Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μου-Πεπ: Face to face!

Λίγα 24ωρα πριν το Clacico και το θερμόμετρο ανεβαίνει! Οι Καταλανοί συγκρίνουν την... αλαζονεία του Ζοσέ Μουρίνιο με την... ταπεινότητα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Διαβάστε την ανάλυση πριν το
Μου-Πεπ: Face to face!
Η Ευρώπη στρέφει το βλέμμα της στη Μαδρίτη, εκεί όπου το Σάββατο θα... μονομαχήσουν, οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη ουσιαστικά πανηγυρίζει τίτλο, ενώ αν η Μπαρτσελόνα φύγει με το διπλό, τότε η Πριμέρα παίρνει φωτιά... Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζονται για την σκακιέρα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και οι Καταλανοί δεν ξεχνούν ποτέ τις ατάκες του Πορτογάλου που προκάλεσαν σάλο... Μάλιστα, συγκρίνουν τα όσα έχει πει με τα... ταπεινά λόγια του Γκουαρδιόλα και το gazzetta.gr σας τα παρουσιάζει με τη μορφή... διαλόγου!
ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν περισσότερα άτομα έξυπνα από χαζά. Αυτοί λοιπόν με καταλαβαίνουν, με εκτιμούν και για αυτό είχα και την ευκαιρία να προπονήσω τις Πόρτο, Τσέλσι, Ιντερ και τώρα τη Ρεάλ.
ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: Πιστεύω πως υπάρχει αρκετός κόσμος ικανός να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ. Απλά εμένα με έχουν επιλέξει και αυτή είναι μέχρι στιγμής η μοναδική επιτυχία μου.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Ο Μπενζεμά μπορεί να μην βάζει πολλά γκολ, αλλά δεν είναι ο μόνος. Υπάρχει ένας παίκτης που κόστισε 45 εκατ. και επίσης δεν βάζει, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα για αυτόν (Βίγια).
ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι είναι μοναδικοί. Ο τρόπος που έχουν να καθορίζουν μόνοι τους ένα ματς, είναι εξωπραγματικός.
ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Δεν προσαρμόζομαι στις ομάδες που πηγαίνω. Εκείνες προσαρμόζονται σε εμένα.
ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: Η τύχη του να διευθύνεις μία ομάδα από τόσο εκπληκτικούς παίκτες, είναι αυτό που σε κάνει να φαίνεσαι κι εσύ καλύτερος.
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: