Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αγκουέρο: «Είμαι χαρούμενος στη Σίτι»

Παρά τη φημολογία που αναπτύσσεται για πιθανή αποχώρηση του Σέρχιο Αγκουέρο από τη Μάνστεστερ Σίτι, ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι είναι χαρούμενος και θα παραμείνει στην ομάδα.

Αγκουέρο: «Είμαι χαρούμενος στη Σίτι»
Mε αυτόν τον τρόπο ο διεθνής Αργεντινός ποδοσφαιριστής θέλει να βάλει τέλος στη… μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών και να καθησυχάσει τη διοίκηση και τον κόσμο των «Πολιτών».

Το όνομα του 24χρόνου επιθετικού έχει ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Σίτι δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχτεί οποιαδήποτε μεταγραφική πρόταση για ένα από τους πιο λαμπρούς αστέρες της.

Ο ίδιος ο Αγκουέρο εμφανίζεται με δηλώσεις του… χαλαρός: «Κάθε καλοκαίρι υπάρχουν φήμες για μετακίνησή μου σε άλλους συλλόγους, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος στη Σίτι. Μετά τις διακοπές θα επιστρέψω εδώ να δουλέψω σκληρά, όλα τα άλλα είναι απλά φήμες.»

«Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε μεγάλες ομάδες που κερδίζουν τίτλους. Δεν κέρδισα τίποτα περασμένη σεζόν, αλλά έχουμε κερδίσει τρόπαια τα τελευταία χρόνια και έτσι δεν υπάρχει λόγος για να φύγω.»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: