Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μπήκε στο νοσοκομείο ο Μέσι!!


Μπήκε στο νοσοκομείο ο Μέσι

Στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει την επέμβαση για αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Λιονέλ Μέσι. Στις προπονήσεις ξανά από την Πέμπτη.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας για να αφαιρέσει την πέτρα στα νεφρά που το ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Ο Μέσι θα υποβληθεί σε λιθοτριψία με λέιζερ, ενώ θα μείνει στο νοσοκομείο ελάχιστα.

Ο Αργεντινός θα υποβληθεί στην επέμβαση μάλλον το πρωί της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το κάρφωμα-φιάσκο του Μοζγκόφ!!


Το κάρφωμα-φιάσκο του Μοζγκόφ

O Tιμοφέι Μοζγκόφ νόμιζε πως θα καρφώσει εύκολα στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Κινγκς. Αντ' αυτού, κόλλησε την μπάλα στην άκρη της στεφάνης και πρόσφερε υλικό για την εκπομπή του Σακίλ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκούμας: «Δεν είναι μάγος ο Στραματσόνι»!


Γκούμας: «Δεν είναι μάγος ο Στραματσόνι»

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο μέχρι να δέσουν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Γκούμας.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη και να βγει στο γήπεδο η φιλοσοφία του Αντρέα Στραματσόνι.

Αυτό δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κ-19, Γιάννης Γκούμας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, ο Γιάννης Γκούμας τόνισε πως ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είναι μάγος και χρειάζεται χρόνο και υπομονή μέχρι να περάσει στην ομάδα την φιλοσοφία του.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς του κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο τόνισε πως πρόκειται για παιχνίδι που δεν χωράει προβλέψεις, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ΑΕΚ έχει τις προϋποθέσεις να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για το αν υπάρχει φαβορί στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: «Το σκορ αφήνει ανοικτό το παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Ατρόμητος είναι σε ανοδική πορεία. Είναι παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος το βλέπει ως τελικό για να σώσει τη χρονιά και μέσω του κυπέλλου να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη. Είναι ένα κομβικό ματς στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει προβλέψεις».

Για τον Τραϊανό Δέλλα: «Με τον Τραϊανό ξεκινήσαμε μαζί την προπονητική. Θεωρώ ότι στον Ατρόμητο προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και νομίζω ότι με τον καιρό ο Ατρόμητος θα γίνει ακόμα καλύτερος».

Για το ρόλο του Κεϊτά: «Ο Κεϊτά είναι δυναμικός παίκτης με τρεξίματα και έχει πλαισιωθεί από τον Ούμπιδες που έχει καλή τεχνική κατάρτιση και βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας. Αυτή η κίνηση του Δέλλα είναι αρκετά σωστή και φάνηκε στο ματς με την ΑΕΚ».

Για την προσέγγιση στο ματς από τον Δέλλα: «Νομίζω ότι ο Δέλλας θα παίξει με το ίδιο στιλ όπως στο ματς με την ΑΕΚ. Θα προσέξει στην άμυνα και θα προσπαθήσει να μη δεχθεί γκολ. Δεν νομίζω πως θα βγει νωρίς μπροστά για να πετύχει γκολ. Θα είναι προσεκτικός και με την ποιότητα κάποιων παικτών θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ και να κλέψει την πρόκριση».

Για το παιχνίδι: «Θα είναι ένα κλειστό ματς, χωρίς μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ θα πάρει και την πρόκριση».

Για την απουσία του Ζέκα: «Ο Ζέκα είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού φέτος μαζί με Μπεργκ. Δίνει ενέργεια και παρακινεί τους συμπαίκτες του για να πάρουν την νίκη. Είναι τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Μάικλ Εσιέν και τον παρτενέρ του στα χαφ: «Ο Εσιέν είναι τεράστιος παίκτης. Είχε τα προβλήματα του στην αρχή, αλλά αρχίζει και βοηθάει. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δίπλα στον Εσιέν έναν παίκτη με τρεξίματα για να μπορεί να τον καλύψει. Ο Λαγός μάλλον θα είναι ο παίκτης που θα παίσει στη θέση «6». Αν επιλεχθεί θα έχει ανασταλτικό ρόλο καθαρά, με τον Εσιέν σε πιο ελεύθερο ρόλο».

Για τον Αντρέα Στρματσόνι και τη φιλοσοφία του: «Είναι δύσκολο για μια ομάδα να αλλάζει τους μισούς παίκτες και να πρέπει σε σύντομο διάστημα να δέσει και να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Χρειάζεται χρόνο για να γίνει κάτι τέτοιο. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό δεν έχεις πολυτέλεια χρόνου βέβαια. Δεν είναι μάγος ο Στραματσόνι για να παρουσιάσει ένα σύνολο όπως το έχει σκεφτεί τόσο γρήγορα. Στόχος είναι να κερδίζει σε κάθε ματς. Μου αρέσει που προσπαθεί να παίξει από τις πτέρυγες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη χημεία. Ακόμα και ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα πως μπορεί να δέσει την ομάδα».

Για το αν μπορεί κάποιος να κοντράρει τον Ολυμπιακό: «Το πρωτάθλημα με το κύπελλο είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί, αλλά το κύπελλο είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Αν δούμε και τον περσινό τελικό με την Ξάνθη, καταλαβαίνουμε ότι η Ξάνθη δεν ήταν κακή και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δεδομένο το ότι θα το πάρει ο Ολυμπιακός αν φτάσει στον τελικό».

Για τη σημασία της χημείας των δύο στόπερ: «Η θέση του στόπερ είναι κομβική. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή χημεία μεταξύ των δύο κεντρικών αμυντικών. Αυτό χτίζεται μέσα από την τακτική και θα το βρει ο Στραματσόνι στις προπονήσεις».

Για τον Μολέδο: «Δυναμικός στόπερ, καλός στο ψηλό παιχνίδι. Είχε καιρό να παίξει πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Ο χρόνος της αποχής του δεν φάνηκε. Θα γίνει νομίζω καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν είναι έτσι όπως είχε παρουσιαστεί στην αρχή της σεζόν. Δεν θέλγει με την απόδοση του, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι η ΑΕΚ μπορεί να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού. Έχει τη δυναμική και την ποιότητα να το καταφέρει. Το δήλωσε ο Πογέτ και αυτή είναι η φιλοσοφία του και θα το περάσει στους παίκτες. Είναι κίνητρο για την ΑΕΚ να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού. Αν παρουσιαστεί όπως στα τελευταία ματς με εξαίρεση αυτό με τον Ατρόμητο, μπορεί να το πετύχει».

Ο Όντομ καταλαβαίνει (ξανά) πλέον!!


Ο Όντομ καταλαβαίνει (ξανά) πλέον!

Άκρως ενθαρρυντικά νέα για τον Λαμάρ Όντομ, καθώς πλέον έχει αποκτήσει καλή επαφή με το περιβάλλον.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν από αμερικάνικο δημοσίευμα για την κατάσταση του Λαμάρ Όντομ που έδωσε σημαντική «μάχη» για τη ζωή του στα μέσα του Οκτώβρη ύστερα από το περιπετειώδες τριήμερο που πέρασε στη Νεβάδα.

Σύμφωνα με το «TMZ» έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε βελτίωση στην υγεία του πρώην NBAer που πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο αρκετό χρόνο με την πρώην σύντροφο του, Κλόι Καρντάσιαν και την αδερφή της, Κιμ, καθώς πήγαν για περίπατο.

Ο παλαίμαχος άσος μπορεί πλέον και αναγνωρίζει πρόσωπα, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν ήταν σε θέση ούτε τα μέλη του στενού περιβάλλοντος του. Πλέον, βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Μπορεί να μην είναι εντελώς καλά, αλλά είναι ενθαρρυντικά τα νέα. Πάντως, ακόμη παρατηρείται ότι έχει κάποια κενά μνήμης, έχει αργή σκέψη και αργή ομιλία.

Παράλληλα, ο δικός του στόχος είναι αρχικά να βρεθεί σε κατάσταση να τρέξει, καθώς τώρα μπορεί απλά να περπατήσει και λέει στο περιβάλλον του ότι πιστεύει πως μπορεί να παίξει μπάσκετ ξανά. Φυσικά και αυτό μοιάζει ως κάτι «τρελό» και πολύ αισιόδοξο στην παρούσα φάση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έχει ντριμπλάρει και ΤΡΕΙΣ… ταυτόχρονα ο Μαχρέζ!! (video)


Έχει ντριμπλάρει και ΤΡΕΙΣ… ταυτόχρονα ο Μαχρέζ! (video)

Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε φοβέρο χούνερι σε Οταμέντι και Ντεμικέλις. Πφφφ, σιγά τα ωά… Όπως αποδεικνύει video που κυκλοφόρησε, ο Αλγερινός έχει ντριμπλάρει και ΤΡΕΙΣ παίκτες την ίδια στιγμή!

Βλέποντας τι σκάρωσε στους αντιπάλους του -λίγο πριν βάλει το δεύτερο γκολ της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Σίτι- αισθάνεσαι μια συμπάθεια για τους Οταμέντι και Ντεμικέλις.

Σκέφτεσαι ότι δεν θα ‘θελες με τίποτα να ‘σαι στη θέση τους.

Αν συμπονείς όμως τους δυο αμυντικούς των «πολιτών», τι πρέπει να κάνεις με τους ΤΡΕΙΣ της Άστον Βίλα που είχαν πάθει χειρότερο κάζο από τον Αλγερινό;

Και μετά το χειρόφρενο που τους τράβηξε, είχαν… χαμοκυλιστεί ταυτόχρονα από την άλλη;;;






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάλι οργίασε ο Όγκαστ!!


Πάλι οργίασε ο Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ οδηγεί το Notre Dame από νίκη σε νίκη και ο ίδιος συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις στο NCAA.

Στο 17-7 ανέβηκε το ρεκόρ του Notre Dame που πέρασε με 89-83 από την έδρα του Clemson (17-10) για το NCAA.

Ο Ζακ Όγκαστ έδειξε για μια ακόμη φορά γιατί γίνεται προσπάθεια να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

Σε 27 λεπτά συμμετοχής είχε 19 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (3/3 βολές, 8/12 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και κανένα λάθος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλάζει όνομα και σήμα η Πρέμιερ Λιγκ!! (pic/video)


Αλλάζει όνομα και σήμα η Πρέμιερ Λιγκ (pic/video)

To όνομα και το σήμα της Πρέμιερ Λιγκ αλλάζουν την επόμενη σεζόν, αφού ολοκληρώνεται η συνεργασία με την Barclays. «The Premier League» το νέο όνομα, ενώ αλλάζει και το λογότυπο.

Διαφορετικό όνομα, αλλά και λογότυπο θα έχει η Πρέμιερ Λιγκ, αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνεργασία με την Barclays ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και το γεγονός πως δεν ανανεώθηκε, αναγκάζει το κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου να αλλάξει όνομα.

Πλέον το πρωτάθλημα θα ονομάζεται «The Premier League», ενώ διαφοροποιημένο θα είναι και το σήμα, με το λιοντάρι – με διαφορετική μορφή – πάντως να παραμένεi.

inner






*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει στα… γνωστά λημέρια ο Γκαλίτσιος!!


Επιστρέφει στα… γνωστά λημέρια ο Γκαλίτσιος

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για τους ελεύθερους -και υπό τον φόβο να μείνει χωρίς ομάδα- ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στη Λόκερεν.

Τη φανέλα της Λόκερεν θα (ξανα)φορέσει ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε έψαχνε ομάδα. Μάλιστα υπήρχε φημολογία ότι ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό, ενώ τον Γενάρη έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον δεν καρποφόρησε όμως η επιστροφή στην πατρίδα και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει άλλη ομάδα, αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτή που ανήκε μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «Het Belang van Limburg», συμφώνησε σε όλα με τη Λόκερεν και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ της.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό είναι το συμβόλαιο της αποτυχημένης μεταγραφής του Ντε Χέα στη Ρεάλ!! (pic)

Στην αποκάλυψη των όρων του συμβολαίου της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έγινε ποτέ, φέρνει στο φως η ιστοσελίδα Football Leaks. Δείτε το συμβόλαιο.

Αυτό είναι το συμβόλαιο της αποτυχημένης μεταγραφής του Ντε Χέα στη Ρεάλ (pic)Αναμφίβολα η μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτέλεσε το σίριαλ του καλοκαιριού, κυρίως εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε.

Μετά από περίπου έξι μήνες από αυτή την ιστορία, η ιστοσελίδα Football Leaks αποκαλύπτει τους όρους του συμβολαίου και όσα προέβλεπε.

Από το συμβόλαιο που ήρθε στο φως, φαίνεται ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα έπαιρνε 11 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ το συμβόλαιο του θα είχε διάρκεια μέχρι το 2021, ενώ φυσικά προβλέπονταν και μπόνους για τους τίτλους που θα κατακτούσε.

Στη Ρεάλ πάντως δεν έχουν αφήσει την συγκεκριμένη υπόθεση και πάντα έχουν στο στόχαστρο τον Ντε Χέα, για την απόκτηση του οποίου δεν αποκλείεται να κινηθούν ξανά το προσεχές καλοκαίρι.

Δείτε το συμβόλαιο της Ρεάλ με τον Ντε Χέα















*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον ΠΑΟΚ αγόρασαν... αετό!!


Στον ΠΑΟΚ αγόρασαν... αετό

Στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο βαδίζει ο ΠΑΟΚ, που αγόρασε αετό τον οποίο εκπαιδεύει για να είναι έτοιμος με τη νέα σεζόν για ασφαλείς πτήσεις πάνω από την Τούμπα.

Τον δικό του αετό έχει πλέον ο ΠΑΟΚ που προέβη σε μια κίνηση αντίστοιχη με αυτές που έκαναν στο παρελθόν η Μπενφίκα και η Λάτσιο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αγόρασε αετό από τη Δράμα, ο οποίος θα εκπαιδευτεί κατάλληλα για τους επόμενους πέντε μήνες, ώστε να μπορεί να πετάει με ασφάλεια πάνω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τα παιχνίδια.

Η εκπαίδευση του αετού ώστε να μπορεί να πετάει με ασφάλεια έχει ξεκινήσει, ενώ πληροφορίες λένε πως ο αετός είναι μαύρος με άσπρες φτερούγες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπρίτο: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»


Μπρίτο: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Έναν Ατρόμητο που θα ‘ναι… ατρόμητος και θα πάει για νίκη με τον Παναθηναϊκό θέλει να δει ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο σκόρερ του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη ρεβάνς Κυπέλλου κι όχι μόνο

Αποφασισμένος για ένα και μόνο αποτέλεσμα πρέπει να είναι ο Ατρόμητος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Εντουάρντο Μπρίτο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο-Θανάση Ασπρούλια, ο Βραζιλιάνος σημείωσε ότι το 0-0 είναι περίεργο αποτέλεσμα, γι’ αυτό η ομάδα του πρέπει να πάει μονάχα για τη νίκη στο ματς της Τετάρτης.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (που κρίθηκε χάρη στο δικό του γκολ) σημείωσε ότι οι μεγάλοι αντίπαλοι ευνοούν περισσότερο τον Ατρόμητο, γιατί έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρίτο στην εκπομπή «Pick ‘n’ Goal»

Για το φορμάρισμα της ομάδας: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και όντως δεν είναι καλή η χρονιά, αλλά πρέπει να φύγουμε από αυτή τη θέση γιατί δεν αξίζει στον Ατρόμητο. Παίξαμε καλύτερα με την ΑΕΚ απ’ όσο στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για το ότι ο Ατρόμητος παίζει καλύτερα με δυνατούς αντιπάλους: «Οι ομάδες που είναι μεγάλες δίνουν χώρους και σε 1-2 ευκαιρίες μπορείς να σκοράρεις. Όταν παίζεις όμως με ομάδα που είναι κλεισμένη πίσω, δεν μπορείς το ίδιο εύκολα να βάλεις γκολ. Παίζουμε καλύτερα με μεγάλες ομάδες γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους».

Για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν: «Χάσαμε πέντε παιχνίδια συνεχόμενα, κάτι που δεν το είχαμε κάνει σε τρία χρόνια. Υπήρχε πίεση μετά, ανησυχούσαμε που ήμασταν χαμηλά. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά και παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε καλύτερα».

Για την αποχώρηση του Ναπολεόνι: «Ακούσαμε πολλά για τον Ναπολεόνι. Δεν έφυγε μια, δεν έφυγε δυο, αλλά είναι επαγγελματίας και παρόλο που τον έχασε η ομάδα, είναι για το καλό του. Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του».

Για το τι έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του Δέλλα: «Έχει τη δική του φιλοσοφία, μας λέει ότι ανεξάρτητα από το αν χάσουμε ή κερδίσουμε, πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλει να έχουμε ηρεμία, να έχουμε κίνηση και να δίνει ο καθένας το 100%».

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στον Ατρόμητο: «Είχαμε πολλούς καλούς προπονητές. Ο Ατρόμητος έφτιαξε αρκετές καλές ομάδες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πηγαίνεις δέκα χρόνια καλά. Τον Δώνη τον θυμούνται όλοι γιατί η ομάδα έπαιζε καλή μπάλα, αλλά πολύ καλός ήταν και ο Παράσχος».

Για τον ποιος από τους δυο χαμένους τελικούς Κυπέλλου τον στενοχώρησε περισσότερο: «Με την ΑΕΚ στενοχωρήθηκα περισσότερο. Όχι μόνο για τα επεισόδια, αλλά και για τον τρόπο που χάσαμε. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, στο τέλος οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, όλα αυτά δεν ήταν καλά. Και την επόμενη χρονιά όμως ήταν άσχημα που χάσαμε με το γκολ του Φουστέρ».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Το 0-0 δεν είναι τίποτα, είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Αν φας ένα γκολ, δυσκολεύει πολύ. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο τέλος χάσαμε και το ματς. Γι’ αυτό θέλουμε μόνο τη νίκη αύριο, να πάμε μόνο για να κερδίσουμε».

Για τον λόγο που έμεινε τόσα χρόνια στην Ελλάδα: «Μπορεί να φύγει κανείς από ‘δω; Είναι Φλεβάρης και δες τον καιρό! είχα πολλές προτάσεις να φύγω στο παρελθόν, αλλά ήμουν καλά στην ομάδα. Προτιμούσα να μείνω εδώ. Στην Ελλάδα με έφερε ο πρόεδρος, ο κ. Παπαδόπουλος που ήταν παλιά στην Καλαμάτα».

Για το αν θα γυρίσει στη χώρα του: «Θα πάρουμε σύνταξη εδώ ή θα μας την κόψουν (γέλια); Έχω σκοπό να γυρίσω κάποια στιγμή στη Βραζιλία, αλλά έχω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και θα δούμε».

Τα έχουν γράψει όλα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, κίνδυνος για… βαρύ πέλεκυ!!!


Τα έχουν γράψει όλα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, κίνδυνος για… βαρύ πέλεκυ!

Παρατηρητές, ΔΕΑΒ και αστυνομία αναφέρουν τα πάντα στην έκθεση τους για τα επεισόδια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ. Πιθανή η αφαίρεση βαθμών και η ποινή κεκλεισμένων των θυρών. «Σύμμαχος» των δύο ομάδων η Λίγκα.

Σε αναλυτική καταγραφή των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Ατρόμητος-ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, έχει γίνει στις εκθέσεις των παρατηρητών της Σουπερ Λίγκας και της ΔΕΑΒ, όπως και από την αστυνομία, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Παράλληλα, ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Κομίνης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των οπαδών που διήρκεσε 4-5 λεπτά με ανταλλαγή αντικειμένων που έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Είναι πιθανό να πέσει βαρύς ο πέλεκυς για τους «μπλε» και τους «κιτρινόμαυρους» και θα εξαρτηθούν πολλά από το αν κρίνει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αν τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα ή όχι.

Αν ασκήσει διώξεις για εκτεταμένα επεισόδια Ατρόμητος και ΑΕΚ κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο έως 150.000 ευρώ.

Οι δικηγόροι των δύο συλλόγων θα προσπαθήσουν να πείσουν τον αθλητικό δικαστή, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, ότι το «πεδίο μάχης» δεν ήταν εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου.

«Σύμμαχο» των δύο ομάδων είναι πιθανό να αποτελέσει η Λίγκα. Μπορεί να αποβεί ΠΟΛΥ σημαντικό το γεγονός ότι είχε ζητήσει με έγγραφο της την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο ανάμεσα στην καφετέρια του γηπέδου και στη θύρα 1 των φιλοξενούμενων οπαδών. Αλλά το αίτημα αυτό αγνοήθηκε. «Αν υπήρχε έστω και μια διμοιρία ΜΑΤ εκεί, μπορεί να μην είχε συμβεί και το παραμικρό», σχολιάζουν από τη Λίγκα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ στη θύρα 1 ήταν υπεράριθμοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο έλεγχος από την αστυνομία έγινε στην είσοδο και όσοι έμπαιναν εντός, πέταγαν τα εισιτήρια σε άλλους που ήταν έξω. Επιπλέον, σημειώθηκε δυσλειτουργία στα τουρνικέ, μπλόκαραν και δεν ήταν εφικτό να γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος των εισιτηρίων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερό: Το έβαλε από μπασκέτα σε μπασκέτα ο Ντράμοντ!! (video)


Τρομερό: Το έβαλε από μπασκέτα σε μπασκέτα ο Ντράμοντ! (video)

Το μακρινό σουτ δεν συμπεριλαμβάνεται στο ρεπερτόριο του. Ωστόσο, ο Αντρέ Ντράμοντ έβαλε ένα απίθανο τρίποντο στο ματς των Πίστονς με τους Ράπτορς.

Χαρά από την ομάδα του δεν πήρε ο Αντρέ Ντράμοντ από την αναμέτρηση των Πίστονς με τους Ράπτορς, καθώς η ομάδα του Τορόντο επικράτησε 103-89. Πάντως, ο 22χρονος πήρε μεγάλη χαρά στο φινάλε της τρίτης περιόδου, καθώς αν και δεν το συνηθίζει (σέντερ γαρ) ευστόχησε από μακριά. Από πολύ μακριά…











*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζαγοράκης: «Το πνεύμα του Κατσούρη ζει και οδηγεί στην ιδέα του ΠΑΟΚ»


Ζαγοράκης: «Το πνεύμα του Κατσούρη ζει και οδηγεί στην ιδέα του ΠΑΟΚ»

Το μήνυμα του για το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη που έφυγε σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου το 1998, έστειλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τίμησε τη μνήμη του.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, απότισε φόρο τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεκαοκτώ χρόνια πριν, είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε σεβόμενοι τις αρχές μας και προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Στη μνήμη όλων, ο Παναγιώτης παραμένει να είναι ένα παλικάρι, το οποίο πρόλαβε να τιμήσει τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του, έβλεπε τη ζωή να του προσφέρεται, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παγίδα και το ραντεβού με το θάνατο το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998.

Το πνεύμα του, όμως, ζει. Κι οδηγεί ανθρώπους πιστούς στην ιδέα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου να τη μεταλαμπαδεύουν στις επερχόμενες γενεές», έγραψε ο Ευρωβουλευτής και παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου. 



«Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του  οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του Π...
Δημοσιεύτηκε από Θοδωρής Ζαγοράκης στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαζικός ξεσηκωμός στην Αγγλία για τα εισιτήρια!!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το ζήτημα της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων στην Αγγλία, με τους οπαδούς να συσπειρώνονται και να ετοιμάζουν μαζικές κινητοποιήσεις.

Μαζικός ξεσηκωμός στην Αγγλία για τα εισιτήριαΗ απόφαση της Λίβερπουλ να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων της επόμενης περιόδου έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις των οπαδών των «ρεντς», που αποχώρησαν μαζικά από το «Άνφιλντ» στο 77ο λεπτό στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ.

Ωστόσο, στην Αγγλία επικρατεί γενικότερη δυσαρέσκεια από τις αυξήσεις στα εισιτήρια τα τελευταία χρόνια, με τους οπαδούς να συσπειρώνονται και να ετοιμάζονται για μαζικές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι εκπρόσωποι των οπαδών των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, αναμένεται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να αποφασίζουν συλλογικά για τον τρόπο δράσης τους.

Σκοπός της Ένωσης Φίλων Ποδοσφαίρου στην Αγγλία, είναι να εκφραστεί η αγανάκτηση των οπαδών και για αυτό το λόγω ετοιμάζουν μαζικές αποχωρήσεις από τα γήπεδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι οπαδοί που θεωρούν πως αντιμετωπίζονται ως πελάτες δεν σκοπεύουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν ακόμα και κινητοποιήσεις, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στις διοικήσεις των συλλόγων. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χυλόπιτα» της ΑΕΚ για Τζανετόπουλο!!


«Χυλόπιτα» της ΑΕΚ για Τζανετόπουλο!

Κρούση που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σημασία της ανανέωσης συμβολαίου του Άνταμ Τζανετόπουλου είχε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» απέρριψε προ ημερών πρόταση της Στουτγάρδης για δανεισμό του νεαρού.

Η είδηση ότι ο Άνταμ Τζανετόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ήχησε ούτως ή άλλως ευχάριστα στα αυτιά των φίλων της «Ένωσης».

Το πόσο σημαντικό ήταν όμως το γεγονός ότι η ομάδα «έδεσε» τον νεαρό καταδεικνύεται και από κάτι άλλο: Το ενδιαφέρον μιας ακόμα ευρωπαϊκής ομάδας για ‘κείνον.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», πριν ο Τζανετόπουλος υπογράψει τη νέα του συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», εκείνοι δέχθηκαν πρόταση δανεισμού του από τη Στουτγάρδη. Συμπεριλαμβανόταν μάλιστα σε αυτή και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως συνέβη προ μηνών με αντίστοιχη πρόταση της Σεβίλλης (αλλά και της Ανόρθωσης) η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά και λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον νεαρό στόπερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κλοπ πήρε θέση για τις τιμές των εισιτηρίων!


Ο Κλοπ πήρε θέση για τις τιμές των εισιτηρίων

Την προτροπή του στη διοίκηση της Λίβερπουλ, ώστε να τα βρει με τους οπαδούς, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, που πήρε θέση για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ».


Την άποψη του, πως πρέπει να τα βρουν η διοίκηση με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση για αύξηση των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ» από την επόμενη σεζόν.

Αναμφίβολα, η απόφαση της διοίκησης της Λίβερπουλ να αυξήσεις τις τιμές στα εισιτήρια, έχει ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των οπαδών που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός που βγήκε από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, κάλεσε τη διοίκηση να τα βρει με τους οπαδούς, τονίζοντας πως οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται ειλικρινά για την ομάδα.
«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας εντός αγωνιστικού χώρου που θα κάνει τους οπαδούς μας να αγαπήσουν το παιχνίδι. Ξέρω ότι και οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να έχουν μία καλή σχέση με τους οπαδούς. Έχουμε λάβει το μήνυμα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε μια λύση» δήλωσε ο Κλοπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γίνεται το… θαύμα με Μπαρμπόσα;


Γίνεται το… θαύμα με Μπαρμπόσα;

Απάντηση στο μεγαλύτερο αγωνιστικό ερώτημα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δοθεί την Τρίτη. Με την επιστροφή στις προπονήσεις, επανεκτιμάται η κατάσταση του Μπαρμπόσα που δεν… κρατιέται.

Θαύματα -τουλάχιστον στις μέρες μας- δεν γίνονται. Παρόλα αυτά, ο Έλντερ Μπαρμπόσα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ένα.

Και παρά τις προβλέψεις ότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει έξω ΚΑΙ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκείνος να παίξει από το… προσεχές κιόλας με τον Ολυμπιακό.

Με την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις (έπειτα από το ρεπό που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα) θα αρχίσει να απαντάται και το μεγαλύτερο αγωνιστικό ερωτηματικό για το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Γιατί, κακά τα ψέματα, η απουσία του Μπαρμπόσα στο Περιστέρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Και πολύ θα ήθελαν στην «Ένωση» να βγει αληθινή η αισιοδοξία του ότι μπορεί να διαψεύσει εντελώς τα προγνωστικά.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα αναλάβουν οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής του τραυματισμού του. Έτσι, η κατάσταση του Πορτογάλου θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η αποθεραπεία του κυλά ομαλά. Και μόνο εφόσον διαπιστωθεί ότι μπορεί να γυμναστεί τις προσεχείς μέρες χωρίς ενοχλήσεις, θα σκεφτεί ο Γκουστάβο Πογιέτ να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Παιδί με σύνδρομο down βάζει buzzer beater και «πέφτει» το γήπεδο!! (video)


ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Παιδί με σύνδρομο down βάζει buzzer beater και «πέφτει» το γήπεδο (video)

Απλά μοναδικό... Ο μικρός Ρόμπερτ που έχει σύνδρομο down παίρνει τη μπάλα ενώ αυτή καίει και χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με ένα απίστευτο buzzer beater. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσει κανείς

Ένα απίστευτο περιστατικό που σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τη μαγεία και το μεγαλείο του αθλητισμού, διαδραματίστηκε σε ματς σχολικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.

Η Franklin Road Academy αντιμετωπίζει το Nashville και το σκορ είναι 64-64, με 5’’ να απομένουν μέχρι το τέλος του ματς.

Την ώρα που η μπάλα «καίει» και ζυγίζει ένα τόνο, οι παίκτες της Franklin Road αποφασίζουν να δώσουν την μπάλα στον Ρόμπερτ που έχει σύνδρομο down και εκείνη την ώρα βρίσκεται μόνος στη γωνία.

Ο αδερφός του που παίζει στην αντίπαλη ομάδα και τον μαρκάρει, αποφασίζει να χαλαρώσει την άμυνα και ο Ρόμπερτ σκοράρει με buzzer beater με αποτέλεσμα να πέσει το γήπεδο.

