Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Μπάγιο μας λείπεις…»

Δύο χρόνια πέρασαν από τον απρόσμενο χαμό του παίκτη της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι και οι Ακρίτες δεν τον έχουν ξεχάσει.

«Μπάγιο μας λείπεις…»
Ο θάνατος του Ολουμπάγιο Αντεφέμι τον Απρίλιο του 2011 συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας και όχι μόνο. Ο Νιγηριανός άσος έχασε την ζωή του σε τροχαίο και η 18η Απριλίου έγινε μαύρη μέρα για την Skoda Ξάνθη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη:

«Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν, στις 18 Απριλίου του 2011, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι έφυγε από την ζωή και η οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ έχασε εκτός από έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή έναν εξαίρετο άνθρωπο με σπουδαίο χαρακτήρα.

Το βροχερό πρωινό της Μ. Δευτέρας τότε, έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των ανθρώπων της Ξάνθης εξαιτίας του τραγικού συμβάντος. Η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου σκόρπισε την θλίψη, σε μία μαύρη μέρα της ιστορίας της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Ο Αντεφέμι μπορεί να αποτέλεσε μέλος της ομάδας για μία σαιζόν και να είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα (2010-11) όμως είχε ήδη προλάβει να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, με το ήθος, τον επαγγελματισμό του, το χαμόγελό του και την θετική του αύρα.

«Μπάγιο», μας λείπεις...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: