Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στην Τσεχία για Μπόρεκ!!

Στην Πράγα θα βρεθούν την Κυριακή οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τόμας Μπόρεκ. Θέλουν να κλείσουν τη μεταγραφή οι «πράσινοι».

Στην Τσεχία για Μπόρεκ
Παρακολουθούν «στενά» κάθε στόχο στον Παναθηναϊκό! Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος θα ταξιδέψουν στην Τσεχία και την Κυριακή θα δουν από κοντά τον Τόμας Μπόρεκ, τον «εκλεκτό» του Γιάννη Αναστασίου για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί αύριο με την φανέλα της Ντούκλα κόντρα στην Μλάντα Μπόλεσλαβ για το πρωτάθλημα και οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συλλέξουν κι άλλες πληροφορίες.

Βέβαια, ο λόγος του ταξιδιού έχει να κάνει και με την προσπάθεια των «πράσινων» να κλείσουν οριστικά την μεταγραφή. Επιθυμία του 27χρονου Τσέχου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και η ομάδα του. Γι’ αυτό και οι Νταμπίζας, Σαραβάκος θα έχουν συζητήσεις με την διοίκηση της Ντούκλα για να κάμψουν και τα τελευταία εμπόδια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: