Κυριακή 26 Μαΐου 2013

“Ντόπες” οπαδών, ανακοίνωσε αποστολή ο Χατζηνικολάου!!

Αντιπροσωπεία οπαδών του Ηρακλή βρέθηκε σήμερα (25/5) στην προπόνηση της ομάδας, τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, και ζήτησε την νίκη ανόδου κόντρα στον Παναιτωλικό.
Μετά την ήττα στον Βόλο οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, με τους φιλάθλους της ομάδας να δίνουν το παρών στην προπόνηση. Το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικό και ο κόσμος θέλησε να τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογίας τους. Ο “Γηραιός” παίζει αύριο το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Παναιτωλικό (26/5, 18:00) στο Καυτατζόγλειο και η στήριξη από τον κόσμο θα πρέπει να θεωρείτε κάτι παραπάνω από δεδομένη. Στο μεταξύ, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε και την αποστολή από την οποία όπως είναι ήδη γνωστό απουσιάζει τόσο ο Τάϊ όσο και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Κριστιάν Κιρόφσκι.
Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται απο 20 ποδοσφαιριστές:
Huanderson, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Τροίρης, Γεωργίου, Lopez, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Γ., Παπαστεριανός, Jove, Σαββίδης, Παληγεώργος Χ., De Sousa, Ucar, Σουλίδη, Χιονίδης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: