Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Χτυπάει» και Ντάνι Άλβες η Παρί!!

«Χτυπάει» και Ντάνι Άλβες η Παρί
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βαλθεί να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα.

Μετά την σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και του Εζεκιέλ Λαβέτσι, οι παριζιάνοι είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους και τον Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας “Sport”.

Ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής της γης. Οι επιθυμίες του είναι διαταγές για τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και του Λαβέτσι -για τους οποίους φέρεται να μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις- η ομάδα του Παρισιού είναι έτοιμη να κάνει πρόταση και στον Ντάνι Άλβες, ικανοποιώντας το αίτημα του Ιταλού προπονητή να αποκτηθούν δύο αμυντικοί μεγάλης κλάσης.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Sport” μεταφέρει δημοσίευμα του “France Presse” σύμφωνα με το οποίο η Παρί βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, για να καθοριστούν οι όροι της μεταγραφής του Βραζιλιάνου αμυντικού. Αμέσως μετά οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να πείσουν και τον ίδιο τον παίκτη.

Από την πλευρά του ο Άλβες έχει δηλώσει πως προτίθεται να τιμήσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τη Μπαρτσελόνα, καθώς του αρέσει η ζωή στην Καταλονία και είναι ευτυχισμένος στην ομάδα. Όλα, βέβαια, μπορούν να αλλάξουν αν η προσφορά της Παρί είναι σημαντική. Και όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, θα είναι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: