Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κάτι παραπάνω από ένας… ημιτελικός!!

Δεν είναι απλά ένας ημιτελικός Κυπέλλου, το ματς με τον Πανθρακικό για τον Ολυμπιακό (20:00, ΟΤΕ ΤV). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση για να «ξεμπουκώσουν».

Κάτι παραπάνω από ένας… ημιτελικός
Μπορεί να έχει πάρει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα. Να βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον Πανθρακικό (20:00, ΟΤΕ TV), μια ομάδα που σαφώς είναι μικρότερης δυναμικότητας από εκείνον.

Για τον Ολυμπιακό όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε ματς περνούν από την κρίση των φιλάθλων του και οι τελευταίες τους εμφανίσεις, ειδικά αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν ικανοποιητικές! Οπότε σήμερα αναζητούν πέρα από τη νίκη και έναν τρόπο να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο Μίτσελ φαίνεται πως θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αρχικά, το σίγουρο είναι η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο βασικό σχήμα αφού ο Τζεμπούρ είναι εκτός αποστολής όπως θα ξεκινήσει και ο Βλαχοδήμος λόγω της απουσίας του Αμπντούν.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρόι Κάρολ, στην άμυνα Μοντέστο και Χολέμπας θα είναι στα άκρα ενώ στο πλευρό του Σιόβα θα είναι ή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ή ο Μανωλάς. Στον άξονα, Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο φαίνονται σίγουρο πως θα ξεκινήσουν ενώ στην επίθεση πέρα από τους δύο που είπαμε παραπάνω, μία θέση διεκδικούν οι Φετφατζίδης και Φουστέρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: