Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα έχουν γράψει όλα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, κίνδυνος για… βαρύ πέλεκυ!!!


Τα έχουν γράψει όλα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, κίνδυνος για… βαρύ πέλεκυ!

Παρατηρητές, ΔΕΑΒ και αστυνομία αναφέρουν τα πάντα στην έκθεση τους για τα επεισόδια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ. Πιθανή η αφαίρεση βαθμών και η ποινή κεκλεισμένων των θυρών. «Σύμμαχος» των δύο ομάδων η Λίγκα.

Σε αναλυτική καταγραφή των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Ατρόμητος-ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, έχει γίνει στις εκθέσεις των παρατηρητών της Σουπερ Λίγκας και της ΔΕΑΒ, όπως και από την αστυνομία, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Παράλληλα, ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Κομίνης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των οπαδών που διήρκεσε 4-5 λεπτά με ανταλλαγή αντικειμένων που έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Είναι πιθανό να πέσει βαρύς ο πέλεκυς για τους «μπλε» και τους «κιτρινόμαυρους» και θα εξαρτηθούν πολλά από το αν κρίνει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αν τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα ή όχι.

Αν ασκήσει διώξεις για εκτεταμένα επεισόδια Ατρόμητος και ΑΕΚ κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο έως 150.000 ευρώ.

Οι δικηγόροι των δύο συλλόγων θα προσπαθήσουν να πείσουν τον αθλητικό δικαστή, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, ότι το «πεδίο μάχης» δεν ήταν εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου.

«Σύμμαχο» των δύο ομάδων είναι πιθανό να αποτελέσει η Λίγκα. Μπορεί να αποβεί ΠΟΛΥ σημαντικό το γεγονός ότι είχε ζητήσει με έγγραφο της την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο ανάμεσα στην καφετέρια του γηπέδου και στη θύρα 1 των φιλοξενούμενων οπαδών. Αλλά το αίτημα αυτό αγνοήθηκε. «Αν υπήρχε έστω και μια διμοιρία ΜΑΤ εκεί, μπορεί να μην είχε συμβεί και το παραμικρό», σχολιάζουν από τη Λίγκα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ στη θύρα 1 ήταν υπεράριθμοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο έλεγχος από την αστυνομία έγινε στην είσοδο και όσοι έμπαιναν εντός, πέταγαν τα εισιτήρια σε άλλους που ήταν έξω. Επιπλέον, σημειώθηκε δυσλειτουργία στα τουρνικέ, μπλόκαραν και δεν ήταν εφικτό να γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος των εισιτηρίων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: