναι πολύ βαριά. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα για να μπορέσει να πάρει την απευθείας άνοδο είναι ηρεμία για να καταφέρει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται.»
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: