Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ετοιμάζεται ψηφοδέλτιο

Η χθεσινή ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Αρη για γενική συνέλευση στις 27 Απριλίου, έριξε τον κύβο των εξελίξεων στα διοικητικά της ομάδας, κυρύσσοντας, ουσιαστικά, την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην ΠΑΕ (δυστυχώς) πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Πέραν της βέβαιης καθόδου του νυν προέδρου, Λάμπρου Σκόρδα, φαίνεται πως βρίσκεται στα «σπάργανα» η δημιουργία ενός ακόμα ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ, στις εκλογές του Μαϊου. Πρόκειται για μια ομάδα Αρειανών παραγόντων οι οποίοι μελετούν προσεκτικά όλα τα δεδομένα, ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να αποφασίσουν την κάθοδό τους, έχοντας, ίσως, τη στήριξη ενός επενδυτή από το εξωτερικό! Παρά το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την ΚΜΑ, σχετικά με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων εώς την προσεχή Τρίτη, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να προλάβουν, μπαίνοντας στον προεκλογικό στίβο.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε γίνεται αντιληπτό πως η γενική συνέλευση του φορέα αποκτά το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δύο παρατάξεις να διεκδικούν τη διοίκηση του Αρη με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο σε ΠΑΕ, όσο και σε ΚΜΑ.  novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: