Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αγγέλου: «Περήφανοι για την ομάδα μας»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αγγέλου την πρόκριση του Πανιωνίου στα ημιτελικά της Α1, μετά την ήττα του Άρη.

Αγγέλου: «Περήφανοι για την ομάδα μας»
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα-αποκλεισμό (74-67) του Άρη από τον Πανιώνιο, ωστόσο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, η οποία ήταν ένα… δάσος και το καλοκαίρι έγινε «καμένη γη», όπως είπε.

«Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στο μπάσκετ και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Πέρασε αυτή τη σειρά και φέρθηκε πιο ώριμα στα δύο παιχνίδια που χάσαμε. Πολλές φορές δεν μπορείς να λες συγχαρητήρια σε αυτόν που χάνει. Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα στον κόσμο μας. Στηριχθήκαμε στο ένστικτο και την ομοιογένεια, αλλά αυτό δεν έφτανε στο τέλος. Αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι ο Πανιώνιος συνεχίζει και πρέπει να του πούμε καλή επιτυχία. Όσον αφορά τα επεισόδια πιστεύω πως δεν ταιριάζουν στο μπάσκετ. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είναι μπροστά και πίσω από την ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Ο Άρης ήταν ένα δάσος και το καλοκαίρι είχε καμένη γη. Ο Μποχωρίδης είναι το δέντρο της αναδάσωσης. Πολλά χρόνια θέλει να φτιαχτεί ένα δάσος, και τώρα σε αυτή την καμένη γη προσπαθεί να φτιάξει ένα δάσος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: