Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το επιπλέον κίνητρο!!

Πως η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες του Άρη.
Το επιπλέον κίνητρο
Ο ΑΡΗΣ θέλει για περισσότερους από έναν λόγους τη νίκη την Κυριακή στην Τρίπολη. Καταρχήν για να αποδείξει ότι η σπουδαία νίκη και εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν πυροτέχνημα. Για να αρχίσει να… χτίζει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα τον βοηθήσει να ανακάμψει βαθμολογικά, να αποκτήσει μια σταθερότητα, να «φτιάξει» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του.
Υπάρχει όμως και ένας ακόμη λόγος που αφορά τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Έχει να κάνει με τον… Σάκη Τσιώλη και την πρώτη… συνάντησή τους μαζί του, ένα μήνα και κάτι μετά την αποχώρησή του από το Κλεάνθης Βικελίδης. Αρκετοί από αυτούς το βλέπουν ως ένα εξτρά κίνητρο. Πρόκειται για κάποιους που δεν πήραν τις ευκαιρίες που θα ήθελαν από τον καρδιτσιώτη τεχνικό, και θέλουν να αποδείξουν ότι δικαιούνταν καλύτερης αντιμετώπισης. Ότι δεν τους αξιοποίησε όπως θα έπρεπε ο έλληνας προπονητής στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο του Αρη.
Αναζητούν κατά κάποιο τρόπο μια αγωνιστική ρεβάνς, όπως λέμε στις μεταξύ τους συζητήσεις. Μακάρι αυτός ο ποδοσφαιρικός εγωισμός που νιώθουν να βγει σε καλό και να ωφεληθεί ο ΑΡΗΣ και να μην λειτουργήσει ως μπούμερανγκ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: