Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ!!

Τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ για εάν δεν βρει κάποια καλύτερη περίπτωση προπονητή.

Στη… χειρότερη ο Μαρτίνεθ
Η αναζήτηση προπονητή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και –βάσει των δεδομένων αυτής της χρονικής περιόδου- ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Όμως δεν είναι αυτός η τελική τους επιλογή.

Τσιστιακόφ - Βρύζας - Ζαγοράκης έχουν αναλάβει την ευθύνη να ξεχωρίσουν κάποιους προπονητές, να αρχίσουν τις συζητήσεις μαζί τους. Ο Ιβάν Σαββίδης θα επιλέξει τον… τυχερό αλλά και να κλείσει την συμφωνία με τις συνομιλίες που θα έχει μαζί του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς η επιθυμία όλων είναι ότι υπάρχει –έστω και λίγος χρόνος- για να αναλύσουν τις περιπτώσεις προπονητών και να φτάσουν στην τελική τους απόφαση.

Όλοι παραδέχονται ότι ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ είναι ένας από τους τεχνικούς που έχει τα προσόντα για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της ομάδας των νέων ετών.

Δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο «εκλεκτός» εφόσον δεν βρεθεί κάποιος άλλος που να συγκεντρώνει περισσότερα «θετικά» στοιχεία.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά τον έχουν πλησιάζει, και εκείνος από την πλευρά του έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν πως εάν κινηθούν για να κλείσουν τη συμφωνία μαζί του τότε θα το κάνουν και μάλιστα επιτυχημένα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: