Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στην Σαντορίνη ο Ελ Σαραουί!! (ΦΩΤΟ)

Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων βρίσκεται το αστέρι της Μίλαν, μαζί με την εκθαμβωτική σύντροφό του και ο σκύλος έχει αποκλειστική φωτογραφία του! Όχι που θα μας ξέφευγε... Τις διακοπές του στη Σαντορίνη απολαμβάνει ο επιθετικός της Μίλαν Ελ Σαραουί. Ο νεαρός αστέρας του ιταλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, συντροφιά με την... εκθαμβωτική συνοδό του και δηλώνει ενθουσιασμένος από τις ομορφιές του διάσημου νησιού των Κυκλάδων
Όπως ήταν… φυσικό ο Σκύλος εντόπισε τον Ελ Σαραουί, στα Φηρά και σ’ ένα από τα πιο «in» εστιατόρια της Σαντορίνης, το «SALTSA». Χαλαρός και ευδιάθετος ο «Φαραώ», όπως είναι το παρατσούκλι του, δείπνησε με την αγαπημένη του συνδυάζοντας μάλιστα ψάρι με… κρέας. Όσο για το γλυκό, επέμεινε ιταλικά, επιλέγοντας πανακότα.
Ο Ελ Σαραουί, που θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου πάρα τους πολλούς μνηστήρες, σχολίασε πως έχει μείνει μαγεμένος από το νησί, λέγοντας αστειευόμενος ότι δεν ξέρει καν αν θα… σπαταλήσει δύο ώρες για να παρακολουθήσει τον αποψινό τελικό του τσάμπιονς λιγκ.
Δήλωσε ενθουσιασμένος με την ελληνική κουζίνα και την φιλοξενία και φυσικά δέχτηκε ευχαρίστως να φωτογραφηθεί με τους σεφ του γνωστού εστιατορίου.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: