Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Πιστεύω πως ήταν το προτιμότερο να ξεκινήσει"

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, σε συνέντευξη του στη NOVA σημείωσε οτι "το πρωτάθλημα ήταν το προτιμότερο να ξεκινήσει", ενώ όσον αφορά στα μέτρα του νέου Πειθαρχικού κώδικα, τα χαρακτήρισε, κάποια από αυτά, "καταστροφικά".

"Πιστεύω πως ήταν το προτιμότερο να ξεκινήσει"
Για την εκλογή του στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ: «Eίναι τιμητικό. Το ζητούσα από παλαιότερα. Είμαστε 16 ανθρώποι, πολύ λίγοι, δεν χρειάζεται ούτε να σκεφτόμαστε πως θα υπάρξουν διαφορές ανάμεσα μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να συνεργαστούμε με το κράτος, με την ΕΠΟ και να βγάλουμε από το μυαλό του κόσμου, όσα βίωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα».
Για το πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα με 13 ομάδες. Πιστεύω πως ήταν το προτιμότερο να ξεκινήσει. Μέσα στην βδομάδα θα βγει η απόφαση για τον Ηρακλή, οπότε και πιστεύω πως θα φτάσουμε τις 14. Εμείς στείλαμε γράμμα στην Πολιτεία, ζητώντας να γίνει κάτι το ταχύτερο δυνατό καθώς με την υπάρχουσα κατάσταση δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα».
Για τις αποφάσεις της ΕΠΟ: «Πιστεύω ότι υπήρχε κάποιο κενό νόμου. Πρέπει μία βαθμίδα να μειωθεί στην ΕΠΟ.
Για τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας: «Βεβαίως πρέπει να μπει μια τελεία στο θέμα αυτά. Μερικά όμως από αυτά τα μέτρα είναι καταστροφικά. Αν ένας θεατής βρίσει τον διαιτητή, μου λέει εμένα σαν ομάδα πως πρέπει να φάω 40.000 ευρώ πρόστιμο και αργότερα ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Πιστεύω πως θα την βρούμε τη λύση και με την ΕΠΟ και με την Πολιτεία».
Για την πιθανότητα κατάργησης του αυτοδιοίκητου: «Θέλω να πιστεύω πως το κράτος δεν λειτουργεί αυθαίρετα. Πιστεύω πως αν καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι θα βρούμε τη λύση. Αυτό θα γίνει άμεσα. Την επόμενη εβδομάδα».
«Θα ανοίξουμε τον διάλογο με όλους τους φορείς. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση με τον ΟΠΑΠ. Πιστεύω πως θα τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα. Τα έσοδα βέβαια φέτος είναι κάπως μειωμένα».
Για τον Εργοτέλη: «Έχουμε επικοινωνία με τον κόσμο. Χθες είχαμε συνάντηση μαζί τους. Κράτησε τρεις ώρες. Τους δείξαμε όλο τον νέο ΚΑΠ. Ο φίλαθλος πρέπει να ενημερωθεί για είναι μαζί σου. Πρέπει να αισθάνεται άνετα. Να κοιτάζει μόνο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό. Να φύγει η καχυποψία από τον κόσμο».

Όσο θα μείνει, τόσο θα μείνουν...!!

Όλα τα χατίρια του Βαλβέρδε έκανε ο Μαρινάκης στο μεταγραφικό παζάρι, αν και ο πρόεδρος δεν πιάστηκε κότσος και υπέγραψε μονοετή συμβόλαια με τα "παιδιά" του Ισπανού τεχνικού...
Όσο θα μείνει, τόσο θα μείνουν...
Λίγο πολύ στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι ο "Τσινγκούρι", μετά το τέλος και της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βαλβέρδε, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε πως θέλει να εργαστεί σε ομάδα της πατρίδας του και η θητεία του στους ερυθρόλευκους θα είναι βραχύβια.
Κάτι που γνωρίζει καλά και ο Μαρινάκης, για αυτό και αποφάσισε να κινηθεί με συγκεκριμένη στρατηγική στο μεταγραφικό παζάρι. Δηλαδή; Να υπογράψει μονοετή συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές που ήταν προσωπική εισήγηση του Βαλβέρδε. Και το ερχόμενο καλοκαίρι που είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Ισπανός από το Λιμάνι, τότε θα φύγουν και οι εισηγήσεις του μαζί του.
Να τους δούμε αναλυτικά; Ο Ορμπάιθ ήρθε για έναν χρόνο στην ομάδα (και μάλιστα με δανεισμό και όχι με μεταγραφή), ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Μαρκάνο. Επίσης προσωπική επιλογή του Ισπανού.
Η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική για τον Γέστε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1. Επί της ουσίας, όμως, μόνο έναν χρόνο παρουσίας στο Λιμάνι έχει εξασφαλισμένο. Η περίπτωση του Χαβίτο είναι διαφορετική, καθώς έτσι κι αλλιώς χρειάστηκαν λίγα χρήματα για το συμβόλαιό του.
Ο Βαλβέρδε αντιλήφθηκε νωρίς πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι, αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, εύκολο για την ομάδα του. Αν έχει και μία καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, το ερχόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί σίγουρα ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για να του δώσει το συμβόλαιο που θέλει. Για αυτό, άλλωστε, αποφάσισε να συνεχίσει μία ακόμα σεζόν στην Ελλάδα.
Το ίδιο, όμως, είχε στο μυαλό του ο Μαρινάκης! Που ναι μεν δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι του Ισπανού για τους παίκτες που ζήτησε, αλλά δεν δεσμεύτηκε με πολυετείς συμφωνίες μαζί τους. Όπως έγινε πέρσι με τον Ουρτάδο, για παράδειγμα, και φέτος έτρεχαν και δεν έφταναν οι Πειραιώτες...

