Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Από Δευτέρα «παριζιάνος» ο Λαβέτσι!

Από Δευτέρα «παριζιάνος» ο Λαβέτσι
Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εζεκιέλ Λαβέτσι από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία και μένει να «πέσουν» οι υπογραφές του παίκτη στο συμβόλαιό του.

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μεξικό μαζί με τη σύντροφό του και απολαμβάνει τις διακοπές του. Τη Δευτέρα, πάντως, θα πρέπει να ταξιδέψει για το Παρίσι, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τις προηγούμενες μέρες, για να καθορίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του αργεντινού άσου από τον ιταλικό νότο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Τελικά η συμφωνία έκλεισε στα 28.5 εκατ. ευρώ, συν τις εισπράξεις δύο φιλικών αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής ιστοσελίδας “calcio sport 24” τα χρήματα αυτά έχουν ήδη καταβληθεί από την Παρί. Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να υπογράψει και ο ποδοσφαιριστής.

Τον Λαβέτσι θα περιμένει στο Παρίσι ο μάνατζερ του Αλεχάνδρο Ματσόνι, που συμφώνησε την αμοιβή του πελάτη του στα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο. Στα χρήματα αυτά θα προστεθούν και μπόνους στόχων. Μαζί θα βρίσκονται και άνθρωποι της Νάπολι για την επισημοποίηση της μεταγραφής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: