Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πάση θυσία το «τρίποντο»

Δεν πατάει… φρένο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για το Champions League.

Πάση θυσία το «τρίποντο»
Την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1).

Οι Ηπειρώτες μοιράζονται μαζί με τον ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και θέλουν το «τρίποντο» απέναντι στους Περιστεριώτες για να μπορέσουν να παραμείνουν σε τροχιά… Champions League.

Παράλληλα, με τη νίκη κόντρα στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου «κλειδώνουν» την τρίτη θέση στους αγώνες κατάταξης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Χριστόπουλος ψάχνει λύση για τον άξονα, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Κεϊτά.

Την εστία του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα υπερασπιστεί ο Φεγκρούς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Οικονόμου, Μπέριο και Κολοβέτσιο. Στα άκρα ως μπακ-χαφ θα παίξουν ο Μιχαήλ και ο Ντάσιος, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Τσουκαλάς, Λίλα και Κοροβέσης.

Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ίλιτς και Γεωργίου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαμπανιώτης, Βίλα, Τζημόπουλος, Νάκος, Γιάκος, Νικλητσιώτης και Ρουμπουλάκου. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κεϊτά και Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Πάντος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: