Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Μόνο γέλιο προκαλούν οι καταγγελίες»

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσεμπερίδη και του Νίκου Ζαφειρόπουλου στις καταγγελίες της Παναχαϊκής, θεωρώντας ανυπόστατα τα όσα του καταλογίζονται.

«Μόνο γέλιο προκαλούν οι καταγγελίες»
Δεν μένουν παρά λίγες ώρες πριν τον τελικό του Απόλλωνα Σμύρνης στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή και το… ντέρμπι έχει ξεκινήσει από τις ανακοινώσεις.

Η Αχαϊκή ομάδα μέσω ανακοίνωσή της κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Τσεμπερίδης του Απόλλωνα και ο μάνατζερ Νίκος Ζαφειρόπουλος προσπάθησαν να προσεγγίσουν παίκτες της Παναχαϊκής ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Η απάντηση τόσο του παίκτη, όσο και του μάνατζερ ήταν άμεση χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες ανυπόστατες, ενώ τέτοιου είδους προσπάθειες, προκαλούν γέλιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ Νίκος Ζαφειρόπουλος:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα, Κυριακή 26.05.2013 και ώρα 13:10, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Η εκ μέρους μου διάψευση των ανυπόστατων «αποκαλύψεων - καταγγελιών» της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι δεδομένη και κατηγορηματική.

Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι σύμβουλοί της (θεσμικοί ή μη, αφανείς ή μπροστινοί) νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν και σε εμένα την προσφιλή τακτική τους να εκδίδουν «συνταρακτικές» - καταγγελτικές, αλλά συνάμα συκοφαντικές ανακοινώσεις, αυτή τη φορά έκαναν λάθος.

Σε 23 χρόνια πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρξε ούτε ένας που να αμφισβητήσει κυρίως το ήθος μου και για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του συντάκτη ή/και εμπνευστή της κατάπτυστης ανακοίνωσης
».

Η δήλωση του παίκτη του Απόλλωνα Αλέξη Τσεμπερίδη:

«Σχετικά με την ανυπόστατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχω να δηλώσω ότι τέτοιες καταγγελίες μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε το ύφος των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Κάπου εδώ κολλάει η παροιμία: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: