Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Μπέου κατά Α.Θ. 10!

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην ανακοίνωση της Α.Θ. 10 ζητώντας την αλλαγή του διαιτητή για τον αυριανό αγώνα του Ηρακλή κόντρα στον Παναιτωλικό λόγω της ψυχολογικής πίεσης που του ασκήθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του:
«Σχετικά με την εμετική ανακοίνωση και για όσους κρύβονται πίσω από την Αυτόνομη Θύρα 10 που λυμαίνουν εδώ και χρόνια τον ιστορικό Ηρακλή και του τον έχουν οδηγήσει σ’ αυτό το κατάντημα έχω να δηλώσω τα εξής:
Ντρέπομαι γιατί ξεχνούν πολύ γρήγορα την ανιδιοτελή προσφορά μου στη ομάδα του Ηρακλή, τον οποίο χρησιμοποιούν για να ‘κονομάνε.
Η ανήθικη και σκωπτική ανακοίνωσή τους, σκοπό έχει να επηρεάσει τον άνθρωπο διαιτητή του αυριανού αγώνα του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση και πώς είναι δυνατόν να έχω.
Καλώ μάλιστα την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αν μπορώ να εισακουστώ, να αλλάξει λόγω ανωτέρας βίας εδώ και τώρα τον ανωτέρω διαιτητή, γιατί ήδη ο συγκεκριμένος διαιτητής θα έχει τρομερή ψυχολογική πίεση.
Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο σκοπός που ήθελαν να πετύχουν με τη εμετική αυτή ανακοίνωση.
Όσο για την κίνησή μου να υπερασπιστώ τους ανθρώπους του Ηρακλή στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό, αυτά είναι τα πιστεύω μου. Είναι ανήθικο και άνανδρο 3000 κόσμος να τα βάζει με 30 ανθρώπους.
Υ.Γ. Κατανοώ την πρεμούρα τους, όπως και την ανικανότητά τους να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, αλλά είναι πέρα για πέρα άδικο να στοχοποιούν έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά τα μυθεύματα, που μοναδικό σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν την φίλαθλη γνώμη, ώστε σε πιθανή αποτυχία της ομάδας τους να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.
Εγώ, όπως έχω τονίσει για πολλοστή φορά, δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, απλά παρακολουθώ αυτό που αγαπάω. Δυστυχώς το χόμπι μου το πληρώνω με τέτοιου είδους αλητείες. Μοναδική μου έννοια είναι ο δικαστικός μου αγώνας και η αποκατάσταση της αλήθειας, για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: