Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Έγινε της ...Καλαμαριάς!

Μπόλικο... ξύλο έπεσε στην φιλική (!) αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο... φροντιστής της Καλαμαριάς!

Έγινε της ...Καλαμαριάς!
Το φιλικό ματς που είχε προγραμματιστεί μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αγροτικού Αστέρα, σταμάτησε να έχει φιλικό χαρακτήρα από... την έναρξη, καθώς όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι, δέχθηκαν τον προπηλακισμό των γηπεδούχων.
Μάλιστα, οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν πάτησαν χορτάρι, αφού – σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά – οι διοργανωτές δεν είχαν μεριμνήσει για την πληρωμή τους. Έτσι, χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο φροντιστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς!
Να σημειωθεί ότι το ξύλο στις κερκίδες έπεφτε... βροχή από τους Καλαμαριώτες, σε ένα «φιλικό» ματς το οποίο εν τέλει διακόπηκε στο 55' όταν τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση, και οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στον αρχηγό του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργο Τσουκαλίδη, ενώ ένας φίλαθλος της ομάδας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.
Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, το οποίο είναι απορίας άξιον γιατί άρχισε εξ' αρχής:
«Είναι πραγματικά άξιο απορίας εν έτει 2011 πώς υπάρχουν ακόμα ομάδες, που ανέχονται επίδοξους εγκληματίες, που δε διστάζουν να στείλουν ανθρώπους στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια... φιλικού αγώνα.
Το πλέον παράδοξο είναι, ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδιζε 1-0 την ώρα, που οι «φίλαθλοί» του επιτίθεντο σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, μετά από αυτήν την εν ψυχρώ επίθεση, επιθυμεί να δώσει πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την... άψογη διεξαγωγή του σημερινού «φιλικού».
Μπράβο σας κύριοι!!!».
Πηγή:gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: