Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Εχθρικό... φιλικό με πολύ ξύλο!!

Σκηνές απείρου "κάλλους" διαδραματίστηκαν στο κάθε άλλο παρά φιλικό ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το οποίο διακόπηκε άδοξα στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μετά από... άγριο ξύλο στην εξέδρα!

Εχθρικό... φιλικό με πολύ ξύλο!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οπαδοί του Απόλλωνα επιτέθηκαν στους οπαδούς του Αστέρα που είχαν πάει στην Καλαμαριά για να δουν το ματς, με αποτέλεσμα ένας εκ των φιλάθλων των φιλοξενούμενων να μεταβεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση! Επίθεση φαίνεται να δέχθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Αστέρας αναφέρει τα εξής: «Είναι πραγματικά άξιο απορίας εν έτει 2011 πώς υπάρχουν ακόμα ομάδες, που ανέχονται επίδοξους εγκληματίες, που δε διστάζουν να στείλουν ανθρώπους στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια ...φιλικού αγώνα. Το πλέον παράδοξο είναι, ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδιζε 1-0 την ώρα, που οι "φίλαθλοί" του επιτίθεντο σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, μετά από αυτήν την εν ψυχρώ επίθεση, επιθυμεί να δώσει πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ...άψογη διεξαγωγή του σημερινού "φιλικού". Μπράβο σας κύριοι!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: