Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Αγνοώ όλα όσα γράφονται για τον Χοακίν»

Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον Χοακίν να έχει συμφωνήσει με την Φιορεντίνα. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη δηλώνει άγνοια για την υπόθεση.

«Αγνοώ όλα όσα γράφονται για τον Χοακίν»
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Πολλές φορές ισχύει αυτό.

Ωστόσο, όταν μπλέκει κανείς με… μανατζαρέους τότε μάλλον άκρη δεν βγαίνει.

Μία τέτοια λοιπόν περίπτωση είναι και του Χοακίν.

Εδώ και λίγες ώρες οι φήμες από Ιταλία μεριά λένε ότι όχι μόνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα, αλλά ότι έχει μάλιστα υπογράψει και συμβόλαιο με τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως για απολαβές.

Εδώ λοιπόν έρχεται ο αξιότιμος κύριος Εντουάρντο Εσπέχο, μάνατζερ του παίκτη, για να δώσει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια, ισχυριζόμενος ότι ο πελάτης σκέφτεται μόνο το πώς θα κλείσει τη σεζόν με τη Μάλαγα.

«Πραγματικά αγνοώ όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν στην Ιταλία. Εμείς σεβόμαστε απόλυτα την κατάσταση της Μάλαγα και το γεγονός ότι παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει πάντως σε καμία περίπτωση δεν κρυβόμαστε. Αυτή τη στιγμή ο Χοακίν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με τον σύλλογο τότε θα συζητήσουμε το μέλλον του», ήταν χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Χοακίν.

Προσεχώς λοιπόν θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο 31χρονος εξτρέμ θα γίνει κάτοικος Φλωρεντίας για τα επόμενα χρόνια, καθώς απομένει μόνο ένα παιχνίδι στη σεζόν για τη Μάλαγα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: