Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Δυσκολίες για τον… γάμο!!


iraklis kosmos

Ουσιαστικά από σήμερα θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την προοπτική να αποκτηθεί το ΑΦΜ της ομάδας της Επανομής. Τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και πλέον δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του Ηρακλή.
Μπορεί οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο να ήταν θετικές για τους «κυανόλευκους» όμως φαίνεται ότι τα επεισόδια που ακολούθησαν δεν έχουν ανάλογη συνέχεια. Ουσιαστικά στον Ηρακλή περίμεναν να ολοκληρωθεί η διαδικασία με το μετοχικό κεφάλαιο και της επόμενης κίνησης που θα έπρεπε να γίνει .
Παρόλα αυτά οι πιέσεις που υπάρχουν είναι πολλές και δεν βοηθούν ώστε να υπάρχει ένα αίσιο τέλος στην ιστορία. Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές επαφές για να πάρουν μια οριστική και ξεκάθαρη απάντηση από την διοίκηση της Επανομής.
Η κατάσταση ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη και για την ομάδα της Επανομής από την στιγμή που θα χρειαστεί να πληρώσει τις οφειλές που υπάρχουν , την στιγμή που δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα στα ταμεία. Τα προβλεπόμενα έσοδα είναι πολύ μικρότερα και χρειάζονται επιπλέον πόροι για να κλείσει η χρονιά.
Η λύση για να δοθεί το ΑΦΜ στον Ηρακλή δείχνει να είναι μονόδρομος και να εξυπηρετεί και τις δυο πλευρές. Δεν είναι όμως εύκολο να προχωρήσει η συμφωνία, από την στιγμή που πέρασε από σαράντα κύματα. Ο Ηρακλής θέλει , η Επανομή το έχει ανάγκη , αλλά ο γάμος δεν είναι εύκολος να γίνει.
Έτσι η αγωνία παρατείνεται και στους «κυανόλευκους» αρχίζουν να στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή ώστε να βρεθεί μια λύση για τους «κυανόλευκους « και να φύγουν από την Δ΄ εθνική.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που θέλουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες, ώστε να απαλλαγούν από τα χρέη. Πρέπει όμως να παρθούν αποφάσεις και να κινηθούν άμεσα ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που έγιναν με την Επανομή και ορισμένοι λανθασμένοι χειρισμοί.
Σε αναμονή ο Παπάς – Καραδήμας
Την ίδια στιγμή ο Καραδήμας και ο Παπάς είναι σε αναμονή και παρακολουθούν τις εξελίξεις προκειμένου να συνδράμουν για την κατάσταση. Μετά τις επαφές που υπήρχαν με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη , είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον Ηρακλή.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: