Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανταπέδωσε τις ασίστ ο Ντρογκμπά!!

Μόνο... αχάριστος δεν είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά καθώς τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Βαλένθια ήταν από... χορηγία του Μάτα, οπότε ο Ιβοριανός επιθετικός αποθέωσε τον συμπαίκτη του σε δηλώσεις.
Ανταπέδωσε τις ασίστ ο Ντρογκμπά
«Το είχα πει και την περασμένη εβδομάδα για το πόσο καλός και πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν δεν σκοράρει, είναι σημαντικός για την ομάδα και ότι φοράει τον αριθμό 10 είναι πολύ καλό», ήταν τα λόγια του Ντρογμπά αναγνωρίζοντας τα... μισά γκολ που του έδωσε ο Ισπανός μέσος.

πηγή: sportdog.gr   

8-0 και χωρίς Κιριλένκο!!

Παρότι τα βρήκε λίγο... σκούρα, σε ένα ακόμα παιχνίδι δίχως τον Αντρέι Κιριλένκο, η ΤΣΣΚΑ διεύρυνε το αήττητο σερί της στο 8-0, επικρατώντας και της ΚΚ Ζάγκρεμπ με 87-74.
8-0 και χωρίς Κιριλένκο
Η Ζάγκρεμπ ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και τις αρχές της τέταρτης περιόδου. Έπειτα από ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μέι σε 60-60 στο 31'. Ενώ στο 7-0 της ΤΣΣΚΑ απάντησαν άμεσα και μείωσαν σε 69-64.
Η ΤΣΣΚΑ όμως είχε τον έλεγχο των ριμπαόυντ και ανανεώνοντας τις επιθέσεις της προηγήθηκε με 75-64 με τρίποντο του Λαβρίνοβιτς και ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 43-34, 60-58, 87-74
ΤΣΣΚΑ Μ. (Καζλάουσκας): Τεόντοσιτς 3, Λαβρίνοβιττς 5 (1), Σισκάουσκας 11 (3), Μεχία 13, Κρστιτς 14, Βορονόφ 2, Βοροντσέβιτς 10, Σοκόλοφ 5, Χριάπα 2, Πονκρασόφ 2, Κουρμπάνοφ 2, Γκόρντον 18 (2).
ΚΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Άντροϊτς): Μάσιτς 5 (1), Χαλίλοβιτς, Σίμον 21 (2), Μπάμπιτς 8 (2), Ντιά 4, Μέι 13, Ράντσιτς 2, Όζμπολτ 2, Χέιτβελτ 19 (3).
Πηγή: sentra-goal.gr

Fab... 10!!

Όχι δεν είναι νέο ριάλιτι σόου στην τηλεόραση. Αλλά τα δέκα πιο κραυγαλέα επιδόματα που λαμβάνουν άτομα που εργάζονται στο Ελληνικό Δημόσιο.
Fab... 10
Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ): 690/μήνα σε 420 άτομα
Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ): 420/μήνα σε 1987 άτομα
Επίδομα προπέλας (Λιμενικό): 840/μήνα σε 653 άτομα
Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ): 1120/μήνα σε 329 άτομα...
Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο): 290/μήνα σε 6800 άτομα
Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων: 450/μήνα σε 1100 άτομα
Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ): 310/μήνα σε 1790 άτομα
Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης): 595/μήνα σε άγνωστο αριθμό ατόμων
Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ): 870/μήνα σε 657 άτομα
Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) :120/μήνα Όλο το προσωπικό!!!

Ενδείξεις για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου!!

Σε έναν χρόνο από σήμερα το Δημόσιο θα γνωρίζει με ακρίβεια αν, πού και πόσους υδρογονάθρακες έχει το κοίτασμα της Νότιας Κρήτης, είπε ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης κατά την κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών Εξωτερικών-Αμυνας και Παραγωγής-Εμπορίου.
Ενδείξεις για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
Επεσήμανε ότι η εκμετάλλευση κοιτασμάτων γίνεται σε βάθος 20ετίας και πριν την εξόρυξη μεσολαβούν πολλά χρόνια προετοιμασίας, επικαλούμενος και το παράδειγμα της Κύπρου «η οποία προσέλαβε τον πρώτο τεχνικό σύμβουλο το 2005 και το γεωτρύπανο έπιασε δουλειά το 2011».
«Κανείς δεν πρέπει να εξαπατά τον ελληνικό λαό υποστηρίζοντας ότι αύριο, του χρόνου ή τον μεθεπόμενο χρόνο, μπορεί το ελληνικό δημόσιο να προσδοκά πολλά δισ. ευρώ από την εκμετάλλευση υδρογοναθράκων», ειπε ο υφυπουργός Ενέργειας.
Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να πληγεί ο θαλάσσιος τουρισμός από την εκμετάλλευσή τους, ανεφερε ότι ο κίνδυνος να σημειωθεί ατύχημα ρύπανσης ή αστοχία είναι μηδενικός, προσθετοντας ότι οι προδιαγραφές θα είναι πιο αυστηρές ακόμα και από αυτές της Νορβηγίας, λόγω της σεισμικότητας στη περιοχή μας.
Έσοδα ύψους 10 - 15 δισ. δολαρίων για το Ελληνικό Δημόσιο τα επόμενα 10 - 15 χρόνια μπορούν να προκύψουν από την εκμετάλλευση των εγχώριων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, αφού αφαιρεθούν οι δαπάνες επενδύσεων και τα κέρδη των εταιριών, ανέφερε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Μανιάτης.
Πηγή: newsIt.gr

Οι 20 ατάκες αθλητών που έμειναν στην ιστορία...!!

Ναι, υπάρχουν και παίκτες που τα καταφέρνουν με τα λόγια... Όλοι τους γκράντε αστέρες στο άθλημά τους, δέσποζαν στα γήπεδα και μάγευαν τα πλήθη. Άσε που μπορούσαν να μιλήσουν κιόλας, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στη γραμματική και το συντακτικό!...
Οι 20 ατάκες αθλητών που έμειναν στην ιστορία...
Οι παίκτες αυτοί μας άφησαν κληρονομιά όχι μόνο τα κατορθώματά τους, αλλά και τις μεγάλες κουβέντες τους. Δεν μάσησαν ποτέ, πόσο μάλλον στα λόγια! Να και οι 20 καλύτερες ατάκες τους...
George Best
«Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στις γυναίκες και το ποτό. Τα υπόλοιπα τα χαράμισα!»
Dennis Rodman
«Η χημεία είναι ένα μάθημα που παίρνεις στο γυμνάσιο ή το πανεπιστήμιο και μαθαίνεις ότι 2 + 2 μας κάνουν 10, ή κάτι τέτοιο...»
Rocky Graziano
«Παράτησα το σχολείο στην έκτη δημοτικού εξαιτίας της πνευμονίας. Όχι γιατί την είχα, αλλά γιατί δεν μπορούσα να τη γράψω»
Pele
«Κάθε παιδί στον κόσμο που παίζει ποδόσφαιρο θέλει να γίνει Pele. Έχω μεγάλη ευθύνη να τους δείξω όχι μόνο πώς γίνεσαι ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως πώς γίνεσαι άντρας»
Jesse Owens
«Στο τέλος, είναι η έξτρα προσπάθεια που ξεχωρίζει τον νικητή από τη δεύτερη θέση. Η νίκη ωστόσο απαιτεί πολλά περισσότερα. Ξεκινά με πλήρη έλεγχο των βασικών. Μετά χρειάζεται πάθος, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και αυτοθυσία. Και, τελικά, απαιτεί μια γερή δόση αγάπης, δικαιοσύνης και σεβασμού για τον αντίπαλο. Βάλε όλα αυτά μαζί και ακόμα κι αν δεν κερδίσεις, πώς γίνεται να χάσεις;»
Muhammad Ali
«Είναι απλά μια δουλειά. Το χορτάρι φυτρώνει, τα πουλιά πετούν, τα κύματα σφυροκοπούν την άμμο. Εγώ δέρνω ανθρώπους»
Shaquille O'Neal
«Η υπεροχή δεν είναι μεμονωμένη πράξη, αλλά συνήθεια. Είσαι αυτό που κάνεις επανειλημμένα»
Tim Duncan
«Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης»
Lance Armstrong
«Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό, ή μια ώρα, ή μια μέρα, ή έναν χρόνο, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως εγκαταλείψεις, αυτό διαρκεί για πάντα»
Kareem Abdul-Jabbar
«Πρέπει να μπορείς να επικεντρώνεσαι, να αφήνεις τα συναισθήματά σου εκτός. Μην ξεχνάς ποτέ ότι παίζεις με την ψυχή σου, όχι μόνο με το σώμα σου»
Tiger Woods
«Ο πατέρας μου με δίδαξε αυτές τις λέξεις: να φροντίζω και να νοιάζομαι. Γι' αυτό άλλωστε έχουμε τις κλινικές. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να δίνω πίσω. Αν δουλέψει, δούλεψε»
Martina Navratilova
«Αυτός που είπε "δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις", προφανώς έχασε»
John McEnroe
«Αφήνω τη ρακέτα να μιλήσει για μένα.»
Magic Johnson
«Μη ρωτάς τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες σου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για τους συμπαίκτες σου»
Emil Zatopek
«Ένας αθλητής δεν μπορεί να τρέχει με τα λεφτά στις τσέπες του. Πρέπει να τρέχει με την ελπίδα στην καρδιά και τα όνειρα στο κεφάλι του»
Steffi Graf
«Όταν χάσεις κάνα-δυο φορές, έρχεσαι να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις»
Lou Piniella
«Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι: και τα δυο αποκαλύπτουν πολλά, όχι όμως όλα»
Michael Jordan
«Έχω αστοχήσει σε περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω χάσει σχεδόν 300 αγώνες. Με έχουν εμπιστευτεί 26 φορές να ρίξω το νικητήριο σουτ του αγώνα και αστόχησα. Έχω αποτύχει τόσες και τόσες και τόσες φορές στη ζωή μου. Κι αυτό είναι που με έκανε να πετύχω!»
Wayne Gretzky
«Έχεις 100% ποσοστό αστοχίας στα σουτ που ποτέ δεν έριξες»
Mike Ditka
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα κουτάβι κι έναν αθλητικό συντάκτη; Ότι σε έξι βδομάδες το κουτάβι θα σταματήσει την κλάψα!»
ΠΗΓΗ: delamagen.gr

Στον ΑΝΤ1 πανηγυρίζουν με Ολυμπιακό!!

Μπορεί η φίλαθλη Ελλάδα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού να μην μπορούσαν να συνέλθουν μετά το αποκλεισμό από το Champions League,ωστόσο, στον ANT1 τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την συνέχεια των πρωταθλητών στο Europa League!
Στον ΑΝΤ1 πανηγυρίζουν με Ολυμπιακό!
Το κανάλι του Αμαρουσίου θα δείξει ακόμη 4 αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και εκτός από τους «ερυθρόλευκους» υπάρχουν και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά για την φάση των «32» και μάλιστα την ώρα που το MEGA «έχασε» μαζί με τον Ολυμπιακό τους αγώνες για την φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πηγή: gazzetta.gr

«Δεν κάψαμε τίποτα»

Καμμένο... στάδιο άφησαν πίσω τους οι οπαδοί της Σπόρτινγκ πριν δύο εβδομάδες, καθώς μετά την ήττα από την Μπενφίκα με 1-0 στο «Nτα Λουζ» άναψαν φωτιές και έσπασαν καθίσματα με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο δράστες οι οποίοι τα αρνούνται όλα.
«Δεν κάψαμε τίποτα»
Οι κατηγορούμενοι λοιπόν πήγαν την Τετάρτη στο δικαστήριο και τα αρνήθηκαν όλα όσα έγραψε στην έκθεσή της η αστυνομία και μάλλον το οπαδοί της Σπόρτινγκ πήραν ιδέες από την Ελλάδα όπου οι φωτιές ανάβουν... μόνες τους στα γήπεδα και τα σπασμένα καθίσματα τα έχει πάρει ο... άερας. Πάντως, το θέμα θα πρόκειται να τελειώσει άμεσα, καθώς θα καθυστερήσει για μισό μήνα η κατάθεση ενός άλλου αστυνομικού λόγω απουσίας του συνήγορου υπεράσπισης.

πηγή: sportdog.gr   

Έρχονται Χριστούγεννα! Λέτε να βάλουν και... καλαντόσημο;

Χαράτσι παντού έχουν βάλει οι κυβερνώντες στον βωμό της κρίσης με σκοπό την... αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Κάποιοι πάντως δεν το βάζουν κάτω και διατηρούν το χιούμορ τους αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δείτε τη φώτο που αλίευσε ο σκύλος στο διαδίκτυο!
Έρχονται Χριστούγεννα! Λέτε να βάλουν και... καλαντόσημο;
Μειώσεις μισθών, αυξήσεις στο ΦΠΑ των προϊόντων, φόροι, χαράτσι της ΔΕΗ, από παντού μας τα παίρνουν!
Έρχονται Χριστούγεννα και πολλοί είναι αυτοί που απορούν πως η κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να βάλει χαράτσι και στα... κάλαντα, μιας και πολλά παιδάκια θα βγούνε στους δρόμους για να τα πούνε. Πως να το πούμε διαφορετικά και εκλεπτυσμένα; Να βάλει καλαντόσημο!
Μην τους βάζουμε ιδέες και το κάνουν και αυτό, οι κυβερνώντες... καρεκλοκένταυροι. Αλλά σίγουρα η φώτο που εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί της συγκεκριμένης εικόνας προκαλεί γέλιο.
Ειδικά η ατάκα που γράφουν, «τα έσοδα θα διατεθούν στον λογαριασμό το χαμόγελο του υπουργού».

Βίλας Μπόας: «Φανταστικός παίκτης ο Λάμπαρντ!!


images

Ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου χαρακτήρισε ο Αντρέ Βίλας Μπόας τον Φρανκ Λάμπαρντ.
«Ο Λάμπαρντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, αφού διαθέτει φοβερή τεχνική, καταπληκτική πάσα και μεγάλη ποικιλία κινήσεων στο γήπεδο. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και πιστεύω ότι αν συνεχίσει τις εμφανίσεις του, θα βοηθήσει αρκετά την Τσέλσι φέτος».

πηγή: metrosport.gr

Τους έγινε συνήθεια (vids)

Η... σκαριά που έφαγε στο ματς με την Μαρσέιγ ο Κελ στο πρόσωπό του δεν ήταν η πρώτη για παίκτη της Ντόρμουντ την φετινή χρονιά, καθώς ο Μπέντερ έσπασε το σαγόνι του κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ και ο Σούμποτιτς την έπαθε από τον αγκώνα του Κυργιάκου!
Τους έγινε συνήθεια (vids)
Δεν είναι και το καλύτερο εκεί που παίζεις και δίνεις την μάχη σου για την ομάδα να έρχεται ο άλλος με τις τάπες ή με τον αγκώνα και να αφήνει το σημάδι του στο πρόσωπό σου. Αυτό πλέον έχει γίνει συνήθεια στους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ο τραυματισμός του Κελ στο ματς με την Μαρσέιγ την Τρίτη δεν ήταν ο πρώτος την φετινή σεζόν που συμβαίνει με τέτοιο τρόπο.








Η αρχή έγινε τον Νοέμβρη στο ματς της Μπορούσια κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Δράστης ο Σωτήρης Κυργιάκος και θύμα ο Νέβεν Σούμποτιτς. Στο 42΄ δεύτερο λεπτό η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ντόρτμουντ από κόρνερ, και σε διεκδίκηση των δύο παικτών ο Κυργιάκος βρήκε με τον αγκώνα του τον αμυντικό των γηπεδούχων και τον έριξε στο έδαφος.
Δείτε το παρακάτω video από το 3.45



Η πράξη... δεύτερη έγινε στο Άρσεναλ-Ντόρτμουντ και εκεί καλά καλά δεν πρόλαβαν να παίξουν 30 λεπτά στο ματς και ο Μπέντερ βλέπει τις τάπες του Βερμάλεν να έρχονται κατά πάνω του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο ταλαντούχος μέσος των Γερμανών καθώς έσπασε το σαγόνι του.

πηγή: sportdog.gr