Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Στην προεδρική σουίτα ο Ζαγοράκης!!

Δεκαπέντε μήνες μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πέρασε χθες το κατώφλι της Τούμπας. Ο σύμβουλος πλέον του μεγαλομετόχου, βρέθηκε στην Τούμπα μισή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μαζί με τον Σαββίδη.

Ο πρόεδρος οδηγούσε το τζιπ έχοντας ως συνοδηγό έναν φίλο του και στο πίσω κάθισμα ήταν ο Ζαγοράκης. Φορώντας μαύρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον υποδέχθηκαν οι άνδρες ασφαλείας της ΠΑΕ αλλά και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που τον ασπάστηκε. Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι της ομάδας που του φώναξαν «Θόδωρε καλώς ήλθες σπίτι σου» με τον Ζαγοράκη να χαμογελά και να περιμένει τον Σαββίδη στην είσοδο του ασανσέρ που οδηγεί στον 4ο όροφο.

Ο Ιβάν Σαββίδης με το ασπρόμαυρο κασκόλ οδήγησε τον Ζαγοράκη στη σουίτα του και εκεί βρέθηκαν λίγη ώρα μετά και οι Βρύζας, Τσιστιακόφ.

Ο Ζαγοράκης σε αυτή την επιστροφή του στην Τούμπα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι τον Ζήση Βρύζα που βρέθηκε στην ίδια σουίτα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση μαζί με τον Τσιστιακόφ, τον Σαββίδη και τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον Φερνάντο Σάντος που είδε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ δίπλα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Η κάμερα κατέγραψε τους πανηγυρισμούς του Ζαγοράκη στη φάση του γκολ του Σαλπιγγίδη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παρέμεινε εκεί περιμένοντας τον Ιβάν Σαββίδη που κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες. Μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα πέρασε την έξοδο της Τούμπας και αποχώρηση με τον ίδιο τρόπο που προσήλθε: με τον Ιβάν Σαββίδη να οδηγεί το αυτοκίνητο και χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί.

Να αναφερθεί πως στην Τούμπα βρέθηκαν οι δύο γιοι του Σαββίδη αλλά και η σύζυγός του.

«Πάμε για την πρόκριση»

Με το τέλος της αναμέτρησης ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Τσιστιακόφ κατέβηκαν από την σουίτα και πήγαν πρώτοι στα αποδυτήρια και στην συνέχεια βρέθηκε εκεί ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς τον Ζαγοράκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά επισήμανε πως πρέπει η ομάδα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στη ρεβάνς:

«Σας πιστεύω, πήραμε μια νίκη αλλά δεν σημαίνει τίποτε. Ξέρω ότι θα τα δώσετε όλα για να γυρίσετε από την Τρίπολη με την πρόκριση που τόσο πολύ θέλω και εγώ και όλος ο κόσμος που σήμερα βρέθηκε και στήριξε την προσπάθεια μας» ήταν μερικά απ? αυτά που τους είπε πριν αποχωρήσει από τα αποδυτήρια. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: