Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Θεία δίκη…!!

Θεία δίκη…
Οι Δανοί, μετά το τυχερό και νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα επί της Ολλανδίας, παραλίγο να «ξεράνουν» και τους Πορτογάλους με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή την φορά όμως, παρά το γεγονός πως σώθηκαν πολλές φορές από του… χάρου τα δόντια και παρά το ότι ο Μπέντνερ έκανε το 2-2 στο 80’, ο Βαρέλα στο 87’ έδωσε την νίκη στην Πορτογαλία με 3-2, σε ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο…

Παραλίγο μοιραίος ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχασε δύο τετ α τετ.

Αλλά τελικά, ήρθε μία πολύ σημαντική νίκη για τους Ίβηρες, οι οποίοι δεν είχαν βαθμό και εάν δεν κέρδιζαν, τα πράγματα θα γίνονταν πολύ δύσκολα. Τώρα, έφτασαν τους 3 βαθμούς ξεπερνώντας την Δανία που έχει κι αυτή 3 (την κέρδισαν οπότε σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι από πάνω) και περιμένουν το παιχνίδι Γερμανία-Ολλανδία για να δουν τι αποτέλεσμα θα θέλουν με τους «οράνιε» την τελευταία αγωνιστική.

Πως έπαιξαν:

Η Δανία αγωνίστηκε με 4-2-3-1. Ο Άντερσεν έκατσε κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του, στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά παρατάχθηκαν οι Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ και Πόουλσεν. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κβιστ και Ζίμλινγκ, πίσω από την τριάδα των μεσοεπιθετικών Ρόμενταλ(δεξιά), Έρικσεν(κέντρο), Κρον Ντέιλι (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης και πάλι ο Μπέντνερ.

Η Πορτογαλία, αγωνίστηκε ακριβώς με την ίδια σύνθεση όπως και στο ματς με την Γερμανία. Ο Πατρίτσιο στο τέρμα και οι Περέιρα, Άλβες, Πέπε και Κοεντράο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Η τριάδα του κέντρου ήταν και πάλι οι Μουτίνιο, Βελόσο και Μεϊρέλες, πίσω από τους Νάνι (δεξιά), Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά) και Πόστιγκα (κορυφή).



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πορτογάλους να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό αφού ήταν με την πλάτη στον τοίχο μια και δεν είχαν βαθμό ενώ οι Δανοί είχαν 3. Οι «βίκινγκς» όμως «πάγωναν» το παιχνίδι αφού αυτό τους εξυπηρετούσε. Οι Ίβηρες είχαν την πρωτοβουλία αλλά δεν δημιουργούσαν κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο μισό του Α’ ημιχρόνου.

Όμως στο 24’, από «στημένη» φάση, οι Πορτογάλοι σκόραραν. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε πολύ ωραία ένα κόρνερ, ο Πέπε πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, παρότι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε το προβάδισμα, συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 36’ έγινε φυσιολογικά και το 2-0. Ο Νάνι «σέρβιρε» πολύ ωραία στον Πόστιγκα κι αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Κάπου εκεί, όλοι πίστεψαν πως το ματς «τελείωσε». Αλλά οι Δανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αφού στο 41’ ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Μπέντνερ από κοντά, έπειτα από πανέξυπνο στρώσιμο (με κεφαλιά) του Κρον Ντέλι, ανεβάζοντας την ψυχολογία τους και δημιουργώντας προσδοκίες στο κοινό τους για το δεύτερο ημίχρονο.

Το οποίο, ήταν όλα τα λεφτά. Οι Πορτογάλοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία παρά το γεγονός πως κέρδιζαν, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Και στο 49’, ο Κριστιάνο βγήκε τετ α τετ, αλλά το έχασε. Οι Δανοί αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους αφού δεν τους σκότωσε ο επιθετικός της Ρεάλ, αλλά και πάλι, οι Ίβηρες ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο.

Όμως στο 62’, ένα σουτ του Κβιστ που πέρασε λίγο άουτ, έδωσε αέρα στους Δανούς που αποφάσισαν να επιτεθούν μη έχοντας τίποτα να χάσουν. Κάτι, που δημιούργησε χώρους στους Πορτογάλους οι οποίοι έχαναν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχασε ακόμη ένα τετ α τετ!

Και στο 80’, ο Μπέντνερ έκανε το 2-2 με κεφαλιά από κοντά και όλοι σκέφτηκαν το ματς των Δανών με τους Ολλανδούς! Οι Πορτογάλοι «σκύλιασαν», βγήκαν μαζικά στην επίθεση προσπαθώντας να πάρουν το ματς που φαίνονταν πως θα έπαιρναν εύκολα και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να το πάρουν, αφού ο Μπέντο, γέμισε την περιοχή. Και στο 87’, ήρθε η Θεία δίκη! Ο Κοεντράο σέντραρε από αριστερά, ο Βαρέλα δεν την βρήκα καλά στην κίνηση, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!



Δανία (Όλσεν): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ(16’ Γ. Πόουλσεν), Ρόμενταλ (60’ Μίκελσεν), Έρικσεν, Κρον Ντέλι, Μπέντνερ

Στον πάγκο: Λίντενγκάαρντ, Σμάιχελ, Μπιέλαντ, Οκόρε, Βας, Πόουλσεν, Σένε, Σιλμπερμπάουερ, Κάλενμπεργκ, Πέντερσεν

Πορτογαλία (Μπέντο): Πατρίτσιο, Περέιρα, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Νάνι, Ρονάλντο, Πόστιγκα (64’ Ολιβέιρα)

Στον πάγκο: Εντουάρντο, Μπέτο, Κόστα, Ρολάντο, Λόπεζ, Κουστόδιο, Κουαρέσμα, Ρούμπεν Μίκαελ, Ούγκο Βιάνα, Αλμέιδα, Βαρέλα

πηγή: sportfm.gr

Θέλει Κράσιτς η Λάτσιο!!

Θέλει Κράσιτς η Λάτσιο

Κίνηση για να αποκτήσει τον Μίλος Κράσιτς είναι έτοιμη να κάνει η Λάτσιο. Ο Σέρβος ακραίος δεν έκανε καλή χρονιά στη Γιουβέντους και οι «λατσιάλι» προτίθενται να του δώσουν μια ευκαιρία να αναγεννηθεί.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάτσιο από τον Σέρβο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των «λατσιάλι» για τον Μίλος Κράσιτς. Η ομάδα του Κλαούντιο Λοτίτο είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά το «φλερτ» δεν οδήγησε σε «γάμο».

Τώρα η Λάτσιο είναι αποφασισμένη να κάνει πιο ασφυκτικό το πρέσινγκ στον Κράσιτς, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως η τιμή του έχει πέσει αρκετά. Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για τον Σέρβο εξτρέμ, αφού αναλώθηκε ανάμεσα στην κερκίδα και τον πάγκο της Γιουβέντους, παίζοντας ελάχιστα.

Ο Κράσιτς επιθυμεί να παίζει περισσότερο και η παρουσία του συμπατριώτη του Πέτκοβιτς στον πάγκο της Λάτσιο, αποτελεί εγγύηση για μεγαλύτερη συμμετοχή και πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά.


πηγή: sport-fm.gr

Γη και ύδωρ για Τιάγκο Σίλβα!!

Γη και ύδωρ για Τιάγκο Σίλβα

Σε 46 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ύψος της προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Τιάγκο Σίλβα από την Μίλαν. Την πρόταση της γαλλικής ομάδας (και ουσιαστικά την παραχώρησή του στον παριζιάνικο σύλλογο) επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Δεν μπορώ να μην πουλήσω τον Τιάγκο Σίλβα. Δυστυχώς δεν γίνεται να κάνω κάτι διαφορετικό, τα 46 εκατομμύρια ευρώ είναι μια προσφορά στην οποία δεν μπορείς να πεις όχι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του «καβαλιέρε».


πηγή: sport-fm.gr

Χαλάει του Κάταϊ!

Χαλάει του Κάταϊ

Προς ναυάγιο οδεύει η μετακίνηση του Αλεξάνταρ Κάταϊ από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν. Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων «πάγωσαν» χθες, καθώς δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσουν για το ποσοστό του συμβολαίου που θα κληθεί να καλύψει καθεμία εξ αυτών.

Η σερβική ομάδα-όπως είναι φυσικό-επιθυμεί να επιβαρυνθεί όσο το δυνατό λιγότερο, ομοίως όμως και οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από ένα μέρος των απολαβών του για να γεφυρωθεί το χάσμα.

Από την πλευρά της Παρτιζάν καθιστούν σαφές πως οι αντιδράσεις οπαδών της ομάδας σε χθεσινό αγώνα μπάσκετ (καθώς ο Ολυμπιακός είναι αδερφό σωματείο με τον… μισητό Ερυθρό Αστέρα) δεν έπαιξαν ρόλο στο «πάγωμα» των επαφών.


πηγή: sport-fm.gr

Γιουβέντους για Καβάνι!!

Γιουβέντους για Καβάνι

Έτοιμη να κάνει πρόταση στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την εφημερίδα “Tuttosport”. Η πρόταση αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αν η προσπάθεια των «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν τον Φαν Πέρσι δεν ευδοκιμήσει.

Πολύ δραστήρια είναι η διοίκηση της Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι. Τελευταία - και πιο εντυπωσιακή - πρόταση φέρεται να είναι αυτή που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα έχει αποδέκτη τον Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός φορ είναι ο διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε και οι ιθύνοντες της Γιουβέντους είναι αποφασισμένοι να τον ικανοποιήσουν. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, που ασχολείται επισταμένα με τους «μπιανκονέρι», η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό και τους ποδοσφαιριστές Φελίπε Μέλο και Αλεσάντρο Μάτρι ως ανταλλάγματα για να πείσει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να της παραχωρήσει τον Καβάνι.

Το δημοσίευμα ωστόσο προσθέτει πως η μεταγραφή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αφού η Νάπολι δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί την απώλεια και άλλου πρωτοκλασάτου παίκτη, μετά τον Λαβέτσι.


πηγή: sport-fm.gr

Μπίλιτς: «Φαβορί στα χαρτιά η Ιταλία»

Μπίλιτς: «Φαβορί στα χαρτιά η Ιταλία»

Ανάλογη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 πιστεύει ο Σλάβεν Μπίλιτς ότι θα έχει η εθνική ομάδα της Κροατίας, απαντώντας σε όλους όσοι χαρακτηρίζουν αουτσάιντερ την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ιταλία. «Ναι η Ιταλία είναι φαβορί αλλά στα χαρτιά. Και η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά πάλι στα χαρτιά», επεσήμανε.

«Πραγματικά ήταν μια ικανοποιητική εμφάνιση. Οι άνθρωποι που μιλάω μου λένε ότι η εμφάνισή μας ήταν η πιο καλή μέχρι τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που μου το μετέφεραν ακόμη και ουδέτεροι άνθρωποι», τόνισε ο Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ιρλανδία και συνέχισε για τις πιθανότητες που υπάρχουν να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα του.

«Κοιτάξτε, πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα είναι καλύτερη. Εγώ όμως θέλω να είμαστε βελτιωμένοι τακτικά και εάν αντιμετωπίσουμε το ίδιο δυνατά το παιχνίδι όπως και αυτό με την Ιρλανδία», τόνισε ο Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ιταλία και συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της Κροατίας παρουσιάζεται ως το αουτσάιντερ για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

«Η Ιταλία είναι το φαβορί στα χαρτιά. Η Ισπανία φαίνεται να είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, αλλά και πάλι στα χαρτιά αυτό. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σαφώς δυσκολότερο από αυτό με την Ιρλανδία», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν ξέρει τίποτα ο «διάδοχος» του Σίλβα!!

Δεν ξέρει τίποτα ο «διάδοχος» του Σίλβα

Άγνοια σχετικά με το μέλλον του δηλώνει ο αμυντικός της Βάσκο ντα Γκάμα, Ντέντε.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη Βάσκο. Προς το παρόν είναι όλα φήμες, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η θέση της ομάδας μου. Από όσα ακούγονται θέλω να μάθω τι είναι αληθινό και τι όχι», δήλωσε ο νεαρός οπισθοφύλακας.

Με τον Τιάγκο Σίλβα να είναι με το.. ένα πόδι εκτός ομάδας, η Μίλαν έχει χρίσει τον συμπατριώτη του ως τον διάδοχο για το κέντρο της άμυνας. Επομένως, μόλις ολοκληρωθεί και η πώληση του Σίλβα, μπορεί να περιμένει και ο Ντέντε κάτι πιο χειροπιαστό όσον αφορά στο μέλλον του.


πηγή: sport-fm.gr

Μαρτίνεθ: «Προηγείται η εθνική»

Μαρτίνεθ: «Προηγείται η εθνική»

Κολακευμένος δηλώνει ο Χάβι Μαρτίνεθ για το ενδιαφέρον που του δείχνουν μεγάλοι σύλλογοι και ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα, την οποία θεωρεί την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος τονίζει πως αυτή τη στιγμή δε μπορεί να σκεφτεί κάτι πέρα από την εθνική ομάδα και ότι είναι αφοσιωμένος στο Euro.

«Όταν υπάρχει ενδιαφέρον από τις ομάδες για έναν παίκτη, αυτό σημαίνει πως αυτός κάνει σωστά κάποια πράγματα. Είναι αλήθεια πως ενθουσιάζεσαι όταν ο κόσμος μιλάει για σένα και οι ομάδες θέλουν να υπογράψουν μαζί σου, αλλά αυτή τη στιγμή θα ήταν εγωιστικό να σκεφτώ κάτι πέρα από την εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του κεντρικού αμυντικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να συνεχίσει:

«Πρέπει να σκεφτούμε τα παιχνίδια του Euro, να μην αποσπαστούμε από αυτό που πραγματικά θέλουμε, το οποίο είναι να διανύσουμε μια πετυχημένη πορεία στη διάρκεια του τουρνουά».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρτίνεθ και για τους «μπλαουγκράνα» , οι οποίοι θεωρεί πως πρέπει να αποτελέσουν για όλους παράδειγμα προς μίμηση:

«Το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπαρτσελόνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν θεαματικό. Για όσους από εμάς αγαπάνε το ποδόσφαιρο, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα. Έχουμε διασκεδάσει βλέποντάς τους να παίζουν. Άλλωστε αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες. Ή μάλλον…γιατί να μην το παραδεχτούμε; Είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου».


πηγή: sport-fm.gr

Όλη η Μπαρτσελόνα… υποκλίνεται στον Γκουαρντιόλα!!

Όλη η Μπαρτσελόνα… υποκλίνεται στον Γκουαρντιόλα!

Ένα ευχαριστώ για 13 τίτλους είναι μάλλον πολύ λίγο!

Έτσι, από κοινού παίκτες και ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα βρήκαν έναν πολύ όμορφο τρόπο να αποχαιρετήσουν τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, Πεπ Γκουαρντιόλα, στέλνοντας του ένα προσωπικό μήνυμα ο καθένας στην επίσημη σελίδα των «μπλαουγκράνα».

Σε ευχαριστώ Γκουαρντιόλα:

Αντριάνο: «…που με πίστεψες. Σε ευχαριστώ για όλες τις εμπειρίες που ζήσαμε μαζί»

Αμπιντάλ: «…για την πίστη σου σε μένα, παρά την ασθένειά μου. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό»

Αφελάι: «… για τη στήριξή σου κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου και για όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσες»

Αλέξις: «…για την εμπιστοσύνη σου και τους τέσσερις τίτλους που κερδίσαμε μαζί»

Ντάνι Άλβες: «…για όσα μας έδωσες εντός και εκτός γηπέδου»

Φοντάς: «…για όλα όσα έχεις προσφέρει στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και στη Μπαρτσελόνα. Ήταν χαρά μου να περάσω αυτά τα χρόνια δίπλα σου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων»

Φάμπρεγας: «…για την ευκαιρία που μου έδωσες να συμμετέχω σε αυτήν την ομάδα και για όλα όσα μου έμαθες»

Κουένκα: «…για το ότι μας έμαθες τον καλύτερο τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο»

Ινιέστα: «… για κάθε συμβουλή, για κάθε λύση, για κάθε λέξη»

Κειτά: «…για την καλύτερη συμπεριφορά που θα μπορούσε να έχει κανείς»

Μαστσεράνο: «…για την επιρροή που μου άσκησες, το πώς βλέπεις το ποδόσφαιρο και για τον τρόπο με τον οποίο ηγήθηκες της ομάδας»

Μέσι: «…για τη φιλία, για την αφοσίωση, για το γεγονός πως είσαι νικητής. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ»

Πέδρο: «… για όσα μου έχεις μάθει και για όσα έχουμε κερδίσει μαζί»

Πίντο: «…που μας βοήθησες να ωριμάσουμε ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες, για το ότι διοχέτευσες το πάθος σου σε εμάς και μας πίστεψες. Σε ευχαριστώ για όλα»

Πικέ: «…για όσα μας έδινες μέρα με τη μέρα και για όσα έχουμε μάθει από σένα»

Πουγιόλ: «… που μας έδειξες το δρόμο»

Μπουσκέτς: «…που συμμετείχαμε μαζί σου σε τόσες πολλές επιτυχίες»

Βαλντές: «…για όλα, αφεντικό»

Τιάγκο: «… που με έκανες να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Βίγια: «…που έκανες τη Μπαρτσελόνα ακόμα μεγαλύτερη αυτά τα τέσσερα αξέχαστα χρόνια»

Τσάβι: «…για το ότι έφερες επανάσταση στο ποδόσφαιρο»

Θουμπιθαρέτα: «… για τα τόσα πολλά χαμογελαστά χρόνια»

Μπερτομέου: «…για το ότι έκανες τη Μπάρτσα ακόμα μεγαλύτερη. Σε ευχαριστώ Πεπ για την δέσμευση, την αφοσίωση και το πάθος σου»

Ροσέλ: «…που πραγματοποίησες τα όνειρά μας και για όλες τις στιγμές που μας χάρισες. Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι σου»


πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Κακά;

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Κακά;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κακά να αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Σάο Πάολο. Η βραζιλιάνικη εφημερίδα “Terra” σε σημερινό θέμα της τονίζει πως η πιθανότητα μιας τέτοιας κίνησης είναι μεγάλη, λόγω της επιθυμίας του Κακά να αγωνιστεί βασικός την επόμενη χρονιά.

Το όνειρο του Κακά είναι η παρουσία του στο Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στα γήπεδα της πατρίδας του. Για να μπορέσει να πάρει μέρος, όμως, στην αποστολή της «σελεσάο», πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Και κάτι τέτοιο στη Ρεάλ δεν μπορεί να του το εξασφαλίσει κανείς. Αυτός είναι ο λόγος που οι φήμες μιας πιθανής επιστροφής του στη Βραζιλία ολοένα και πληθαίνουν.

Προορισμός του, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα είναι η ομάδα της Σάο Πάολο. Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι το συμβόλαιό του, που είναι ιδιαίτερα υψηλό για τη βραζιλιάνικη ομάδα. Αυτό, πιθανώς να ξεπεραστεί, αφού ο Κακά είναι διατεθειμένος να κάνει μια γενναία μείωση, προκειμένου να παίζει περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση.


πηγή: sport-fm.gr

«Στάζει μέλι» για Χούλκ ο Ντούνγκα!!

«Στάζει μέλι» για Χούλκ ο Ντούνγκα

Τα καλύτερα είχε να πει για τον Χούλκ, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα.

«Είναι δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρακτηριστικά. Δύναμη, τεχνική, ικανότητα να περάσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός αλλά και πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση που μπορεί να καθορίει ένα απιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελαν όλες οι ομάδες να έχουν στο ρόστερ τους».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο και φήμες θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.


πηγή: sport-fm.gr

Οι Έλληνες εραστές δεν είναι σε κρίση!!

Οι Έλληνες εραστές δεν είναι σε κρίση!
Οι Έλληνες, εδώ και αρκετούς μήνες, μονοπωλούν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης λόγω της κρίσης που υπάρχει στη χώρα.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κυκλοφορεί φωτογραφία ενός Έλληνα φιλάθλου που κάνει το γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις!

Τι απεικονίζει;
Τον ίδιο, στους αγώνες του Euro, ημίγυμνο. με ένα μήνυμα γραμμένο στο στήθος του στα αγγλικά. «Greek lovers not in crisis», δηλαδή »οι Έλληνες εραστές δεν είναι σε κρίση».


πηγή: aixmi.gr

«Χτυπάει» και Ντάνι Άλβες η Παρί!!

«Χτυπάει» και Ντάνι Άλβες η Παρί
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βαλθεί να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα.

Μετά την σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και του Εζεκιέλ Λαβέτσι, οι παριζιάνοι είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους και τον Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας “Sport”.

Ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής της γης. Οι επιθυμίες του είναι διαταγές για τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και του Λαβέτσι -για τους οποίους φέρεται να μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις- η ομάδα του Παρισιού είναι έτοιμη να κάνει πρόταση και στον Ντάνι Άλβες, ικανοποιώντας το αίτημα του Ιταλού προπονητή να αποκτηθούν δύο αμυντικοί μεγάλης κλάσης.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Sport” μεταφέρει δημοσίευμα του “France Presse” σύμφωνα με το οποίο η Παρί βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, για να καθοριστούν οι όροι της μεταγραφής του Βραζιλιάνου αμυντικού. Αμέσως μετά οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να πείσουν και τον ίδιο τον παίκτη.

Από την πλευρά του ο Άλβες έχει δηλώσει πως προτίθεται να τιμήσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τη Μπαρτσελόνα, καθώς του αρέσει η ζωή στην Καταλονία και είναι ευτυχισμένος στην ομάδα. Όλα, βέβαια, μπορούν να αλλάξουν αν η προσφορά της Παρί είναι σημαντική. Και όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, θα είναι.


πηγή: sport-fm.gr

Μαρινάκης: «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε»

Μαρινάκης: «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε»
Πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη –όπως το επεσήμανε και στην παρουσίασή του- είναι να στηρίξει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες μετά από την πρώτη… εμφάνιση του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων» στους εκπροσώπους του Τύπου. «Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Οι δύο άνδρες μετά από το τέλος της παρουσίασης στο γήπεδο Καραϊσκάκη γευμάτισαν σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά. Μαζί τους ήταν και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον –όπως είναι λογικό- να επικεντρώνεται στον νέο προπονητής της ομάδας και τις σκέψεις του γύρω από την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις», ήταν κάποια από τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, του απάντησε: «Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για "10άρι" διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε».

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, συζητήθηκε η παρουσία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα την Πολωνίας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισημαίνει στον Πορτογάλο … «Δεν έχει σχέση η Εθνική με τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε επιθετικά».

«Το έχω καταλάβει ακόμη και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είδα. Επίσης, βλέπω ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι αργή. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γρήγορη που θα είναι πολύ πιεστική μπροστά και θα δημιουργεί επιθέσεις με την ταχύτητα της», τόνισε ο Πορτογάλος.


πηγή: sport-fm.gr

Super-3: «Τέρμα το κρυφτούλι»!!

Super-3: «Τέρμα το κρυφτούλι»!
Την ανάγκη όλων όσων νοιάζονται και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Άρη να συστρατευτούν προκειμένου -με κάποιον τρόπο- επιτέλους να βγει από την δύσκολη θέση, τονίζει ο Super-3.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων» καλεί -ανάμεσα σε άλλα- όσους ευθύνονται να δώσουν «τέρμα στο κρυφτούλι», αφού η ομάδα έχει ανάγκη «από ανθρώπους με γνώσεις, χρήματα και διάθεση για προσφορά».


Το μήνυμα του Super-3:

«ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ

Τέρμα το κρυφτούλι…
Τέρμα η μοιρολατρία…
Τέρμα τα ναζάκια…
Τέρμα οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά…
Τέρμα οι προσωπικές φιλοδοξίες…
Τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του Συλλόγου…
Τέρμα τα ψέματα…
Τέρμα τα σαλιαρίσματα…
Τέρμα οι γιαλαντζί παραγοντίσκοι…

Ο Άρης μας έχει ανάγκη μόνο…

Από αλήθειες…
Από διαφάνεια…
Από ενότητα και συσπείρωση…
Από όραμα…
Από ανθρώπους με γνώσεις, χρήματα και διάθεση για προσφορά…
Από τη στήριξη τη δική μας, του τεράστιου ΛΑΟΥ μας…

Όταν όλα τα παραπάνω γίνουν πράξη, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα μπορέσουμε να δούμε τον ΑΡΗ μας εκεί, που τον ονειρευόμαστε από μικρά παιδιά….

ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – SUPER 3»

«Υπάρχει αλήθεια για Ομπράντοβιτς και Εφές»

«Υπάρχει αλήθεια για Ομπράντοβιτς και Εφές»
Επιβεβαίωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Αναντολού Εφές να προσλάβει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο γενικός διευθυντής των δευτεραθλητών Τουρκίας, Ενγκίν Οζερούν. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ηλία Ζούρο και φέρεται να δίνει γη και ύδωρ για τον Σέρβο προπονητή.

«Μόλις πριν δύο μέρες ολοκληρώθηκε η σεζόν για μας και θα πρέπει να συναντηθεί πρώτα η διοίκηση για να αποφασίσουμε. Όμως είναι αλήθεια πως ο μάνατζέρ του μας πρότεινε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση των μελών της διοίκησης και τότε θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», τόνισε σε τουρκική ιστοσελίδα.

Ερωτηθείς αν έχουν βάση οι φήμες περί ενδιαφέροντος και για τον Οκτάι Μαχμούτι, που αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όσα αναφέρονται για τον Ομπράντοβιτς έχουν περισσότερη αλήθεια».


πηγή: sport-fm.gr

Προσφυγή και ο Ταυλαρίδης!!

Προσφυγή και ο Ταυλαρίδης
Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των προσφυγών κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ προστέθηκε σήμερα Τετάρτη (13/06), καθώς την δικαστική οδό για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, ακολούθησε και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο νέος πλέον παίκτης του Ατρομήτου, διεκδικεί 93 χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα της προηγούμενης περιόδου και «σφίγγει» ακόμα περισσότερο τη θηλιά για την κρητική ομάδα.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ θεωρείται σίγουρο ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσφυγή, αφού αναμένεται ακολουθήσουν αρκετοί παίκτες την ίδια κίνηση.


πηγή: sport-fm.gr