Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Δύσκολο το παιχνίδι με Ολυμπιακό"

Στη Μαρσέιγ προετοιμάζονται για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θεωρούν πως το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνους,όπως υποστήριξε ο Γκι Στεφάν, με δηλώσεις του στη σελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
"Δύσκολο το παιχνίδι με Ολυμπιακό"
Ο βοηθός του Ντιντιέ Ντεσάν γνωρίζει πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους και πιστεύει πως αυτό θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να παρουσιαστούν τελείως έτοιμοι. Συμπλήρωσε, όμως, ότι αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας του.
"Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο και ισορροπημένο όμιλο, αλλά στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε πιθανότητες να πετύχουμε αυτό το στόχο μας", είπε αρχικά ο Γκι Στεφάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", "Ο Ολυμπιακός ίσως να μην βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο, καθώς δεν έχει παίξει παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά ο αγώνας στην Ελλάδα πιστεύω θα είναι δύσκολος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: