Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Χέρι- χέρι!!

Την άνοδό τους στη Football League εξασφάλισαν Παναιγιάλειος, Αστέρας Μαγούλας και Χανιά χάρη στις νίκες που σημείωσαν την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε Επισκοπή, Κόρινθο και Γλυφάδα, αντίστοιχα.

Χέρι- χέρι
Στην τελευταία αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League 2, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-1 στην έδρα του της Επισκοπής, που είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την άνοδό της, και «σφράγισε» το εισιτήριο της άνοδο.

Ο Αστέρας Μαγούλας πέρασε «αέρα» από την έδρα της Κορίνθου με σκορ 2-0 «κλειδώνοντας» και μαθητικά την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σέντρα της αναμέτρησης καθυστέρησε μισή ώρα λόγω επεισοδίων μεταξύ τον οπαδών των δύο ομάδων.

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα πήρε την πολυπόθητη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Γλυφάδα και μαζί την 6η και τελευταία προνομιούχο θέση για την άνοδο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, ο Φώστήρας, στη φιέστα ανόδου απέναντι στον Πανηλειακό, έμεινε στο 0-0 ενώ η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 του Ρούβα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τελευταίας:

Κυριακή (26/5)

16.00
Καλαμάτα - Ρούβας 1-0
(21’ Ηλιόπουλος)

17.00
Παναιγιάλειος - Επισκοπή 2-1
(26’ Μπουρλάκης, 32’Σκαρτσίλας – 55’ Μποτωνάκης)

Φωστήρας - Πανηλειακός 0-0

Κόρινθος - Αστέρας Μαγούλας 0-2
(15’ Χρυσάφης, 53’ Δημητριάδης)

Α.Ο. Χανιά - Α.Ο. Γλυφάδας 1-0
(82’ Μποτωνάκης)

Εθνικός Αστέρας - Προοδευτική 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑχαρναϊκόςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: