Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κλοπ πήρε θέση για τις τιμές των εισιτηρίων!


Ο Κλοπ πήρε θέση για τις τιμές των εισιτηρίων

Την προτροπή του στη διοίκηση της Λίβερπουλ, ώστε να τα βρει με τους οπαδούς, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, που πήρε θέση για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ».


Την άποψη του, πως πρέπει να τα βρουν η διοίκηση με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση για αύξηση των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ» από την επόμενη σεζόν.

Αναμφίβολα, η απόφαση της διοίκησης της Λίβερπουλ να αυξήσεις τις τιμές στα εισιτήρια, έχει ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των οπαδών που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός που βγήκε από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, κάλεσε τη διοίκηση να τα βρει με τους οπαδούς, τονίζοντας πως οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται ειλικρινά για την ομάδα.
«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας εντός αγωνιστικού χώρου που θα κάνει τους οπαδούς μας να αγαπήσουν το παιχνίδι. Ξέρω ότι και οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να έχουν μία καλή σχέση με τους οπαδούς. Έχουμε λάβει το μήνυμα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε μια λύση» δήλωσε ο Κλοπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: