Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νταμπλούχος η Σέλτικ!!

Η Σέλτικ επικράτησε 3-0 της Χιμπέρνιαν στον τελικό Κυπέλλου της Σκωτίας και κατακτώντας το τρόπαιο, έφτασε στο νταμπλ την φετινή σεζόν.

Νταμπλούχος η Σέλτικ
Το ένατο νταμπλ της ιστορίας της, το πρώτο μετά το 2006, πανηγυρίζει η Σέλτικ, η οποία επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας με σκορ 3-0 της Χιμπέρνιαν.

Πήρε το πρωτάθλημα με άνεση, έκανε εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο που της έλειπε ήταν το Κύπελλο για να τελειώσει ιδανικά τη σεζόν. Και τα κατάφερε.

Η ομάδα του Νιλ Λένον, με τον Γιώργο Σαμαρά να αγωνίζεται για 14 λεπτά στο τέλος της αναμέτρησης, επικράτησε της Χιμπέρνιαν με σκορ 3-0 στο «Χάμπντεν Παρκ» κατέκτησε το Κύπελλο (36ο στην ιστορία της) και αναδείχθηκε νταμπλούχος για τη σεζόν 2012-13.

Σκόρερ για τους Καθολικούς οι Γκάρι Χούπερ (8', 31') και Τζόι Λέντλεϊ (80').

Τα προηγούμενα νταμπλ της Σέλτικ: 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1998, 2001, 2006

Πηγή: www.england365.gr

Ανέβηκαν Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή!!

Απόλλων Σμύρνης (ως πρωταθλητής), Εργοτέλης και Καλλονή πήραν τα τρία εισιτήρια για την Σούπερ Λίγκα! Η ομάδα της Μυτιλήνης «έκλεψε» την άνοδο από τον Ολυμπιακό Βόλου στο 84'! Έπεσε ο Θρασύβουλος.

Ανέβηκαν Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή!
Το «τρελό» φινάλε που άξιζε, είχε η τελευταία αγωνιστική της Football League! Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή από την προσεχή σεζόν θα παίζουν στην Σούπερ Λίγκα, καθώς κέρδισαν την απευθείας άνοδό τους.

«Έσπασαν» καρδιές στη Μυτιλήνη, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν γκολ στο 84’ με τον Κώτσιο, να ισοφαρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου για το τελικό 2-2 και να εξασφαλίζουν για πρώτη φορά την συμμετοχή τους στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Αυτοκτόνησαν» οι «ερυθρόλευκοι» που προηγήθηκαν δύο φορές, κρατούσαν στα χέρια τους την άνοδο, όμως εν τέλει θα αρκεστούν στα πλέι οφ.

Πρώτος και καλύτερος ο Απόλλων Σμύρνης, που πέρασε με ανατροπή από την Πάτρα με 2-1 απέναντι στην Παναχαϊκή και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία.

Ισοπαλία αλλά «χρυσή» για τον Εργοτέλη! Οι Κρητικοί έμειναν στο 1-1 με την Νίκη Βόλου και ταυτόχρονα ο βαθμός αυτός τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα από του χρόνου. Από την άλλη, οι Βολιώτες εξασφάλισαν εξίσου την παρουσία τους στα πλέι οφ, όπου θα κριθεί ακόμη ένα εισιτήριο.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», όμως χωρίς αντίκτυπο το διπλό για τους Αγρινιώτες που δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τριάδα. Πολύ ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους Στεφανίδη (Ηρακλής) και Στεφανάκο (Παναιτωλικό).

Ο Βύζας Μεγάρων χρειαζόταν νίκη για να μείνει οριστικά στην Football League και με το 3-0 κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική ο Θρασύβουλος!

Η τελική βαθμολογία των πρώτων επτά ομάδων

1. Απόλλων Σμύρνης 75
2. Εργοτέλης 74
3. Καλλονή 73

4. Παναιτωλικός 73
5. Ολυμπιακός Βόλου 73
6. Ηρακλής 71
7. Νίκη Βόλου 68

*Την προσεχή Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για τις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 1-1
(31' Παππάς - 77' Βερπακόφσκις)

Φωκικός – Πανσερραϊκός 1-3
(90' Γκόμεζ - 3', 76' Τσούτσης, 10' Ράνιτς)

Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Επανομής 3-0
(6' Μαρίνης, 65' Κρολ, 66' Αρναρέλης)

Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 1-2
(8' Γκούρτσας - 25' Τσιλιγκίρης, 48' Μανιάς)

Λάρισα – Καλλιθέα 2-1
(85'90' Φρανκού - 88' Σεμπέκος)

Θρασύβουλος – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(86' Σύρος - 90' Χαϊκάλης)

Καβάλα – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1
(53', 83' Πάτο - 90' Άρτσε)

Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-2
(34', 90' Καμαρά)

Καλλονή – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
(40' Μαρσέλο, 84' Κώτσιος - 33' Πινδώνης, 68' Στογιανόφ)

Εθνικός Γαζώρου – Πιερικός 2-1
(34' Καπίας, 67' Γκαϊταρτζής - 23' Καρακατσάνης) Πηγή: sport-fm.gr

Χέρι- χέρι!!

Την άνοδό τους στη Football League εξασφάλισαν Παναιγιάλειος, Αστέρας Μαγούλας και Χανιά χάρη στις νίκες που σημείωσαν την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε Επισκοπή, Κόρινθο και Γλυφάδα, αντίστοιχα.

Χέρι- χέρι
Στην τελευταία αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League 2, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-1 στην έδρα του της Επισκοπής, που είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την άνοδό της, και «σφράγισε» το εισιτήριο της άνοδο.

Ο Αστέρας Μαγούλας πέρασε «αέρα» από την έδρα της Κορίνθου με σκορ 2-0 «κλειδώνοντας» και μαθητικά την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σέντρα της αναμέτρησης καθυστέρησε μισή ώρα λόγω επεισοδίων μεταξύ τον οπαδών των δύο ομάδων.

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα πήρε την πολυπόθητη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Γλυφάδα και μαζί την 6η και τελευταία προνομιούχο θέση για την άνοδο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, ο Φώστήρας, στη φιέστα ανόδου απέναντι στον Πανηλειακό, έμεινε στο 0-0 ενώ η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 του Ρούβα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τελευταίας:

Κυριακή (26/5)

16.00
Καλαμάτα - Ρούβας 1-0
(21’ Ηλιόπουλος)

17.00
Παναιγιάλειος - Επισκοπή 2-1
(26’ Μπουρλάκης, 32’Σκαρτσίλας – 55’ Μποτωνάκης)

Φωστήρας - Πανηλειακός 0-0

Κόρινθος - Αστέρας Μαγούλας 0-2
(15’ Χρυσάφης, 53’ Δημητριάδης)

Α.Ο. Χανιά - Α.Ο. Γλυφάδας 1-0
(82’ Μποτωνάκης)

Εθνικός Αστέρας - Προοδευτική 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑχαρναϊκόςΠηγή: sport-fm.gr

Του… έκοψε το βήχα!!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και πάλι τον Αστέρα, αυτή την φορά 1-0 και πλέον, είναι πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ, με τους Αρκάδες να θέλουν ένα θαύμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Του… έκοψε το βήχα
Ο ΠΑΟΚ… επέστρεψε. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με υπέροχο γκολ του Ολίσε (57’) και είναι πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ, περιμένοντας την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο πρώτο αλλά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, όμως ο ΠΑΟΚ, στο καλύτερο διάστημά του πέτυχε το τέρμα και πήρε τη νίκη. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Κάτσε στο 87’.

Προβάδισμα, πλέον, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ελάχιστες ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν οι Αρκάδες.

1. ΠΑΟΚ 10
2. ΠΑΣ Γιάννινα 7 (παιχνίδι λιγότερο)
3. Αστέρας Τρίπολης 5
4. Ατρόμητος 4 (παιχνίδι λιγότερο)

Το ματς:


Γρήγορο παιχνίδι, ελάχιστες ευκαιρίες και πολύ λίγα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, συνέθεταν στο σκηνικό στο πρώτο μέρος, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο τεχνικοί επέλεξαν να «φρεσκάρουν» τις ομάδες τους και αυτό δεν φάνηκε να τις επηρεάζει ιδιαίτερα, αφού και οι δύο θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα γκολ στο πρώτο μέρος.

Οι Λίνο, Αθανασιάδης και Κάτσε ξεχώριζαν από τους γηπεδούχους, την στιγμή που οι Ντε Μπλάσις και Ουσέρο ήταν οι διακριθέντες για ακόμα μια φορά από τους Αρκάδες. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει τέρμα μπροστά από τις δύο εστίες, παρά τις προσπάθειες των παικτών. Αυτό που φαινόταν και στις αναλύσεις της στατιστικής υπηρεσίας, ο Αστέρας είχε τις περισσότερες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να… «παίρνει» μπροστά και να ψάχνει από νωρίς το γκολ. Οι παίκτες του Γεωργιάδη είχαν καλύτερη κίνηση, οι Λάζαρ, Ρομπέρ και Ολίσε έδειχναν οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αστέρα, με τον Κάφα… εκτός γηπέδου και τον Ράγιος στον πάγκο, έμοιαζαν ανοργάνωτοι. Το γκολ του Ολίσε δεν άργησε να έρθει σε μια φάση όπου το πείσμα του Ρομπέρ και η εκτελεστική δεινότητα του Ολίσε, έφεραν τον «δικέφαλο του Βορρά» μπροστά στο σκορ.

Στα λεπτά που κύλησαν δεν άλλαξε τίποτα, ο Αστέρας πίεσε τον ΠΑΟΚ, κέρδισε την αποβολή του Κάτσε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να φέρει τα πάνω κάτω στην Τούμπα. Η ομάδα του Γεωργιάδη κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ, φτάνοντας τους 10 πόντους, οι οποίοι των φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο (80’ Σταφυλίδης), Κατσουράνης, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ (87’ Λόρενς), Ολίσε, Ρομπέρ, Βούκιτς (55’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Χακόμπο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσάμπουρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές (32’ λ.τ. Γιαλούσης), Ουσέρο, Αλβάρες (70’ Καλαντζής), Κάφα (55’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Σέτι, Ουρτάδο, Καστέλς.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: Τούμπας
Πηγή: sport-fm.gr

Γλεντάει η Λάτσιο, «τέζα» η Ρόμα!! (video)

Το πιο γλυκό τέλος είχε η σεζόν για τη Λάτσιο. Επικράτησε 1-0 της μισητής Ρόμα κι έτσι κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ εξασφάλισε μια θέση στο Europa League κι άφησε εκτός Ευρώπης την αντίπαλό της.

Γλεντάει η Λάτσιο, «τέζα» η Ρόμα (video)
Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Λούλιτς στο 71’ και με τον τρόπο αυτό οι «λατσιάλι» έφτασαν στο 6ο Κύπελλο Ιταλίας της ιστορίας τους.

Πέρα από τον τίτλο, η ομάδα της Ρώμης κατάφερε να εξασφαλίσει και το τελευταίο εισιτήριο του Europa League, γεγονός που πανηγυρίστηκε ακόμη πιο έντονα από το συνηθισμένο αφού άφησε… εκτός του Τότι και την παρέα του.




Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Μαρκίνιος, Μπουρντίσο, Καστάν, Μπαλτζαρέτι (76' Οσβάλντο), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι, Λαμέλα, Μαρκίνιο (83' Ντοντό), Τότι, Ντέστρο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Τσάνα, Ράντου, Λεντέσμα (54' Μάουρι), Ονάζι, Ερνάνες (84' Άλβαρο Γκονσάλες), Καντρέβα, Λούλιτς, Κλόζε.

πηγή: sport-fm.gr

Καλλονή – Ολυμπιακός Βόλου: Διακοπή λόγω έντασης!!

Επεισόδια στη Λέσβο στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος για τους φιλοξενούμενους.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ραδιοφωνικοί σταθμοί και τοπικά Μέσα της Λέσβου, ο Ολυμπιακός Βόλου μόλις πέτυχε το γκολ που του έδωσε και το προβάδισμα, προκλήθηκε μεγάλη ένταση.
Συγκεκριμένα άνθρωπος του Ολυμπιακού Βόλου, που όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, προκάλεσε έντονα τους ανθρώπους της Καλλονής με την ένταση να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τοπούζης είδε πως η κατάσταση δεν ηρεμούσε ούτε με την παρέμβαση της αστυνομίας και διέταξε τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Κατι που δεν ήταν εύκολο, καθώς απάνω από τη φισούνα είναι οι οργανωμένοι φίλοι της Καλλονής και οι παίκτες του Βόλου αρνούνται να περάσουν από εκεί με τον αγώνα να έχει τιναχθεί στον άερα.
πηγή: onsports.gr

MLS: Χατ τρικ για Μάρκο Ντι Βάιο!! (videos)

Εννέα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα του MLS συμπλήρωσε ο Μάρκο Ντι Βάιο, καθώς πέτυχε τρία στο 5-3 των Μόντρεαλ Ίμπακτ σε βάρος των Φιλαδέλφεια Γιούνιον.
O 22χρονος Άντριου Βέγκνερ και ο Μπλέικ Σμιθ πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ του καναδικού συλλόγου, ο οποίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας της βορειοαμερικανικής λίγκας ποδοσφαίρου. Παράλληλα, το Ντάλας ξέφυγε στη βαθμολογία της Δύσης μετά το 1-0 εναντίον των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, σκορ που διαμορφώθηκε κατόπιν πανέμορφης προσπάθειας του Φαμπιάν Καστίγιο εντός της μεγάλης περιοχής στο 33ο λεπτό, ενώ οι Πόρτλαντ Τίμπερς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Δύσης κερδίζοντας με 2-0 την Ντι Σι Γιουνάιτεντ στο «RFK Stadium» χάρη σε γκολ των Ρόντνεϊ Ουάλας και Ντάρλινγκτον Νάγκμπε.
Νίκη με 2-0 πήραν επίσης οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον σε βάρος του Τορόντο, καθώς ο Ντιέγκο Φαγκούντεζ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και ο Χουάν Αγκουντέλο βρήκε δίχτυα στο 93ο, όπως και οι Κολοράντο Ράπιντς επί της Σίβας ΗΠΑ, η οποία έμεινε χωρίς για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι! Τέλος, η Ρεάλ Σολτ Λέικ παραχώρησε 1-1 στους Σικάγο Φάιρ, αν και προηγήθηκε στο 78ο λεπτό με τον Αλβάρο Σαμπόριο, καθώς ο 25χρονος Κουίνσι Αμαρίκουα ισοφάρισε στο 84ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Πόρτλαντ Τίμπερς 0-2
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 5-3
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Τορόντο 2-0
Ντάλας-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 1-0
Κολοράντο Ράπιντς-Σίβας ΗΠΑ 2-0
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Σικάγο Φάιρ 1-1
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
14
24
Μόντρεαλ Ίμπακτ
11
23
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
13
21
Χιούστον Ντάιναμο
12
20
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
13
18
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
12
16
Κολόμπους Κρου
11
15
Σικάγο Φάιρ
11
8
Τορόντο
12
7
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
12
5
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ντάλας
13
27
Πόρτλαντ Τίμπερς
13
22
Ρέαλ Σολτ Λέικ
14
21
Κολοράντο Ράπιντς
13
19
Λος Άντζελες Γκάλαξι
11
17
Σιάτλ Σάουντερς
10
15
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
14
15
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
11
13
Σίβας ΗΠΑ
12
11
Σημείωση: Οι πρώτοι πέντε από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα playoffs.


















πηγή: onsports.gr

Brasileiro: Απόδραση για Κορίνθιανς!! (videos)

Οι Κορίνθιανς και Μποταφόγκο ξεκίνησαν το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με ισοπαλία 1-1, αφού πρώτα κατέκτησαν τίτλους σε πολιτειακό επίπεδο.
Το συγκεκριμένο ματς ήταν το σημαντικότερο της πρεμιέρας του 58ου Brasileiro, ακριβώς επειδή οι δύο ομάδες μόλις κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Σάο Πάολο και του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη… όρεξη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και η υπεροχή τους δικαιώθηκε με γκολ του 29χρονου Ράφαελ Μάρκες Μαριάνο στο 25ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Κλάρενς Ζέεντορφ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πάτο και Ντάγκλας άλλαξαν την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγές της Κορίνθιανς. Μάλιστα ο δεύτερος πέρασε την μπάλα εντός της περιοχής του Τζέφερσον με εκτέλεση φάουλ, την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Παουλίνιο.
Νωρίτερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με… δύο κίτρινες. Μοιραία αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό και άφησε με δέκα παίκτες την Πορτουγκέζα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Βάσκο Ντα Γκάμα εξαιτίας γκολ του Κάρλος Τενόριο στο 47ο λεπτό. Τέλος, η Ιντερνασιονάλ πήρε 2-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Βιτόρια, αν και έμεινε πίσω με 2-0 στο 11ο λεπτό. Ειδικότερα, στο 2ο λεπτό ο Μάξι Μπιανκούτσι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 11ο ο Γκάμπριελ Παουλίστα διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια, όμως, ανέλαβε ο 29χρονος Φρεντ δημιουργώντας το 2-1 του Ντιέγκο Φορλάν στο 29ο λεπτό και ισοφαρίζοντας στο 64ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Βάσκο Ντα Γκάμα-Πορτουγκέζα 1-0
Βιτόρια-Ιντερνασιονάλ 2-2
Κορίνθιανς-Μποταφόγκο 1-1
Και η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Βάσκο Ντα Γκάμα
1
3
Ιντερνασιονάλ
1
1
Βιτόρια
1
1
Μποταφόγκο
1
1
Κορίνθιανς
1
1
Ατλέτικο Μινέιρο
0
0
Ατλέτικο Παραναένσε
0
0
Μπαΐα
0
0
Σάο Πάολο
0
0
Σάντος
0
0
Πόντε Πρέτα
0
0
Κοριτίμπα
0
0
Φλουμινένσε
0
0
Φλαμένγκο
0
0
Κρουζέιρο
0
0
Κρισιούμα
0
0
Γκοΐας
0
0
Ναούτικο
0
0
Πόντε Πρέτα
0
0
Πορτουγκέζα
1
0
Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.







πηγή: onsports.gr

Ηρακλής – Παναιτωλικός: Σοβαρά επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο!!

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ουκάρ μούντζωσε τον επόπτη με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια να προκληθεί ένας χαμός!
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με δίκαιο τρόπο καθώς μούντζωσε τον επόπτη της αναμέτρησης και στη συνέχεια, επιτέθηκε στους παίκτες του Παναιτωλικού. Αρκετοί από αυτούς προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και άλλοι απάντησαν στις επιθέσεις τους, όπως ο γκολκίπερ της ομάδας, Στεφανάκος.
Από εκεί και πέρα, οπαδοί του Ηρακλή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι παίκτες του Ηρακλή κυνηγούσαν το διαιτητή με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μπαίνει ως… ασπίδα στον ρέφερι σε σκηνές που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο.
Μετά από αρκετά λεπτά έντασης και παρέμβαση της αστυνομίας, το διαιτητικό τρίο απομακρύνθηκε κάνοντας διαβουλεύσεις για την εξέλιξη του αγώνα και τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών.
πηγή: onsports.gr

Ούτε στα όνειρα του!!

Τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του πανηγύρισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ στα στενά του Πριγκιπάτου σε ένα επεισοδιακό γκραν πρι.

Ούτε στα όνειρα του!
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Νίκο Ρόσμπεργκ δεν θα έβλεπε ότι η δεύτερη νίκη στην καριέρα του θα έρθει στο Μονακό σε έναν παραδοσιακά επεισοδιακό αγώνα που στιγματίστηκε από την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας τρεις φορές η μία ύστερα από διακοπή.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που έδειξε να συμβιβάζεται, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μαρκ Γουέμπερ με τη Red Bull να κάνει το δύο-τρία. Από τη δέκατη θέση είδε την καρό σημαία ο Κίμι Ραϊκονεν που... έμπλεξε με τον Σέρχιο Πέρες.

Εκτός βάθρου ο Λιούις Χάμιλτον που ολοκλήρωσε τον αγώνα από την τέταρτη θέση, τρεις πιο ψηλά από τον Φερνάντο Αλόνσο.

Το γκραν πρι:



Το γκραν πρι του Μονακό πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Αυτό δεν θα άλλαζε φέτος και έτσι έγινε. Η ησυχία που επικρατούσε στους δρόμους του Πριγκιπάτου στους πρώτους γύρους, μάλλον προμήνυε το τι θα γίνονταν στην συνέχεια.

Στην εκκίνηση οι πρώτοι πιλότοι διατήρησαν τη θέση τους, αποφεύγοντας να ρισκάρουν, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να οδηγεί την κούρσα και να οριοθετεί τον ρυθμό.

Η ησυχία στο Μονακό κράτησε μέχρι τον 30ο γύρο, στον οποίο ο Φελίπε Μάσα, ανεπίδεκτος μαθήσεως, τράκαρε στο ίδιο σημείο που έχασε τον έλεγχο της F138 και χθες στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές με αποτέλεσμα να καταστρέψει το μονοθέσιο του και να στείλει το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα.



Το safety car έμεινε στον αγώνα για έξι γύρους, αρκετοί για να μπουν στα πιτ οι πιλότοι και να αλλάξουν ελαστικά. Μεγάλος άτυχος της διαδικασίας ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κατά τν έξοδο του από το πρώτο πιτ στοπ έχασε δύο θέσεις.

Οι πιλότοι δεν πρόλαβαν να μπουν για δεύτερο πιτ στοπ, αφού οι Παστόρ Μαλδονάδο και Μαξ Τσίλτον έκαναν το… θαύμα τους με τον τελευταίο να πέφτει πάνω στον πιλότο από τη Βενεζουέλα ο οποίος απογειώθηκε στις μπαριέρες.



Το σφοδρό ατύχημα οδήγησε τους αγωνοδίκες στο να διακόψουν τον αγώνα με τις ομάδες να εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο για να αλλάξουν ελαστικά.

Στη συνέχεια του αγώνα οι Σέρχιο Πέρες και Ρομάν Γκροσάν.

Ο πιλότος της Lotus… καβάλησε το μονοθέσιο του Ρικιάρντο, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να ξαναμπαίνει στην πίστα.



Όσον αφορά στον Πέρες, ο Μεξικανός είχε πάρει φορά, ρισκάροντας στην προσπάθεια του να προσπεράσει τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Οι δύο πιλότοι είχαν επαφή με τον Ραϊκόνεν να μπαίνει στα πιτ και να τερματίζει στη δέκατη θέση, ενώ ο Μεξικανός πλήρωσε το τίμημα και εγκατέλειψε.



Πολύ καλή ήταν η Force India, η οποία είδε και τους δύο της πιλότους να είναι σε θέση να κάνουν και προσπεράσεις και να μην ρισκάρουν την παραμονή τους στον αγώνα.

Αναλυτικά η κατάταξη :

1. Ρόσμπεργκ, Mercedes
2. Φέτελ, Red Bull
3. Γουέμπερ, Red Bull
4. Χάμιλτον, Mercedes
5. Σούτιλ, Force India
6. Αλόνσο, Ferrari
7. Βερνιέ, Toro Rosso
8. Μπάτον, McLaren
9. Ντι Ρέστα, Force India
10. Ραϊκόνεν, Lotus
11. Χούλκενμπεργκ, Sauber
12. Μπότας, Williams
13. Γκoυτιέρες, Sauber
14. Τσίλτον, Marussia
15. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham


Η βαθμολογία των οδηγών:

1. Σεμπάστιαν Φέτελ 107
2. Κίμι Ραϊκόνεν 86
3. Φερνάντο Αλόνσο 78
4. Λιούις Χάμιλτον 62
5. Μαρκ Γουέμπερ 57
6. Νίκο Ρόσμπεργκ 47
7. Φελίπε Μάσα 45
8. Πολ Ντι Ρέστα 28
9. Ρομέιν Γκροσάν 26
10. Τζένσον Μπάτον 25
11. Άντριαν Σούτιλ 16
12. Σέρχιο Πέρες 12

Η βαθμολογία των κατασκευαστών:

1. Red Bull 164
2. Ferrari 123
3. Lotus 112
4. Mercedes 109
5. Force India 44
6. McLaren 37
7. Φελίπε Μάσα 45
8. Πολ Ντι Ρέστα 28
9. Ρομέιν Γκροσάν 26
10. Τζένσον Μπάτον 25
11. Άντριαν Σούτιλ 16
12. Σέρχιο Πέρες 12 πηγή: sport-fm.gr

Μα πόσες συμπτώσεις!!

Πόσες… συμπτώσεις μπορεί να έχουν οι φετινοί τελικοί του Champions League και του Europa League;

Μα πόσες συμπτώσεις!
Κάποιος μας κάνει πλάκα… Ή διαφορετικά μιλάμε για το μεγαλύτερο στήσιμο στην ιστορία των μεγαλύτερων στησιμάτων… Δεν εξηγείται αλλιώς!

Αν κάποιος δει τις ομοιότητες των τελικών του φετινού Champions League και Europa League θα καταλήξει στο ότι αυτές οι συμπτώσεις μπορεί να είναι μόνο… σατανικές!

Έχουμε και λοιπόν…

Και στις δύο αναμετρήσεις το τρόπαιο κατέκτησαν οι ομάδες που ήταν τυπικά φιλοξενούμενες, η Τσέλσι και η Μπάγερν, δηλαδή. Τόσο οι Λονδρέζοι όσο και οι Βαυαροί επικράτησαν της Μπενφίκα και της Ντόρτμουντ, αντίστοιχα, με σκορ 2-1!

Πάμε στα πιο… ανατριχιαστικά. Στο Europa League η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 60’ με τον Τόρες. Στο Champions League η Μπάγερν σκόραρε στο 60’ (!) με τον Μάντζουκιτς. Στο Europa League η Μπενφίκα ισοφάρισε στο 68’ με πέναλτι (Καρντόσο), στο Champions League η Ντόρτμουντ έφερε το ματς στα επίσης επίσης στο 68’ με πέναλτι (Γκουντογκάν).

Έχει και το φινάλε κάτι κοινό… Αμφότερες οι ομάδες που κατέκτησαν το τρόπαιο, σκόραραν το γκολ της νίκης στο φινάλε του αγώνα, η Τσέλσι στο 90’+ με τον Ιβάνοβιτς και η Μπάγερν στο 89’ με τον Ρόμπεν…

Τόσο... τυχαίο, τόσο... αληθινό!πηγή: sport-fm.gr

Για ένα τρόπαιο και ένα… εισιτήριο!!

Ρόμα και Λάτσιο κοντράρονται στο Ολίμπικο για το Κύπελλο Ιταλίας αλλά και ένα εισιτήριο για το Europa League της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Για ένα τρόπαιο και ένα… εισιτήριο!
Ρόμα και Λάτσιο κοντράρονται στο Ολίμπικο για το Κύπελλο Ιταλίας αλλά και ένα εισιτήριο για το Europa League της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό το στοιχείο προσθέτει ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση η οποία μπορεί να χρυσώσει το χάπι στην αποτυχημένη προσπάθεια που έκαναν να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Στο ντέρμπι της Ρώμης, η παρέα του Βασίλη Τοροσίδη έχει άλλον έναν λόγο για να θέλουν την κατάκτησή του τροπαίου… Ένα αστέρι!

Εάν η Ρόμα τα καταφέρει, θα φτάσει στις δέκα κατακτήσεις και θα μπορέσει να προσθέσει ένα αστέρι στο σήμα της ως σήμα κατατεθέν για τα Κύπελλα που έχει πάρει.

Ο Στεκέλενμπουργκ θα απουσιάζει από τις αρχικές επιλογές του Αουρέλιο Αντζερόλι για την Λάτσιο, την στιγμή που η Ρόμα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλβάρο Γκονσάλες, Λουίς Σαχα και Αντρε Ντίας.πηγή: sport-fm.gr

Και επίσημα στη Μπάρτσα ο Νεϊμάρ!!

Είναι οριστικό! Ο Νεϊμάρ μέσω προσωπικής του δήλωσης ανακοίνωσε πως από του χρόνου (και μέχρι το 2018) θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και ελάχιστα λεπτά αργότερα το ίδιο έκαναν και οι Καταλανοί!

Και επίσημα στη Μπάρτσα ο Νεϊμάρ!
Τέλος στις πληροφορίες, στα σενάρια, στις υποθέσεις! Για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Νεϊμάρ θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, όπως αρχικά γνωστοποίησε ο ίδιος και στη συνέχεια το επιβεβαίωσαν και οι Καταλανοί με ανακοίνωσή τους!

Ο Βραζιλιάνος άσος ήθελε να το κρατήσει κρυφό μέχρι την Δευτέρα, αλλά δεν άντεξε και μέσω δήλωσης που έκανε, τόνισε πως από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Βαρκελώνη, ενώ αναμένεται να μεταβεί εκεί αύριο για να υπογράψει το νέο πενταετές συμβόλαιό του.

Φυσικά, ο διεθνής άσος δεν ξέχασε την ομάδα από την οποία αποχωρεί κι ευχαρίστησε τους πάντες για όσα έζησε για εννιά χρόνια στη Σάντος και κυρίως τους οπαδούς της.

«Κόσμε, οι φίλοι μου και η οικογένεια μου με βοήθησαν να γράψω δύο κουβέντες. Δεν πρόκειται να τραβήξει μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση. Το περιβάλλον μου ήδη γνωρίζει την απόφασή μου. Την Δευτέρα υπογράφω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Σάντος για αυτά τα εκπληκτικά εννιά χρόνια που πέρασα εδώ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές κι όσα έζησα. Μόνο αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου δώσει την ευκαιρία να ζήσω τόσο σημαντικές στιγμές, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στους φιλάθλους της ομάδας γιατί με υποστήριξαν και στα πιο δύσκολα. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αύριο (Κυριακή) θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με την Σάντος. Ήθελα να αγωνιστώ ακόμα μια φορά για να ακούσω τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά μου. Είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα, από τη μια λύπη που φεύγω, από την άλλη χαρά για τη νέα πρόκληση. Ελπίζω ο Θεός να με βοηθήσει στις επιλογές μου. Πάντα μαζί σου Σάντος», το μήνυμα του Νεϊμάρ!

Και πριν καλά-καλά περάσουν λίγα λεπτά από την ανακοίνωση του Βραζιλιάνου, ήρθε η Μπαρτσελόνα μέσω Twitter να επιβεβαιώσει το γεγονός, γνωστοποιώντας την πενταετή συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή, βάζοντας και... με τη βούλα οριστικό τέλος στην υπόθεση! πηγή: sport-fm.gr

Μία νίκη από τους τελικούς οι Σπερς!!

Οι Σπερς πέρασαν από το Μέμφις με 104-93 στην παράταση απέναντι στους Γκρίζλις, έκαναν το 3-0 και τους χωρίζει πλέον μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 2007.

Μία νίκη από τους τελικούς οι Σπερς
Δεν αρκέστηκαν στο 2-0 του Τέξας οι Σπερς. Παρά το κακό τους ξεκίνημα επικράτησαν των Γκρίζλις και μέσα στο Μέμφις, με 104-93 στην παράταση, και απέχουν πλέον μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 2007. Σημειώνεται πως καμία ομάδα στην ιστορία των play offs δεν έχει ανατρέψει το 3-0.

Η… Αγία Τριάδα των Πάρκερ, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι με 26, 24 και 19 πόντους αντίστοιχα οδήγησε και πάλι τους Τεξανούς, ενώ ο Μάικ Κόνλεϊ με 20 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ των «αρκούδων».

Οι γηπεδούχοι άρχισαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 26-9 μετά από έντεκα λεπτά αγώνα, αλλά τα «σπιρούνια» ισορρόπησαν πολύ γρήγορα, μάζεψαν τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο στους τέσσερις (44-40) και παρότι βρέθηκαν στο -9 στο φινάλε της τρίτης περιόδου (61-52) κατάφεραν να ξεκινήσουν την τέταρτη με +6 (69-75). Το φινάλε ήταν θρίλερ, με τους Μάνου Τζινόμπιλι και Μάικ Κόνλεϊ να αστοχούν εκατέρωθεν και το ματς να οδηγείται στην παράταση (86-86).

Το έξτρα πεντάλεπτο ανήκε στους Σπερς, που ξέφυγαν με 97-89 και «καθάρισαν» το ματς με γκολ-φάουλ του Πάρκερ 67’’ πριν το τέλος. Το τέταρτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης και πάλι στο Μέμφις.

Δωδεκάλεπτα: 29-13, 44-40, 65-64, 86-86, 93-104.

Γκρίζλις: Κόνλεϊ 20 (5 κλεψ.), Γκασόλ 16 (14 ριμπ., 5 ασίστ), Ράντολφ 14 (15 ριμπ.), Ποντέξτερ 15, Άλεν 12 (7 ριμπ.), Πρινς 7, Μπέιλες 7, Άρθουρ 2, Ντούλινγκ, Ντέιβις, Λιούερ.

Σπερς: Πάρκερ 26 (5 ασίστ), Ντάνκαν 24 (10 ριμπ., 5 ασίστ), Τζινόμπιλι 19 (7 ριμπ., 5 ασίστ), Σπλίτερ 11 (6 ριμπ.), Μπόνερ 8, Ντιό 7, Λέοναρντ 4 (11 ριμπ.), Γκριν 3 (6 ριμπ.), Νιλ 2, Τζόζεφ.

πηγή: sport-fm.gr

«Μαχητικό πνεύμα για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Το μαχητικό πνεύμα είναι το «γιατρικό» για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στα play-offs και παράλληλα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ.

«Μαχητικό πνεύμα για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Στο μαχητικό πνεύμα που πρέπει να δείξει στα επόμενα ματς των play-offs ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα έτσι ώστε να βγει Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αξίζουν οι οπαδοί του συλλόγου.

Διαβάστε όσα είπε ο Κοστίν Λάζαρ στην κάμερα της Nova:

Αν είχες τη δυνατότητα της επιλογής για τον ΠΑΟΚ που πρέπει να παρουσιαστεί την Κυριακή πως θα τον όριζες;

«Επιθετικότητα και μαχητικό πνεύμα θα ήταν τα βασικά του χαρακτηριστικά, όπως ήμασταν την Τετάρτη, γιατί αυτά χρειάζεσαι όταν αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ. Γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, διεθνείς. Περισσότερο και μεγαλύτερο μαχητικό πνεύμα».

- Περιμένεις πολλές αλλαγές μεταξύ δυο ομάδων που πλέον γνωρίζονται πολύ καλά φέτος;

«Νομίζω όλες οι ομάδες πλέον που βρίσκονται στα πλέι οφ είναι κουρασμένες. Νομίζω, για μένα αυτή η διαδικασία δεν είναι δίκαιη επειδή όλη τη σεζόν τρέχεις για τη δεύτερη θέση και μέσα σε τέσσερα - πέντε παιχνίδια μπορεί να χάσεις τα πάντα. Δεν είναι σωστό αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Νομίζω πως του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό όμως είναι το τώρα. Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι αλλά προσπαθούμε να φτάσουμε μέχρι το Τσάμπιονς Λιγκ επειδή το αξίζουν οι οπαδοί μας. Κι αν έχουμε το ίδιο μαχητικό πνεύμα και λειτουργήσουμε ως ομάδα, όπως κάναμε την Τετάρτη τότε θα κερδίσουμε».

Δηλώνει «παρών» στα κέντρα αποφάσεων!!

Μετά την πανηγυρική του εκλογή στην προεδρία του Άρη ο Δημήτρης Ηλιάδης θέλει να δηλώσει την ισχυρή παρουσία του συλλόγου σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.

Δηλώνει «παρών» στα κέντρα αποφάσεων
Προτεραιότητα αποτελεί για τον νέο πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη, η εκπροσώπηση του συλλόγου στα κέντρα αποφάσεων (ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα).

Πρόθεση του νέου ισχυρού άνδρα της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι να δυναμώσει η παρουσία των Θεσσαλονικέων και για αυτό τον λόγο θα βρεθεί από σήμερα στην Αθήνα, αφού αύριο θα δώσει το «παρών» στην ΕΠΟ για την καταγγελία κατά του Άρη για το άρθρο 99.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Ηλιάδης θα επιδιώξει να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στη πρωτεύουσα και θα να έχει επαφές με ανθρώπους του αθλητισμού.Πηγή: sport-fm.gr

Πάση θυσία το «τρίποντο»

Δεν πατάει… φρένο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για το Champions League.

Πάση θυσία το «τρίποντο»
Την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1).

Οι Ηπειρώτες μοιράζονται μαζί με τον ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και θέλουν το «τρίποντο» απέναντι στους Περιστεριώτες για να μπορέσουν να παραμείνουν σε τροχιά… Champions League.

Παράλληλα, με τη νίκη κόντρα στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου «κλειδώνουν» την τρίτη θέση στους αγώνες κατάταξης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Χριστόπουλος ψάχνει λύση για τον άξονα, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Κεϊτά.

Την εστία του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα υπερασπιστεί ο Φεγκρούς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Οικονόμου, Μπέριο και Κολοβέτσιο. Στα άκρα ως μπακ-χαφ θα παίξουν ο Μιχαήλ και ο Ντάσιος, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Τσουκαλάς, Λίλα και Κοροβέσης.

Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ίλιτς και Γεωργίου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαμπανιώτης, Βίλα, Τζημόπουλος, Νάκος, Γιάκος, Νικλητσιώτης και Ρουμπουλάκου. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κεϊτά και Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Πάντος. Πηγή: sport-fm.gr

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ!!

Τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ για εάν δεν βρει κάποια καλύτερη περίπτωση προπονητή.

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ
Η αναζήτηση προπονητή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και –βάσει των δεδομένων αυτής της χρονικής περιόδου- ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Όμως δεν είναι αυτός η τελική τους επιλογή.

Τσιστιακόφ - Βρύζας - Ζαγοράκης έχουν αναλάβει την ευθύνη να ξεχωρίσουν κάποιους προπονητές, να αρχίσουν τις συζητήσεις μαζί τους. Ο Ιβάν Σαββίδης θα επιλέξει τον… τυχερό αλλά και να κλείσει την συμφωνία με τις συνομιλίες που θα έχει μαζί του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς η επιθυμία όλων είναι ότι υπάρχει –έστω και λίγος χρόνος- για να αναλύσουν τις περιπτώσεις προπονητών και να φτάσουν στην τελική τους απόφαση.

Όλοι παραδέχονται ότι ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι ένας από τους τεχνικούς που έχει τα προσόντα για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της ομάδας των νέων ετών.

Δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο «εκλεκτός» εφόσον δεν βρεθεί κάποιος άλλος που να συγκεντρώνει περισσότερα «θετικά» στοιχεία.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά τον έχουν πλησιάζει, και εκείνος από την πλευρά του έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν πως εάν κινηθούν για να κλείσουν τη συμφωνία μαζί του τότε θα το κάνουν και μάλιστα επιτυχημένα.Πηγή: sport-fm.gr

Ώρα αποδείξεων για το «σεντόνι»

Το… όνειρο του Αστέρα Τρίπολης για έξοδο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League περνάει από την Τούμπα, όπου σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Ώρα αποδείξεων για το «σεντόνι»
Υπέρβαση καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2).

Οι Αρκάδες κοντεύουν κλείσουν έναν χρόνο στα γήπεδα, αφού η προετοιμασία τους για τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου και τώρα πρέπει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παρά την κούραση που υπάρχει, ο Σάκης Τσιώλης ποντάρει πολλά στον Περόνε και τον Ναβάρο, οι οποίοι αποτελούν τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας του και ελπίζει να μπορέσουν να «χτυπήσουν» τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Αλβάρες, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Περόνε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Κάστελς, Σέτι, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας και Καλαντζής. Εκτός έμειναν οι Λέντσε, Φραγκουλάκης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης και Φορμίκα.
Πηγή: sport-fm.gr

Η τελευταία του ευκαιρία!!

Το τελευταίο του χαρτί να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παίζει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τελευταία του ευκαιρία
Στο… κόλπο της πρώτης θέσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να επανέλθει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports 1)..

«Στην έδρα μας θέλουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και θα προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας και να τον πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να πάρουμε τη νίκη», ήταν το σύνθημα του Γιώργου Παράσχου για φουλ επίθεση από πλευράς Περιστεριωτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Ράντμαν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ιγκλέσιας κι Πίτου Γκαρσία, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Μπρίτο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόλο, Νάστος, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος και Κούτσι. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δημούτσος και Ουντόζι.
πηγή: sport-fm.gr

Καταγγέλλει εκφοβισμό από… «μπράβους» ο Ολυμπιακός Βόλου!!

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την παρουσία «μπράβων» στο γήπεδο της Καλλονής, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου που απειλεί να μην ξεκινήσει το ματς.

Καταγγέλλει εκφοβισμό από… «μπράβους» ο Ολυμπιακός Βόλου
Μισή ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου για την Football League, οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν την παρουσία «μπράβων» στο γήπεδο οι οποίοι, όπως αναφέρουν, εκφοβίζουν τα μέλη της αποστολής της ομάδας του Βόλου.

Επιπλέον, η διοίκηση του Ολυμπιακού απειλεί να μην ξεκινήσει το παιχνίδι σε περίπτωση που οι Αστυνομικές Αρχές δεν διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα όλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

Εδώ και μισή ώρα πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στο γήπεδο της Καλλονής που ξυπνούν μνήμες από άλλες περιόδους και άλλα καθεστώτα. Τριάντα μπράβοι καθοδηγούμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλλονής κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και εν ενεργεία στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών απειλούν, εκφοβίζουν και είναι έτοιμοι να προπηλακίσουν όλη την αποστολή της ομάδας του Βόλου. Αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας πολίτης πως είναι δυνατόν εν ενεργεία υπάλληλος της E.Υ.Π. να μετέχει σε τέτοιες έκνομες πράξεις που γυρίζουν το ποδόσφαιρο εκατό χρόνια πίσω. Είναι ντροπή για όλο το αθλητικό κατεστημένο να ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και να είναι υπέρμαχοι του : «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα εάν η Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης δεν παραμείνει στο ύψος της και διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα και τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Υ.Γ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα με παράγοντες χωρίς ιστορία, παρελθόν, παρόν αλλά το κυριότερο μέλλον. Κύριοι, όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονται, η μπάλα παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα κερδίσει ο καλύτερος. Αδιάψευστος μάρτυς για την αλήθεια των παραπάνω είναι και η απουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καλλονής αλλά και της Football League κ. Στέλιου Σφακιανάκη, ο οποίος γνώριζε τι θα συμβεί και δεν ήθελε να είναι παρών σε όλα αυτά τα έκτροπα.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.