πηγή: sportdog.gr

Καλά, σε... μεθυσμένους τα δίνετε;

Η ιστοσελίδα τεχνολογίας CNET αναφέρει πως το νέο iPhone 5 χάθηκε σε ένα... μπαρ από ένα υπάλληλο της Apple σε ένα περιστατικό που συνέβηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια!

Καλά, σε... μεθυσμένους τα δίνετε;
Τώρα η Apple εντόπισε τη νέα συσκευή iPhone 5 σε ένα διαμέρισμα ενός 22χρονου άνδρα που ανακρίθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Καμία λεπτομέρεια για το τηλέφωνο δεν δόθηκε στη τελευταία γκάφα του υπαλλήλου της αμερικάνικης εταιρείας.
Πέρσι το iPhone 4 κατέληξε στο Gizmondo, το οποίο πλήρωσε περίπου 4.000 ευρρώ για να το αποκτήσει μετά που ένας 28χρονος υπάλληλος της Apple το έχασε σε μία μπυραρία στην Καλιφόρνια.
Δύο άνδρες κατηγορήθηκαν για κλοπή και πως πώλησαν το iPhone 4 στο blog.
Πηγή: shootandgoal.com

«Ομάδα του μέλλοντος, χωρίς νατουραλιζέ»

Αυτή ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Τσαγκρώνη, μετά τη δεύτερη νίκη της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, για το γεγονός, ότι η επίσημη αγαπημένη έχει στη σύνθεσή της παίκτες που δεν έχουν εμπειρίες από μεγάλη διοργάνωση.
«Ομάδα του μέλλοντος, χωρίς νατουραλιζέ»
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παρόν και το μέλλον της Εθνικής και δήλωσε:

«Είναι πολύ θετικό για την Ελλάδα που παίζει σε αυτή τη διοργάνωση με έξι παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη διοργάνωση. Είναι ομάδα του μέλλοντος και αποτελεί ευτύχημα για μας που δεν έχουμε νατουραλιζέ στη σύνθεσή μας. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουν τα ταλέντα μας, αυτό φαίνεται στην τωρινή Εθνική και θα φανεί στο μέλλον».

πηγή: sportdog.gr

"Nα διορθώσουμε τα κενά διαστήματα"

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η εικόνα της Εθνικής ήταν καλύτερη από χθες παρουσιάστηκε ο Νίκος Ζήσης, δε μπορούσε όμως να μη σταθεί στα «νεκρά» διαστήματα της.
"Nα διορθώσουμε τα κενά διαστήματα"
Ο έμπειρος γκαρντ ξεκίνησε λέγοντας «θέλαμε το 2 στα 2 και τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό το ότι βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με το πρώτο ματς. Ημασταν καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα, όμως είχαμε και πάλι κενά διαστήματα».
Κάπου εκεί παρατήρησε ότι αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται να αλλάξει, καθότι η συνέχεια θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. «Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε, ειδικά όταν θα έχουμε μπροστά μας πιο δύσκολα ματς. Όταν θα κρίνονται τα πάντα στις λεπτομέρειες, δεν θα μπορούμε να διορθώνουμε με την ίδια ευκολία τα κενά διαστήματα».
Προς το παρόν όμως, «πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την ΠΓΔΜ, ώστε να κάνουμε το 3 στα 3 και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να περάσουμε στην επόμενη φάση», εξήγησε.

"Καμπάνιασε" και τη Μακάμπι η UEFA!!

Η... "λυπητερή" για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τη Μακάμπι δεν ήρθε ακόμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η UEFA σε πρώτη φάση "περιέλαβε" τους Ισραηλινούς.
"Καμπάνιασε" και τη Μακάμπι η UEFA
Με ποινή λοιπόν αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, τον τεχνικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μότι Ιβανίρ. Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός τεχνικός τιμωρήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά καθώς έβρισε τον Ιταλό διαιτητή Αντόνιο Νταμάτο αλλά και ανθρώπους στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Επιπλέον «καμπάνα» τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Σενεγαλέζο επιθετικό, Μούσα Κονατέ επειδή είχε χτυπήσει τον Γιώργο Καραγκούνη που ήταν πεσμένος στο γκαζόν στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη κάρτα.
Συνεπώς ο Ιβανίρ και ο Κονατέ θα χάσουν τους τρεις πρώτους αγώνες της Μακάμπι στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Μπεσίκτας (εκτός, 15/9), Ντινάμο Κιέβου (εντός, 29/9) και Στόουκ (20/10, εκτός).
Πηγή: sentra-goal.gr

Ανάσα από Πάπα Μπούμπα...!!

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου περιμένει η ΑΕΚ τα λεφτά από τη μεταγραφή του Ντιόπ στη Γουέστ Χαμ!
Ανάσα από Πάπα Μπούμπα...
Στην Ένωση αναζητούν από παντού πηγές εσόδων αφού ως γνωστόν το ταμείον είναι μείον και τα λεφτά δυσεύρετα. Πάλι καλά που πέρασε στους ομίλους του Europa League και παίρνει ένα αξιοσέβαστο ποσό από τη μεταγραφή του Ντιόπ!
Μάλιστα από τη μετακίνηση του Σενεγαλέζου στη Γουέστ Χαμ θα κονομήσει 250 χιλιάρικα, κάτι που το ξέρετε ήδη. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μέσα τα φράγκα αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο, αφού η συμφωνία με τον Ντιόπ ανέφερε ότι μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου του με άλλη ομάδα, η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το παραπάνω ποσό.
Έτσι η ΑΕΚ θα πάρει μία ανάσα από τον Πάπα Μπούμπα...

πηγή: sportdog.gr

"Δύσκολο το παιχνίδι με Ολυμπιακό"

Στη Μαρσέιγ προετοιμάζονται για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θεωρούν πως το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνους,όπως υποστήριξε ο Γκι Στεφάν, με δηλώσεις του στη σελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
"Δύσκολο το παιχνίδι με Ολυμπιακό"
Ο βοηθός του Ντιντιέ Ντεσάν γνωρίζει πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους και πιστεύει πως αυτό θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να παρουσιαστούν τελείως έτοιμοι. Συμπλήρωσε, όμως, ότι αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας του.
"Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο και ισορροπημένο όμιλο, αλλά στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε πιθανότητες να πετύχουμε αυτό το στόχο μας", είπε αρχικά ο Γκι Στεφάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", "Ο Ολυμπιακός ίσως να μην βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο, καθώς δεν έχει παίξει παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά ο αγώνας στην Ελλάδα πιστεύω θα είναι δύσκολος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Πηγή: novasports.gr

Δεν θέλει να μας... γρουσουζέψει ο Ντέντμαν!!

"Δεν θα πω μέχρι πού θα φτάσει η Ελλάδα, γιατί όποτε λέω καλά λόγια για μία ομάδα, εκείνη χάνει», είπε χαριτολογώντας ο τεχνικός της Φινλανδίας, Χένρικ Ντέντμαν, ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την Εθνική μας.
Δεν θέλει να μας... γρουσουζέψει ο Ντέντμαν!
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Έδειξε πως είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης και τη διαφορά ανάμεσα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες και μία που συμμετέχει στη διοργάνωση. Οι αντίπαλοί μας είχαν εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, ειδικά στο δεύτερο μέρος και το αποτέλεσμα φάνηκε. Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ κι έπαιξαν απλό και όμορφο μπάσκετ», τόνισε ο Φινλανδός προπονητής, ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας πως «... δεν θα πω μέχρι πού θα φτάσει η Ελλάδα, γιατί όποτε λέω καλά λόγια για μία ομάδα, εκείνη χάνει».
Όσο για τους στόχους της ομάδας του στη συνέχεια, είπε: «Ήρθαμε εδώ ξέροντας πως για να κερδίσουμε ένα ματς. Δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε να κοντράρουμε και μία άλλη ομάδα, όπως συνέβη με την Κροατία. Οι καλές ομάδες βελτιώνονται και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι υποχρεώσαμε την Ελλάδα και την Κροατία σε 21 λάθη κατά μέσο όρο, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να μετατρέπουμε αυτά τα λάθη των αντιπάλων σε καλάθια».
Ο Τζέραλντ Λι, που ταλαιπώρησε την ελληνική άμυνα στο πρώτο μέρος, τόνισε: «Δεν αποδώσαμε όπως μπορούσαμε. Η Ελλάδα επικράτησε στον τομέα των ριμπάουντ και μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η άμυνα της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ αποτελεσματική και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε πως η ελληνική ομάδα έχει ψηλά κορμιά και θέλαμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

"Καλά προετοιμασμένοι και καλύτεροι από χτες"

Ο Ηλίας Ζούρος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Φινλανδίας, ενώ όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας τόνισε πως "ήμασταν καλύτεροι από χθες και καλά προετοιμασμένοι".

"Καλά προετοιμασμένοι και καλύτεροι από χτες"
«Σεβόμαστε πολύ τον κόουτς Ντέτμαν και την ομάδα του. Παρακολουθήσαμε αυτή την ομάδα όχι μόνο στο χθεσινό ματς με την Κροατία, αλλά και σε προηγούμενα. Παίζουν καλό μπάσκετ παρότι δεν έχουν ψηλούς παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, που έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν εμφανιστήκαμε απροετοίμαστοι. Δουλέψαμε στις λεπτομέρειες, αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα στους ψηλούς και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από χθες, καθώς στην πρεμιέρα ενός τουρνουά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Πλέον έχουμε ξεκούραση μιας ημέρας και θα αφοσιωθούμε στο ματς με τα Σκόπια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στον όμιλό μας, δεν υπάρχει εύκολο ματς και το ξέρουμε αυτό. Έχουμε ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια των Σκοπίων. Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, εξυπνάδα και όπως πάντα με έμφαση στην άμυνα». 

πηγή: sportdog.gr

"Έλα Μαγκέτι στον λαό σου"!

Αύριο το απόγευμα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Κόρεϊ Μαγκέτι επί τω έργω καθώς στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση για το κοινό.
"Έλα Μαγκέτι στον λαό σου"!
Το πρόγραμμα του Κόρεϊ Μαγκέτι για σήμερα και αύριο γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Απόψε ο Μαγκέτι θα δειπνήσει στο εστιατόριο "BUNGALOW", ενώ αύριο στις 13.30 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Αργότερα, στις 16.00 θα είναι παρών σε συνέντευξη Τύπου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στις 17.00 θα συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ, που έρχεται από το Λιτόχωρο ειδικά γι αυτό το λόγο. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή και το γεγονός αποτελεί ευκαιρία για όλους ώστε να δουν από κοντά έναν πραγματικό σταρ.
Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ "Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Nikopolis Thessaloniki κ. Χρήστο Καλιακάτσο για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία του Κόρεϊ Μαγκέτι και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για τις υπηρεσίες που με ευγένεια προσέφερε στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης".
Πηγή: paok24.gr

Παραλίγο ντέρμπι...!!

Η Ρωσία δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη Γεωργία και την κέρδισε δύσκολα με 58-65 έχοντας και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Αντρέι Κιριλένκο που πέτυχε 20 πόντους.
Παραλίγο ντέρμπι...

Οι γείτονες πάλεψαν μέχρι τέλους για την νίκη και λίγο έλειψε η Γεωργία να πετύχει τη δεύτερη της νίκη σε Ευρωμπάσκετ μόλις στη δεύτερη αναμέτρηση της ιστορίας της στη διοργάνωση.
Η Γεωργία είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μανού Μαρκοϊσβίλι που «πλήγωσε» τους παίκτες του Ντ.έιβιντ Μπλατ με τα τέσσερα εύστοχα τρίποντά του, ενώ με την πολύ καλή άμυνα στην περιφέρεια η Ρωσία αδυνατούσε να επιβάλλει το ρυθμό της.
Η κλάση ωστόσο του Αντρέι Κιριλένκο έκρινε το ματς, αφού το αντίπαλο δέος, Ζάζα Πατσούλια ήταν πολύ άστοχος. Ο «ΑΚ-47» πέτυχε 20 πόντους και ήταν και πάλι καθοριστικός στην νίκη της Ρωσίας που έφθασε τις δυο νίκες.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 27-40, 45-52, 58-65
Γεωργία (Κοκοσκόφ): Γκαμπκρελίτζε, Μπόισα Βλ., Πατσούλια 11 (3/11 διπ., Τσιντσάζε 2, Σερμαντίνι, Μαρκοϊσβίλι 21 (4/7 τριπ.), Χάινς 7 (1/4 τριπ.), Σανικίτζε 10 (8 ριμπ.), Σενγκέλια 3, Τσικιτισβίλι 4.
Ρωσία (Μπλατ): Βορόντσεβιτς 5, Μοζγκόφ 6, Μπίκοφ 2, Φριντζόν 9 (2/5 τριπ.), Σβεντ 7, Σαμπάλκιν, Κριάπα 1, Αντόνοφ 3 (1/2 τριπ.), Μόνια 12 (3/4 τριπ.), Πονκράσοφ, Κιριλένκο 20 (9/14 διπ., 4 ριμπ.).
Πηγή: gazzetta.gr