Ο μικρός με σύνδρομο down που δεν το βάζει κάτω, χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του και όλοι γίνονται ένα κουβάρι.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, διαιτητές και ο κόσμος στις εξέδρες αποθεώνουν τον Ρόμπερτ σε ένα παιχνίδι που δεν έχασε κανείς και κέρδισε ΜΟΝΟ ο Ρόμπερτ, που όπως και να έχει είναι νικητής.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μη στεναχωρείσαι... Έσβησες τον Μπερμπάτοφ»


«Μη στεναχωρείσαι... Έσβησες τον Μπερμπάτοφ»

Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι απογοητευμένος μετά την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους Μάρκο Σίλβα και Λούκα Μιλιβόγεβιτς να τον ντοπάρουν ψυχολογικά, τονίζοντας την καλή παρουσία του στο παιχνίδι.

Στεναχωρημένος και πεσμένος ψυχολογικά φαίνεται πως είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, εξαιτίας της κόκκινης που δέχθηκε στο Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport», τόσο ο Μάρκο Σίλβα, όσο και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον νεαρό μέσο, τονίζοντας την εξαιρετική παρουσία του απέναντι στον Μπερμπάτοφ.

«Σάσα, μη στεναχωρείσαι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα πήγες καλά, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Η πρώτη κίτρινη ήταν υπερβολική. Ο αντίπαλος σε τράβηξε από τη φανέλα, αλλά ο διαιτητής έδειξε κάρτα και στους δύο. Δεν πειράζει» ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού στον παίκτη του.

Από την άλλη και ο Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησε να τονίσει την καλή του παρουσία. «Τον Μπερμπάτοφ είχες απέναντι σου και τον έσβησες... Θα επιστρέψεις» είπε στον συμπατριώτη του ο Σέρβος χαφ.

Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τον Τζίμι Νουρμάζ.

Ο Σουηδός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Μάρκο Σίλβα να του φωνάζει συνεχώς για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το «Goal», τα πολλά λάθη του Ντουρμάζ απογοήτευσαν τον προπονητή του, που του σε όλο το παιχνίδι του «έχωνε γκάζια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σχεδόν «πάνοπλος» ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι!


Σχεδόν «πάνοπλος» ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να έχει στη διάθεση του το Σάββατο όλα τα… βαριά χαρτιά του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα εκτός ο Ερνάνι. Τι «παίζει» με Καμπιάσο-Τσόρι.

Με όλα σχεδόν τα «όπλα» του πρόκειται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο (13/02, 19:30) στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Συγκριτικά με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σάσα Ζντιέλαρ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (με δύο κίτρινες) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι και πάλι εκτός ο Ερνάνι, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα (ήταν στην Πορτογαλία τις τελευταίες ημέρες), αλλά θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες ώστε να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο και ν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ερωτηματικά είναι στην παρούσα φάση οι Καμπιάσο και Ντομίνγκες, αλλά σίγουρα είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Το πόσο σύντομα δεν είναι σίγουρο όμως. Ο πρώην μέσος της Λέστερ είναι ιατρικά έτοιμος και εκτιμάται ότι σήμερα είτε θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση ή θα ακολουθήσει μέρος του προγράμματος.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος θα κρίνει το πότε θα τον ρίξει στη «μάχη». Δεν αποκλείεται να τον προφυλάξει το Σάββατο ώστε να τον έχει σίγουρα σε καλή κατάσταση για το ματς της επόμενης Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League.

Παράλληλα, ο Τσόρι είναι καλά και λογικά θα βρίσκεται στα πλάνα του Σίλβα για τα δύο δύσκολα ματς που έρχονται. Το αν θα επιδιώξει να τον χωρέσει μαζί με τον Φορτούνη στο ίδιο σχήμα, όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, είναι άλλο θέμα. Μικρή ανησυχία επικρατεί για τον Μποτία που ένιωθε ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά λογικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι χειρότερες μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ!!


Οι χειρότερες μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ!

Κάποιοι κόστισαν πολλά εκατομμύρια και… δεν έχουν «κολλήσει». Άλλοι απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δείτε τα χειρότερα καλοκαιρινά deal στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ναι στη λίστα είναι παίκτες «μεγάλων».

Το πρώτο μισό... και βάλε της σεζόν έχει ήδη φύγει στην Πρέμιερ Λιγκ και οι Άγγλοι απονέμουν τα… Χρυσά Βατόμουρα!

Η Dailymail, λοιπόν, «βρήκε» τις χειρότερες μεταγραφές της φετινής χρονιάς. Είτε γιατί τα υπέρογκα ποσά που δόθηκαν για ορισμένους παίκτες δεν δικαιώθηκαν στο χορτάρι, είτε γιατί άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Έγινε ντόρος για το θρυλικό «7» που πήρε. Η Γιουνάιτεντ δόξεψε πάνω από 30 εκατ. ευρώ για τον Μέμφις Ντεπάι το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησε «ζεστός», αλλά πλέον... δεν βλέπεται. Με μόλις δύο γκολ (και άλλα τρία στο Champions League) και κακές εμφανίσεις, έχει πάψει ο κόσμος ν' ασχολείται μαζί του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουίς Φαν Χάαλ που πλέον τον έχει σταθερά στον πάγκο κι απλώς του δίνει «τζούρες» απ' τα παιχνίδια.
inner

Ο τίγρης που έγινε... γατάκι. Δυστυχώς ο παικταράς που θαυμάζαμε στην Ατλέτικο δεν είναι πια ο ίδιος. Πριν λίγους μήνες η Τσέλσι απέκτησε τον Φαλκάο (δανεικό με οψιόν), πίστεψε πως βρήκε τον killer που ήθελε, αλλά μάταια. Λίγες εμφανίσεις, νέος σοβαρός τραυματισμός, ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, εκτός λίστας Champions League (με τον Πάτο να του παίρνει τη θέση).
inner

Η Νιούκαστλ απέκτησε τον Φλοριάν Τοβέν έναντι περίπου 16 εκατ. ευρώ. Απολογισμός; Πεταμένα λεφτά... 13 συμμετοχές, μόλις 3 ως βασικός και επιστροφή ύστερα από έξι μήνες ξανά στην Γαλλία για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έπιασε στις καρακάξες.
inner

Από την Πορτογαλία και την Μπράγκα, στην Αγγλία και τη Σουόνσι. Οι κύκνοι απέκτησαν τον Έντερ, προσφέροντας περίπου 8 εκατ. ευρώ, αλλά σίγουρα θα... κλαίνε για τα χρήματα στον ουαλικό σύλλογο. Ύστερα από μισή σεζόν, από 17 εμφανίσεις, όπου δεν πέτυχε καν γκολ, ο Ίβηρας άσος έφυγε κακήν-κακώς από τη Σουόνσι και παραχωρήθηκε δανεικός στη Λιλ.
inner

Τον περασμένο Ιούλιο, η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για να κάνει δικό της τον Μπεντέκε, έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ. Μέχρι τώρα έχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σε 28 συμμετοχές), αλλά ο Κλοπ δεν τον πιστεύει ιδιαίτερα. Εξ' ου μία παίζει και μία όχι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόκκινοι σκορπούν «βιαστικά» τόσα πολλά εκατομμύρια...
inner

Αυτός κι αν πήγε με περγαμηνές στην Τσέλσι από την Μπαρτσελόνα. Στις πρώτες του εμφανίσεις, όλοι μιλούσαν για το φοβερό deal που έκανε ο Μουρίνιο με τον Πέδρο. Τώρα πια, ουδείς αναφέρεται στο πρόσωπό του, αφού η παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα δεν δικαιώνει εκείνους τους διθυράμβους. Κοντά στα 23 εκατ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή του, ενώ σίγουρα ο Καταλανός εξτρέμ έχει επηρεαστεί και από τη γενικά τραγική πορεία των Λονδρέζων...
inner

Όλα είναι παραμυθένια στη Λέστερ. Πάει για το μεγάλο έπος με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, έχει αναδείξει ένα κάρο παίκτες που έχουν πλέον εκτινάξει την αξία τους, αλλά υπάρχει και μια περίπτωση που δεν «έδεσε». Το καλοκαίρι οι αλεπούδες απέκτησαν για σχεδόν 8 εκατ. ευρώ τον Γιόαν Μπεναλουάν, αλλά ο Τυνήσιος έγραψε μόνο 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μοιραία δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα προ ημερών.
inner

Πριν περίπου 7 μήνες, η Σάντερλαντ τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ με κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ! Ούτε το... μισό δεν έχει δικαιώσει ο Φάμπιο Μπορίνι, με τον 24χρονο Ιταλό φορ να μετρά 2 γκολ και να μην δείχνει ικανός να σώσει τις μαυρόγατες.
inner

Όταν δίνεις σχεδόν 40 εκατ. ευρώ για κεντρικό αμυντικό, περιμένεις απ' αυτόν να είναι ογκόλιθος πίσω. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Νικολάς Οταμέντι μόνο τέτοιος δεν έχει παρουσιαστεί στους πρώτους του μήνες στη Μάντσεστερ Σίτι και πάντα ο Κομπανί είναι αυτός που προσπαθεί (κυρίως) να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στομαχικές διαταραχές για τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό!!


Στομαχικές διαταραχές για τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό

Παράπονα για στομαχικές διαταραχές έκαναν λίγη ώρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκαν βασικοί στο Φάληρο.

Με στομαχικές διαταραχές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, που μάλιστα βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», λίγη ώρα πριν το ματς στο φαληρικό γήπεδο, τρεις ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά», ανάμεσα στους οποίους και ο Στέλιος Κίτσιου, παραπονέθηκαν στους ανθρώπους της ομάδας για πρόβλημα στο στομάχι.

Μάλιστα ο Κίτσιου, μετά από σύσταση των γιατρών της ομάδας δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση, αλλά παρέμεινε στο σπίτι του για να αναρρώσει.

Πάντως ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Πέμπτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι 10+1 για τον «τελικό» της Τετάρτης!!


Οι 10+1 για τον «τελικό» της Τετάρτης

Έχει αποφασίσει για τα 10/11 του αρχικού σχήματος του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο ο Αντρέα Στραματσόνι. Ποιοι παίζουν για να συμπληρωθεί το παζλ. Συσπείρωση στους «πράσινους».

Μια γροθιά προχωρούν στον Παναθηναϊκό προς την αναμέτρηση (10/02, 19:30) της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (0-0 το πρώτο ματς), παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη η ομάδα του Στραματσόνι δεν έφθασε στον στόχο και ηττήθηκε με 1-0 στη Λεωφόρο.

Παρατηρείται μεγάλη συσπείρωση, σύμφωνα με την «Πράσινη» και μάλιστα χθες ο Ιταλός τεχνικός τους ζήτησε να ξεχάσουν τα όσα έγιναν με τη διαιτησία και την κουβέντα που ακολούθησε, ώστε να επικεντρωθούν στην πολύ σημαντική αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους. Ο Ζέκα εμφανίστηκε πολύ στενοχωρημένος λόγω του γεγονότος ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι στο Περιστέρι λόγω της κόκκινης που δέχθηκε το Σάββατο.

Προσπάθεια για να τον παρηγορήσουν έκαναν οι συμπαίκτες του, τονίζοντας του ότι θα παίξουν και γι΄αυτόν και ότι θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην επόμενη φάση και του υποσχέθηκαν την πρόκριση. Πάντως, ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει την αποστολή, αν και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και θα είναι στο πλευρό της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του 40χρονου τεχνικού, έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και όχι ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο Μέστο θα είναι δεξιά και ο Πράνιτς δεξιά, Ταυλαρίδης και Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Ο Εσιέν θα είναι σίγουρα ο ένας στον άξονα. Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς και Μπεργκ θεωρούνται σίγουροι. Θέση διεκδικούν Λαγός και Λουντ με τον Έλληνα μέσο να έχει περισσότερες πιθανότητες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος με ΑΕΚ ο Λέτο, ίσως προλάβει ΠΑΟΚ!!


Έτοιμος με ΑΕΚ ο Λέτο, ίσως προλάβει ΠΑΟΚ

Σε περίπου δύο βδομάδες θα είναι έτοιμος ο Σεμπάστιαν Λέτο, που φαίνεται πως θα προλάβει να είναι έτοιμος στο ματς με την ΑΕΚ. Αγώνα δρόμου από τον Αργεντινό για να προλάβει ΠΑΟΚ.

Ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για το ντεμπούτο του Σεμπάστιαν Λέτο, με τον παίκτη να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Αργεντινός άσος θα είναι έτοιμος σε περίπου δύο βδομάδες, κάτι που συνεπάγεται πως προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 28 Φεβρουαρίου.

Πάντως ο Λέτο έχει έρθει αποφασισμένος να δώσει αποδείξεις και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος πιο γρήγορα, ακόμα και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαββίδης: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο»


Σαββίδης: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο»

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» στο ματς με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τον προβληματισμό του στους συνεργάτες του και τον Λούμπος Μίχελ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τις αρρώστιες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ φαίνεται να δυσανασχέτησε και να απογοητεύτηκε με όσα συνέβησαν στο Φάληρο.

Σύμφωνα με τη «Metrosport», ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» ήταν έξαλλος με όσα είδε στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που επισήμανε τόσο στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, όσο και στους στενούς συνεργάτες του.

Μάλιστα ήταν τέτοιος ο προβληματισμός του, που λίγο πριν κάνει δηλώσεις φαίνεται να είπε στους ανθρώπους που ήταν μαζί του: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και πρέπει να αλλάξει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η αδρεναλίνη χτύπησε… κόκκινο!!


Η αδρεναλίνη χτύπησε… κόκκινο

Εξαιρετικά τα σημερινά ματς του NBA. Επικό φινάλε στο Νετς-Νάγκετς που κρίθηκε με buzzer beater του Τζόνσον, ενώ τρεις αναμετρήσεις κρίθηκαν στην παράταση. Ήττα για τον θετικό Κουφό.

Ματσάρες διεξήχθησαν ως επί το πλείστον τα ξημερώματα της Τρίτης στο NBA.

Απίστευτο φινάλε στην αναμέτρηση των Νετς με τους Νάγκετς. Η ομάδα του Ντένβερ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στα 1.3’’ πριν το φινάλε με καλάθι του Φαρίντ και έφθασε τους 22 πόντους στο ματς, αλλά ο Τζο Τζόνσον με τρίποντο (εκτός ισορροπίας και την μπάλα να βρίσκει και στο ταμπλό) στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 105-104.







Φινάλε για γερά νεύρα είχαν ακόμη τρεις αναμετρήσεις. Οι Σίξερς που πλέον έχουν ρεκόρ 8-44, λίγο έλειψε να κάνουν «κηδεία» στους Κλίπερς (35-17), καθώς η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση (88-88 κανονική διάρκεια), αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν το ποιος είναι το αφεντικό εκεί και επικράτησαν 98-92. Από 23 πόντους είχαν Ρέντικ και Κρόφορντ για τους νικητές.

Οι Μπλέιζερς επικράτησαν 112-106 των Γκριζλς στην παράταση (102-102 η κανονική διάρκεια). Λίλαρντ και Ντέιβις καθάρισαν στο τέλος με τις εύστοχες βολές του και ενώ ο πρώτος είχε συνολικά 33 πόντους, στους 27 σταμάτησε για τους ηττημένους ο Κόνλεϊ.

Μάτζικ ήταν στον έξτρα χρόνο η ομάδα του Ορλάντο, όπου έκαμψε με 117-110 την αντίσταση των Χοκς (101-101 η κανονική διάρκεια). Ο Βούσεβιτς είχε 28 πόντους, 20 ο Πέιτον και για τους ηττημένους ξεχώρισαν Μίσλαπ με 22 και Τιγκ με 21.

Μπορεί η αναμέτρηση Πέισερς με τους Λέικερς να κρίθηκε στην κανονική διάρκεια, αλλά είχε κι αυτό ενδιαφέρον μέχρι τέλους και οι γηπεδούχοι νίκησαν με 89-87. Τζορτζ και Έλις με οκτώ πόντους συνολικά στο τελευταίο λεπτά οδήγησαν την ομάδα τους στην επικράτηση και ο Ραντλ με τρίποντο στο φινάλε απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ και δεν κατάφερε να δώσει κάτι καλύτερο στους «λιμνανθρώπους», από την ήττα με δύο πόντους.

Οι Καβαλίερς επικράτησαν 120-100 των Κινγκς του Κώστα Κουφού που είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 18:47.

Με τον Γουόκερ να έχει 30 πόντους οι Χόρνετς επικράτησαν 108-91 των Μπουλς. Ο Γκασόλ είχε 22 για τους ηττημένους που αγωνίστηκαν δίχως τον τραυματία Μπάτλερ.
Νίκη με 122-106 για τους Θάντερ επί των Σανς με τον Ντουράντ να έχει 32 πόντους και τον Γουέστμπρουκ 29.

Οι Πέλικανς επικράτησαν 116-102 σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
Πέρασαν από το Ντιτρότι οι Ράπτορς με το υπέρ τους 103-89. Ο Λόουρι είχε 25 πόντους και ήταν ο κορυφαίους για την ομάδα από το Τορόντο.

Αναλυτικά

Σίξερς-Κλίπερς 92-98 (στην παράταση)
(25-22, 59-49, 73-65, 88-88, 92-98)
inner
inner

Πέισερς-Λέικερς 89-87
(23-22, 46-38, 54-59, 89-87)
inner
inner

Καβαλίερς-Κινγκς 120-100
(31-23, 61-45, 91-70, 120-100)
inner
inner

Χόρνετς-Μπουλς 108-91
(38-20, 57-42, 87-75, 108-91)
inner
inner

Πίστονς-Ράπτορς 89-103
(24-19, 43-49, 65-70, 89-103)
inner
inner

Νετς-Νάγκετς 105-104
(26-22, 55-49, 81-78, 105-104)
inner
inner

Τίμπεργουλβς-Πέλικανς 102-116
(22-28, 46-63, 70-95, 102-116)
inner
inner

Γκριζλς-Μπλέιζερς 106-112 (στην παράταση)
(27-25, 49-51, 78-78, 102-102, 106-112)
inner
inner

Χοκς-Μάτζικ-110-117 (στην παράταση)
(30-18, 54-41, 83-72, 101-101, 110-117)
inner
inner*Πηγή: sport-fm.gr*