Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Έλα Μαγκέτι στον λαό σου"!

Αύριο το απόγευμα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Κόρεϊ Μαγκέτι επί τω έργω καθώς στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση για το κοινό.
"Έλα Μαγκέτι στον λαό σου"!
Το πρόγραμμα του Κόρεϊ Μαγκέτι για σήμερα και αύριο γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Απόψε ο Μαγκέτι θα δειπνήσει στο εστιατόριο "BUNGALOW", ενώ αύριο στις 13.30 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Αργότερα, στις 16.00 θα είναι παρών σε συνέντευξη Τύπου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στις 17.00 θα συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ, που έρχεται από το Λιτόχωρο ειδικά γι αυτό το λόγο. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή και το γεγονός αποτελεί ευκαιρία για όλους ώστε να δουν από κοντά έναν πραγματικό σταρ.
Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ "Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Nikopolis Thessaloniki κ. Χρήστο Καλιακάτσο για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία του Κόρεϊ Μαγκέτι και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για τις υπηρεσίες που με ευγένεια προσέφερε στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης".
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: