Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μαζικός ξεσηκωμός στην Αγγλία για τα εισιτήρια!!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το ζήτημα της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων στην Αγγλία, με τους οπαδούς να συσπειρώνονται και να ετοιμάζουν μαζικές κινητοποιήσεις.

Μαζικός ξεσηκωμός στην Αγγλία για τα εισιτήριαΗ απόφαση της Λίβερπουλ να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων της επόμενης περιόδου έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις των οπαδών των «ρεντς», που αποχώρησαν μαζικά από το «Άνφιλντ» στο 77ο λεπτό στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ.

Ωστόσο, στην Αγγλία επικρατεί γενικότερη δυσαρέσκεια από τις αυξήσεις στα εισιτήρια τα τελευταία χρόνια, με τους οπαδούς να συσπειρώνονται και να ετοιμάζονται για μαζικές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι εκπρόσωποι των οπαδών των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, αναμένεται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να αποφασίζουν συλλογικά για τον τρόπο δράσης τους.

Σκοπός της Ένωσης Φίλων Ποδοσφαίρου στην Αγγλία, είναι να εκφραστεί η αγανάκτηση των οπαδών και για αυτό το λόγω ετοιμάζουν μαζικές αποχωρήσεις από τα γήπεδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι οπαδοί που θεωρούν πως αντιμετωπίζονται ως πελάτες δεν σκοπεύουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν ακόμα και κινητοποιήσεις, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στις διοικήσεις των συλλόγων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: