Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στο πλευρό της ΕΠΟ ο ΟΦΗ!!

Αντίθετος με την απόφαση της ΕΠΣ Ηρακλείου να καταθέσει αφαλιστικά μέτρα εις βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, εμφανίστηκε μέσω επιστολής του ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Στο πλευρό της ΕΠΟ ο ΟΦΗ
Το μέρος της ΕΠΟ και των μελών της πήρε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, ανάμεσα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ΕΠΣ Ηρακλείου της οποίας ο πρόεδρος, Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με εκείνον της ΕΠΣ, Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο για να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Εκτός αυτού οι δύο “ισχυροί” άνδρες κατήγγειλαν και το “ποδοσφαιρικό μνημόνιο” (του οποίου εμπνευστής ήταν ο ΟΦΗ) κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τον πρόεδρο της Κρητικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή του Μάνθου Πουλινάκη προς το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ:

«Προς Δ.Σ. ΕΠΣΗ

Αγαπητοί Κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Ένωση Ηρακλείου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και μάλιστα μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση το γεγονός ότι στους λόγους που αναφέρεται χρησιμοποιείται και το λεγόμενο «μνημόνιο».

Μια απόφαση που έσωσε από αρκετές περιπέτειες τον ΟΦΗ, που είναι μέλος της Ένωσης σας και δεκάδες άλλες ομάδες που ήταν ένα βήμα από τον «αφανισμό».

Ήταν μια πρόταση που καταθέσαμε εμείς και έτυχε σχεδόν καθολικής αποδοχής από την Ομοσπονδία, την Σούπερ Λιγκ αλλά και του ίδιου του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών, του ΠΣΑΠ. Οπότε η απορία μας είναι εύλογη και ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε, πως μια απόφαση που είναι προς όφελος του ΟΦΗ και του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται από την ΕΠΣΗ «σημαία» αντιπαράθεσης.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ στηρίζω απόλυτα τις έως τώρα αποφάσεις και κινήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που στο σύνολο τους είναι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ επέκταση της ομάδας που έχω την τιμή να ηγούμαι διοικητικά.

Με εκτίμηση
Ματθαίος Πουλινάκης
Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: