Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκο στη Λάρισα!! (video)


Μπλόκο στη Λάρισα! (video)

Σε ένα ματς με οκτώ κίτρινες, δύο αποβολές, ένα δοκάρι και… πολύ ξύλο, η Λαμία επικράτησε 1-0 της Λάρισας, την υποχρέωσε στη δεύτερη φετινή ήττα της και μπορεί να συνεχίσει να κάνει όνειρα για άνοδο!

Ντέρμπι, κυριολεκτικά… με τα όλα του, ήταν η αναμέτρηση της Λαμίας με τη Λάρισα, που έκλεισε τη 18η αγωνιστική της Football League!

Οι Λαμιώτες επικράτησαν 1-0 με γκολ του Μίλιεβιτς στο 52’, σε ένα ματς με απίστευτη ένταση!

Μετά την επίτευξη του τέρματος από τον νεοαποκτηθέντα, γεννημένο στη Σουηδία, Σέρβο, πρώην ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων, του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν χιλιάδες χαρτάκια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, κάποιος ανόητος από την εξέδρα όπου κάθονταν οι Λαρισινοί φίλαθλοι πέταξε μια φωτοβολίδα ευθείας βολής στην κερκίδα των Λαμιωτών, με τον διαιτητή Φουκάκη να μη διακόπτει κακώς, ως όφειλε (και όπως λέει ο νόμος), το ματς, την ίδια στιγμή που υπήρχε μεγάλη ένταση στους δύο πάγκους, με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΛ, Θωμά Κυπαρίση, σε έξαλλη κατάσταση, να αποβάλλεται, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Παύλος Μυροφορίδης!

Λίγες στιγμές αργότερα, μάλιστα, ανέβηκαν τα ΜΑΤ στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, για να διακοπεί εκ νέου στο 74’, όταν, έπειτα από φάουλ, προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλλει τους Πάτο και Ζουλιώτη! Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος να πάρει έστω τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφερε… πετώντας το «δώρο» της Καλλιθέας, που νωρίτερα νίκησε 2-0 την Κέρκυρα.

Η Λαμία, από την άλλη, που είχε και δοκάρι, πήρε μια τεράστια νίκη ψυχολογίας, που κρατάει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για να προλάβει το… τρένο της ανόδου, κάτι που φάνηκε από τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος.








Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος (84’ Παπαργυρίου), Κοτσώνης, Ντάσιος, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού (80' Λεάντρο), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (72’ Τόσκας), Καραγιάννης, Πίντο.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (60’ Μαρουκάκης), Ροβίθης (66’ Αναστασόπουλος), Πάτο, Ουρτάδο (66’ Βαρέλα), Μπόγιοβιτς.

Η 18η αγωνιστική

Σάββατο 6/2

Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7/2

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 3-1
(55', 71' Παβίσεβιτς, 90'+3' Ομπράντοβιτς)

Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
(90'+2' Μπλέντι)

Κισσαμικός-Τρίκαλα 1-1
(30' Μάντζης - 90'+2' Κουσκουνάς)

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός (ματαιώθηκε)
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός (αναβλήθηκε)
Χανιά-Εργοτέλης (ματαιώθηκε)

Δευτέρα 8/2

Καλλιθέα-Κέρκυρα 2-0
(53' Μπέλης, 67' Τζάκσον)

Λαμία-ΑΕΛ 1-0
(52' Μίλιεβιτς)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά
Παναιγιάλειος-Λαμία
Κέρκυρα-Παναχαϊκή
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα
Εργοτέλης-Αχαρναϊκός
Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός-Κισσαμικός
Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος
Πανελευσινιακός-ΑΕΛ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: