Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τους πήρε μόνος του ο παικταράς!!

Με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να δείχνει γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης του Ευρωμπάσκετ (25π,3ριμπ), η Γερμανία νίκησε το Ισραήλ με 91-64 και έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Σούπερ και ο Κέιμαν (18π, 10ριμπ).
Τους πήρε μόνος του ο παικταράς

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του ήταν ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Από τη μία, Νοβίτσκι και Κέιμαν οδηγούσαν τη Γερμανία, την ίδια ώρα που ο Πνίνι προσπαθούσε να κρατήσει την παρέα του μέσα στο ματς. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο έληξη με 15-14 υπέρ της ομάδας του Ντιρκ Μπάουερμαν.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, ο μεγάλος Ντιρκ Νοβίτσκι, αποφάσισε να τελειώσει το ματς. Με συνεχόμενους πόντους βοήθησε τη Γερμανία να ξεφύγει στο σκορ και να μην κοιτάξει ξανά πίσω. Χαλπερίν και Ελιάχουν ήταν σε κακή ημέρα, την ίδια ώρα που ο Πνίνι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δύο μεγάλων ΝΒΑer των Γερμανών. Έτσι, η ομάδα του Μπάουερμαν προηγήθηκε στο ημίχρονο 40-26.
Ο Μπένζινγκ έδωσε βοήθειες στους Νοβίτσκι και Κέιμαν και έτσι η διαφορά έφτασε στο +21 (49-28) στο 23΄. Οι Γερμανοί συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι μπροστά με +22 (65-43).
Ο Ντιρκ Μπάουερμαν στην τέταρτη περίοδο θέλησε να ξεκουράσει τα δύο μεγάλα του αστέρια. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ισραηλινοί και με τον Ελιάχουν έριξαν τη διαφορά κάτω από τους είκοσι (65-51). Κέιμαν, Σάφαρτζιγκ και Μπένζινγκ, όμως, έκοψαν τη φόρα των αντιπάλων τους και μέσα σε ένα τρίλεπτο έστειλαν τη διαφορά στο +22 (77-55) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι Γερμανοί άρχισαν να σκέφτονται το αυριανό ματς με την Ιταλία και γι' αυτό έπαιξαν με τη δεύτερη πεντάδα. Αυτό, όμως, δεν άλλαξε την εικόνα του ματς και η ομάδα του Ντιρκ Μπάουερμαν έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: