Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η τελευταία του ευκαιρία!!

Το τελευταίο του χαρτί να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παίζει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τελευταία του ευκαιρία
Στο… κόλπο της πρώτης θέσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να επανέλθει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports 1)..

«Στην έδρα μας θέλουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και θα προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας και να τον πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να πάρουμε τη νίκη», ήταν το σύνθημα του Γιώργου Παράσχου για φουλ επίθεση από πλευράς Περιστεριωτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Ράντμαν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ιγκλέσιας κι Πίτου Γκαρσία, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Μπρίτο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόλο, Νάστος, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος και Κούτσι. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δημούτσος και Ουντόζι.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: