Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τα «θέλω» του Ζαρντίμ!!

Τα «θέλω» του Ζαρντίμ
Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να μάθει το συντομότερο δυνατό τη καινούργια του ομάδα ενώ ετοιμάζει την λίστα με τα ονόματα των παικτών για τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κρούση. Ρούι Σαμπάιο και Πάουλο Μασάδο οι πρώτοι υποψήφιοι για την θέση του κεντρικού μέσου. Φέρνει Πέπιτς από το Μαυροβούνιο ο Κοβάσεβιτς. Σήμερα στις 14:00 παρουσιάζεται από τους Πειραιώτες ο Ζαρντίμ.

Αφού έκανε επιθεώρηση σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γέμισε το μπλοκάκι του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πλέον κινείται σε μεταγραφικά πλάνα. Φαίνεται πως στην λίστα με τα ονόματα για τα οποία θα ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός είναι ψηλά αυτό του Ρούι Σαμπάιο. Την χρονιά που συνεργάστηκαν στην Μπέιρα Μαρ (2009-2010), ο Σαμπάιο ήταν εξαιρετικός, έπαιξε σε 34 ματς ενώ είχε πετύχει και 6 γκολ. Ο Ζαρντίμ πιστεύει πως είναι ο ιδανικός παίκτης για τα χαφ.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα του Πάουλο Μασάδο. Ο μέσος της Τουλούζ παραδέχτηκε προχθές ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και φαίνεται ν' απομένει μόνο η έγκριση του Ζαρντίμ για να κλείσει η μεταγραφή. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και θα συναντηθεί ο Πορτογάλος τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρνει στον Πειραιά τον Χασάν Πέπιτς. Πρόκειται για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο. Έχει γερμανική υπηκοότητα και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Καρλσρούης και φαίνεται ότι είναι πλέον ελεύθερος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: