Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«Αυτούς μου φέρανε, με αυτούς δουλεύω»

Ο Μανόλο Χιμένεθ για ακόμα μία φορά πέταξε την... σπόντα του στην διοίκηση για τις καλοκαιρινές μεταγραφές μετά την φιλική ήττα από την Παναχαϊκή με 2-0 και τόνισε πως αρμοδιότητά του είναι να δουλεύει με τους παίκτες που έχει...
«Αυτούς μου φέρανε, με αυτούς δουλεύω»
«Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Σίγουρα δεν έγιναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησα. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου είναι θέμα, είναι της διοίκησης. Δική μου αρμοδιότητα είναι να δουλέψω με αυτούς που έχω στα χέρια μου», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ντεμπούτο του Βάργκας:
«Έδειξε καλά στοιχεία, αν και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε κουρασμένος. Δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του Εuropa League και με δεδομένη την απουσία του Μάκου. Όποιος είναι πιο έτοιμος θα παίξει. Του λείπει ο ανταγωνιστικός ρυθμός, κρίμα που ήρθε τόσα αργά, αλλά όσο έπαιζε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τη στιγμή που βγήκε δημιουργήθηκαν κάποια κενά στο κέντρο του γηπέδου».

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, σχολίασε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι για να παίξουν τα νέα παιδιά για να του δούμε. Να πάρουν κάποιο χρόνο». 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: