Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Αστεία τα όσα λέγονται για Φαν Πέρσι…»

«Αστεία τα όσα λέγονται για Φαν Πέρσι…»

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν ορισμένους ποδοσφαιριστές μέσα στη Γιουβέντους να παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι προχώρησε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, μιλώντας στο «Sky Sport Italia».

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο Ολλανδός επιθετικός ενδέχεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι» και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στα 7,5 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Ωστόσο, ο Ιταλός φορ τόνισε ότι είναι φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, αν υπολογίσει κανείς την αξία του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

«Είναι αστείο να ισχυρίζονται ότι θα υπάρξει ένα είδος ζήλιας στις τάξεις της ομάδας. Εάν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όπως ο Φαν Πέρσι, έρθει στην ομάδα, τότε είναι φυσιολογικό να έχει το ανάλογο συμβόλαιο. Σε μία συμπαγή ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους, δεν μετράνε τέτοιους είδους θέματα», τόνισε ο Κουαλιαρέλα και πρόσθεσε:

«Η επόμενη σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αφού θα έχουμε υποχρεώσεις στο Champions League. Χρειάζεται να καταναλώνουμε την ενέργειά μας με σωστό τρόπο. Ο σύλλογος προσπαθεί να ενισχύσει με σωστό τρόπο την ομάδα, ώστε να είναι έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: