Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ζήτησαν συνάντηση με Πολιτεία-ΕΠΟ!!

Έκκληση για άμεση κοινή συνάντηση με τους κ.κ. Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Πιλάβιο η Superleague την Πέμπτη, μετά την εκλογή του Απόστολου Παπουτσάκη στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής.
Ζήτησαν συνάντηση με Πολιτεία-ΕΠΟ
Συγκεκριμένα η Superleague εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου. Στις αποφάσεις υπάρχει και η πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση, προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις επί των εκκρεμών θεμάτων, εντός των ορίων του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ κ. Α. Παπουτσάκης εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Της εκλογικής διαδικασίας απείχε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής-πρόσκλησης για κοινή συνάντηση με τους κ.κ. Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Πιλάβιο, με τον πρόεδρο και εκπροσώπους της Super League, προκειμένου να επιλυθεί το σύνολο των εκκρεμών ζητημάτων που έχουν προκύψει από τις αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ, της ΕΕΑ και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ώστε να συνεχιστεί ομαλά το πρωτάθλημα της Super League.

Η εν λόγω απόφαση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Super League, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το ασαφές και θολό τοπίο που έχει προκύψει στο Πρωτάθλημα της Super League, εξαιτίας των αλληλοσυγκρουόμενων αποφάσεων των δικαιοδοτικών οργάνων της Ε.Π.Ο., της Ε.Ε.Α. και του Διοικητικού Εφετείου.

Η ως άνω κατάσταση δυστυχώς δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί από τη Super League, καθώς βρίσκεται εκτός της αρμοδιότητάς της. Επειδή όμως από αυτό το πλαίσιο συνθηκών, πλήττεται πρωτίστως το Πρωτάθλημα της Super League, το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού είναι αναγκασμένο να αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία, προκειμένου να λυθούν τα εκκρεμή ζητήματα. Για το λόγο αυτό, η Super League καλεί σε άμεση κοινή συνάντηση τους κ.κ. Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Πιλάβιο με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Δ.Σ. της Super League, προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις επί των εκκρεμών θεμάτων, εντός των ορίων του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. της Super League εκφράζει την ευχή όπως όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι του φίλαθλου κοινού, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά το Πρωτάθλημα»

Διευκρινίζεται ότι το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι η παραμονή των ΠΑΕ Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου στους κόλπους του συνεταιρισμού, καθώς και η συμμετοχή τους στη σημερινή συνεδρίαση έγινε προσωρινά και με επιφύλαξη, λόγω εκκρεμών δικών, σε σχέση με τη συμμετοχή αυτών στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συνεταιρισμός θα επανεξετάσει το θέμα αυτό ανάλογα με τις εξελίξεις και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο καταστατικό του και στους εφαρμοστέους κανονισμούς.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: