Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Greek lovers κάνουν i-καμάκι!!

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Κυκλοφορεί application στο i-phone για τύπους που έχουν στερεύσει από ιδέες και θέλουν μία καλή ατάκα για να... ρίξουν μία κοπέλα. Πρωτοποριακό έτσι; Είμαστε πολύ μπροστά εμείς οι Έλληνες...
Greek lovers κάνουν i-καμάκι!
Πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε το καλοκαίρι στην φάση να ανταλλάσσετε ματιές με μια κοπέλα που σας άρεσε στην παραλία, αλλά όταν έφτανε η στιγμή να μιλήσετε δεν είχατε τι να πείτε?
Ή πόσες φορές χρειάστηκε να πάρετε τον κολλητό σας τηλέφωνο μες τα μαύρα μεσάνυχτα για να σας πει μια έξυπνη ατάκα ώστε να πείτε την πρώτη κουβέντα στην αιθέρια ύπαρξη που βρισκόταν απέναντι σας στο bar;
Ή ακόμα χειρότερα πόσες φορές βρήκατε το θάρρος να μιλήσετε στην ομορφότερη γυναίκα μέσα σε ένα μαγαζί αλλά τελικά αυτή σας αγνόησε επειδή δεν ήταν πρωτότυπο αυτό που είπατε?
Για όλους αυτούς τους λόγους, υπάρχει πλέον το απόλυτο app για iPhone!
Το iKamaki, το οποίο προσφέρει σε όλους τους πραγματικούς Greek Lovers τη σωστή ατάκα, στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή!
Πρόκειται για την πλέον πρωτότυπη εφαρμογή που ανέβηκε στο App Store.
Το ikamaki ήρθε για να μείνει και αυτό αποδεικνύεται και από την 1 θέση που κατέχει τόσο στις δωρεάν όσο και στις επί πληρωμή εφαρμογές για Iphone ξεπερνώντας ακόμα και πασίγνωστες εφαρμογές όπως το Angry birds!
Το πρωτότυπο της εφαρμογής διαπίστωσε και η Apple η οποία το συμπεριέλαβε στις εφαρμογές που θεωρεί άξιες προσοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: