Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Οι π@π@ρολογίες του Νότη...!!

Ο Γιώργος Μύρτσος τα χώνει μέσω sportdog για όσα είπε ο Σφακιανάκης στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. "Αυτά λες αν έχεις λύσει το βιοποριστικό των εγγονιών σου - Ποιον ενδιαφέρει αν πιστεύει σε Βούδα ή Αλλάχ;". Ο Νότης είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης. Αλλά στην Ελλάδα ξέρετε πώς παίζεται το παιχνίδι; Όταν έχεις λεφτά, δόξα και φήμη, μπορείς να μιλάς εκ του ασφαλούς για όλα. Θα ήθελα να δω όμως τον Νότη, που ξεφεύγει και μιλάει περίεργα για τα πράγματα καμιά φορά, αν θα μπορούσε να πει όλα αυτά που λέει, αν κάθε μέρα έψαχνε για να βρει το μεροκάματο. Και όχι μόνο ο Νότης, αλλά και ο Γονίδης και άλλοι της σόουμπιζ, που επιλέγουν να αναλώνονται σε τέτοια θέματα.
Όταν έχεις λυμένα τα προβλήματά σου...
Όταν έχεις λύσει το βιοποριστικό πρόβλημα το δικό σου, των παιδιών σου, ακόμα και των εγγονιών σου, λες ό,τι περνάει από το μυαλό σου. Αλλά όταν σε ακούει ο άλλος που ψάχνει μεροκάματο, βγάζει επιφωνήματα θαυμασμού. Αυτοί που λένε τις π@π@ριές, αν και δεν είναι όλα όσα λένε π@π@ριές, τα λένε εκ του ασφαλούς. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα όσον αφορά το να ζουν καλά, την εποχή μάλιστα που οι περισσότεροι Έλληνες αντιμετωπίζουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα.
Από τον Βούδα στον Αλλάχ...
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο Νότης είναι άθεος ή πιστεύει στον Βούδα ή στον Αλλάχ ή οτιδήποτε, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανέναν κάθε φορά που το ακούει. Οι επιφανείς άνθρωποι θα έπρεπε να μιλούν "ελληνικά", για την καθημερινότητα του Έλληνα δηλαδή και όχι μόνο για την πάρτη τους. Τη συνέντευξη του Σφακιανάκη δεν την άκουσα, γιατί δεν γούσταρα.
Π@π@ρολογίες εκ του ασφαλούς!
Αλλά δίπλα από τον Σφακιανάκη, να βάλουμε και μία συνέντευξη ενός οικογενειάρχη ή ενός ζευγαριού που είχε δύο μισθούς, τα παιδιά τους, το στεγαστικό δάνειο, που τα είχαν ρυθμίσει όλα και από τη μία στιγμή στην άλλη χάσανε τις δουλειές τους και άλλαξε η ζωή τους! Και τώρα ετοιμάζονται να φύγουν μετανάστες, στο άγνωστο, μήπως και μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά τους. Σε αυτούς τι έχει να πει ο Σφακιανάκης και ο κάθε Σφακιανάκης; Ας βάλουμε μία αληθινή συνέντευξη, βγαλμένη από την ίδια τη ζωή δηλαδή, μαζί με τα λόγια όλων των Σφακιανάκηδων και θα δούμε. Δεν είναι όσα λένε για πέταμα, αλλά τα περισσότερα τα θεωρώ π@π@ρολογίες εκ του ασφαλούς...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: