Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άλλος για Κυριάκο;

Τα μεταγραφικά σενάρια και οι φήμες... οργιάζουν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ισχυρισμούς αλλά σενάρια αγγλικών ΜΜΕ απασχολεί όχι μόνο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την συμπολίτισσα Σίτι και την Μίλαν!
Άλλος για Κυριάκο;
Οι Άγγλοι έχουν προχωρήσει αρκετά την μεταγραφολογία για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, γράφοντάς τον ως μεταγραφικό στόχο όχι μόνο της Γιουνάιτεντ αλλά και των Μίλαν και Σίτι! Σε κυριακάτικα ρεπορτάζ αγγλικών ιστοσελίδων, όπως το clubcall.com, αναφέρεται πως και οι τρεις ομάδες θέλουν τον διεθνή αμυντικό της Σάλκε.
Με την διαφορά πως για τους Μιλανέζους επισημαίνεται πως πρόκειται για σενάρια και φήμες που τους θέλουν να είναι πρόθυμοι ν' ασχοληθούν με τον παίκτη. Ο Παπαδόπουλος έχει πενταετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Σάλκε ενώ έκανε θετικές εμφανίσεις και με την Εθνική στο Euro.
Η Σάλκε από μέρους της δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει φέτος. Ακόμα και έτσι πάντως δεν μπορεί να θεωρείται τόσο σίγουρο πως η παρουσία του την φετινή χρονιά έχει πείσει μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως η Γιουνάιτεντ και η Μίλαν, να κινηθούν για την απόκτησή του.
Πηγή: gazzetta.gr

"Δεν καταλαβαίνουμε από κούραση"

Μιλώντας για την επικείμενη συμμετοχή της Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καράκας ο Νίκος Ζήσης τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι απολύτως έτοιμο όταν πρέπει, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα κούραση.
"Δεν καταλαβαίνουμε από κούραση"
Αναλυτικά τόνισε:
"Είναι χαρά όλων μας που ξαναβρισκόμαστε στο ετήσιο ραντεβού μας με την Εθνική, όπως είναι και μεγάλη η προσδοκία μας για τον μεγάλο φετινό στόχο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν προλάβει να πάρουν έστω λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και ούτε έχει νόημα να το συζητάμε από την ώρα που βρεθήκαμε εδώ και αρχίσαμε δουλειά.
Η συμμετοχή στην Εθνική είναι κάτι που μας εμπνέει και το κάνουμε με χαρά και αφοσίωση. Η ομάδα έχει δείξει επανειλημμένα τις δυνατότητές της, φέτος εμφανίζεται ενισχυμένη με τις προσθήκες κάποιων παικτών, ενώ είναι λογικό να εμφανιστεί και με μεγαλύτερη ομοιογένεια, έχοντας ήδη μια διοργάνωση στο ενεργητικό της με αυτή την σύνθεση.
Σίγουρα ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι ο επιθυμητός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε όπως πρέπει όταν αρχίσουμε τους αγώνες στο Καράκας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αφού το κίνητρο της πρόκρισης είναι εξίσου ισχυρό και για τις δώδεκα ομάδες που συμμετέχουμε. Ξέρουμε όμως και τι πρέπει να κάνουμε, ώστε στο τέλος να είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Λονδίνο".

"Τώρα θα δείτε τον πραγματικό Μάριο"!

Απειλεί η αδερφή του Μάριο ενόψει του αγώνα με την Αγγλία...
"Τώρα θα δείτε τον πραγματικό Μάριο"!
"Εφτασε η ώρα να δείτε τον πραγματικό Μάριο. Τώρα θα σωπάσουν όσοι τον κριτικάρουν και θα τιμωρηθούν οι Αγγλοι, οι οποίοι τον έχουν κοροϊδέψει. Αυτό θα είναι το παιχνίδι του και οι αντίπαλοι του θα τον νιώσουν!", δήλωσε η Αμπιγκεϊλ Μπαρουά.

Ο "Μέσι" της Ισπανίας!!

Η copy paced εφαρμογή από τον Βιθέντε Νελ Μπόσκε της τακτικής της Barcelona, είναι γεγονός ότι κάνει το ποδόσφαιρο της Εθνικής Ισπανίας αντι-τουριστικό για δύο λόγους. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Ο "Μέσι" της Ισπανίας
Καταρχήν γιατί τα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνουν τους επιθετικούς που έχει ο ίδιος επιλέξει ως διαθέσιμους στην αποστολή της ομάδας. Λογική που τον οδηγεί να ξεκινάει τον αγώνα με τους Τόρες, Πέδρο, Γιορέντε και Νεγρέδο στον πάγκο. Και δευτερεύοντος επειδή παίκτης που να ισοσκελίζει με την τέχνη του, τη φαντασία και τις κινήσεις ρίσκου που η ποιότητά του επιτρέπει (δηλαδή ο Μέσι), τη φιλοσοφία του σπασίκλα των μονάδων πολυτελείας των «μπλαουγκράνα» (Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς), στην Εθνική δεν υπάρχει. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε μπορεί και να μην έπαιρνε από τον Ντελ Μπόσκε το περιθώριο να το δείξει. Κατά συνέπεια στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της διοργάνωσης, σκοράρει δύο γκολ ο αμυντικός μέσος Τσάμπι Αλόνσο.
Η τακτική της άμυνας με αντεπιθέσεις που θα «κλέψουν» τη νίκη στον αγώνα, χρεώνεται μονίμως στις αποκαλούμενες μικρές ομάδες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως στην Ελλάδα. Όταν αυτή είναι ωστόσο η επιλογή των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης Ισπανών, απλώς χαρακτηρίζεται ως «ορθή» και «προφανής», με βάση τις μονάδες που διαθέτει ο προπονητής για την κατανομή των ρόλων που αντιστοιχούν στις δυνατότητές τους. Όμως όσο κι αν οι επιλογές που αποδίδουν νικηφόρα αποτελέσματα είναι πάντοτε οι καλύτερες για όλους τους προπονητές του κόσμου, θα μου επιτρέψετε να αποκαλέσω το παιχνίδι που έχει ως προτεραιότητα τις εύστοχες πάσες, ανυπόφορο. Από το 2008 έως και σήμερα, μόνο μία από τις αντιπάλους των Ισπανών σε επίσημο αγώνα κράτησε τη μπάλα στα πόδια της περισσότερη ώρα.
Η Γερμανία (52% - 48%), στον τελικό του Euro, που έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Βιέννη και έφυγε από το γήπεδο ηττημένη, 1-0 από το γκολ του Τόρες! Από μία Ισπανία η ποδοσφαιρική προσέγγιση της οποίας τότε βασιζόταν στο «σκούπισμα» του ώριμου Σένα (και MVP του τουρνουά) μπροστά από την τετράδα της άμυνας, ήταν όμως πιο ελκυστική καθώς εκτός των Τσάβι, Ινιέστα και Σίλβα (που ξεκινούσαν και τότε), η ομάδα έπαιζε με επιθετικό (τον Τόρες), ενώ αντί του Μπουσκέτς που δεν βγαίνει σήμερα από την ενδεκάδα, άρχιζε ο δημιουργικός Φάμπρεγκας. Ο οποίος στις μέρες μας έχει μεταλλαχθεί σε φορ…Από έναν προπονητή που δικαιολογημένα βέβαια αισθάνεται το περιθώριο να κάνει ό,τι περνάει από το μυαλό του, κρατώντας στα χέρια του το τεράστιο επιχείρημα που λέει πως από τον Ιούλιο του 2008 που κάθισε στον πάγκο, η Ισπανία δεν έφυγε νικήτρια από το γήπεδο μόλις σε 9 αγώνες. Και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα προκύψει ομάδα που θα καταφέρει σε αυτό το τουρνουά να την στεναχωρήσει πάλι…
ΥΓ : Αλήθεια εάν έμενε ο Φάμπρεγκας στην Άρσεναλ, με τον ρόλο που ο Βενγκέρ του είχε χρεώσει κατ αποκλειστικότητα στη μέση του γηπέδου, ποιος θα ξεκινούσε κορυφή στην Ισπανία; Ο Τσάμπι Αλόνσο;…
Πηγή: pamesports.gr

Και μετά λένε για μας...!!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για την ανύπαρκτη Γαλλία που έπεσε αμαχητί κόντρα στους Ισπανούς και την Ελλάδα που ήταν σαφώς ανώτερη από τους "μπλε".
Και μετά λένε για μας...
Όποιος είναι σε θέση να καταλάβει συσχετισμούς δυνάμεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορεί εύκολα να χαρακτηρίσει την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως τεράστια επιτυχία. Ακόμα και στην ήττα – αποκλεισμό από μια (πολύ ανώτερη ομάδα) κάναμε τρεις – τέσσερις επιθέσεις, πετύχαμε δύο γκολ, άσχετα αν το δεύτερο σημειώθηκε όταν το ματς είχε κριθεί.
Για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά από...αμέτρητα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Εκτίμηση μου πάντως είναι πως την εικόνα που είχε η Γαλλία (στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τους Ισπανούς) δεν την είχε η εθνική μας σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στη διοργάνωση.
Είπαν για την ομάδα μας και λένε ακόμα πολλά, αλλά πραγματικά γι' αυτό το χάλι που παρουσίασε η Γαλλία (στο χειρότερο ημίχρονο από πλευράς θεάματος στο Euro) δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πει κάποιος. Σαφώς και η Ισπανία δεν ήταν η ομάδα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, αλλά παρατηρώντας κάποιος το παιχνίδι βγάζει το συμπέρασμα πως ένας προημιτελικός, που πολλοί θεωρούσαν ότι “κρύβει” κινδύνους για τους πρωταθλητές κόσμου κι Ευρώπης, εξελίχθηκε σε προπόνηση για τους νικητές.
Γιατί επί της ουσίας, προπόνηση ήταν και απλά οι Ισπανοί έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν μια ομάδα με τη φανέλα των “τρικολόρ” αλλά και το ρόστερ (έστω και αν είναι πιο “φτωχό” από των Ισπανών) δεν κατορθώνει να κάνει μια επίθεση της προκοπής σε 49 λεπτά αγώνα (τόσο διήρκεσε το δεύτερο ημίχρονο) τότε τα πολλά λόγια περιττεύουν.
Μια κεφαλιά του Ντεμπισί, μετά από σέντρα του Ριμπερί (πέρασε άουτ χωρίς ν' ανησυχήσει ο Κασίγιας) ήταν όλη (!) η επιθετική δραστηριότητα της Γαλλίας στο δεύτερο μέρος κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ κι έβλεπε τον αποκλεισμό να πλησιάζει.
Κριτική ασκήθηκε στον Φερνάντο Σάντος για ορισμένες επιλογές του, αλλά τι να πει κάποιος για τον τρόπο με τον οποίο “αντιμετώπισε” το ματς ο Λοράν Μπλαν. Όλοι δεξιά κι αριστερά από την περιοχή του Κασίγιας, σε αυτήν κανένας και η απόλυτη σύγχυση ρόλων.
Η Ισπανία πήρε μια πολύ εύκολη πρόκριση (ίσως να τη δυσκόλευε πιο πολύ η Εθνική μας) απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίκτες που πρωταγωνιστούν σε πρέμιερ λιγκ (Νασρί), Γερμανία (Ριμπερί με την Μπάγερν που έπαιξε φέτος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ). Καλή λοιπόν η...κριτική για το ελληνικό στυλ παιχνιδιού αλλά από μια ομάδα όπως η Γαλλία περιμένεις να δεις τουλάχιστον θέαμα.
Αντ' αυτού, δεν υπήρξε ούτε καν η απέλπιδα προσπάθεια να φορτώσει ο Μπλαν την αντίπαλη περιοχή με ψηλά κορμιά και να παίξει με βαθιές μπαλιές ψάχνοντας την “αναμπουμπούλα”. Συμφωνώ με το ότι όλοι θα μου πείτε πως αυτό δεν είναι σύγχρονο ποδόσφαιρο, το ξέρω.
Αλλά όταν παίζεις σ' έναν προημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και βλέπεις πως δεν μπορείς να πλησιάσεις στην περιοχή, τότε πηγαίνεις σαν προπονητής και σε επιλογές που ίσως να μην ταιριάζουν με το προφίλ σου. Ειδάλλως αποκλείεσαι χωρίς πολλά – πολλά και υπομένεις την κριτική. Ο Μπλαν επέλεξε το δεύτερο. Η ομάδα του έπεσε χωρίς "μάχη".
Πηγή: sentragoal.gr

Κάτι γίνεται με Ακόστα...!

Αν ανάψει πράσινο φως για δυο ανανεώσεις, και αν είναι λογικός στις απαιτήσεις του, ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του Νόε Ακόστα στον Άρη...
Κάτι γίνεται με Ακόστα...
Ο Ισπανός είχε διαμηνύσει στους ανθρώπους της ομάδας την επιθυμία να παραμείνει και η περίπτωσή του φαντάζει ως η πιο εφικτή εφόσον επιτραπούν δυο ανανεώσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του.
Ο Ακόστα είχε πέρσι ένα από τα μικρότερα συμβόλαια στον Αρη (70.000 ευρώ) και αν οι απαιτήσεις παραμείνουν σε λογικά πλαίσια, τότε θα είναι ο πρώτος στον οποίο, η νέα διοίκηση θα προτείνει να παραμείνει.
Πηγή: allaboutaris.com

Ξεχωρίζει η Ζανκτ Πάουλι... (ΒΙΝΤΕΟ)

H "ψαρωτική" διαφήμιση της Ζανκτ Πάουλι για τη φανέλα της νέας σεζόν! Cool!
Ξεχωρίζει η Ζανκτ Πάουλι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέστο ψέματα... !!

Την άποψη ότι δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός να ξεχωρίζει οικονομικά από τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Πέστο ψέματα...
«Όταν θα αγωνίζεται απέναντι σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, θα αισθάνεται μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, το γεγονός ότι ο συντελεστής της Ελλάδας θα μειωθεί έχει μια αυτόματη συνέπεια: θα πρέπει να παίζει προκριματικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Μισέλ Πλατινί στην UEFA.
«Επίσης, θα διακινδυνεύει τα 15-20 εκατ. ευρώ που παίρνει από τη συμμετοχή στο Champions League», πρόσθεσε.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο «Φως»
Ας έρθουμε στο Euro, λοιπόν. Είστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα από τη διοργάνωση; Τα πιο σοβαρά προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει ποια είναι;
«Τα περισσότερα προβλήματα τα είχαμε πριν αρχίσει η διοργάνωση και κυρίως στην Ουκρανία: καθυστερήσεις έργων, προβλήματα με τα νέα αεροδρόμια, ελλείψεις στα ξενοδοχεία…».
Στον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία, η πλειοψηφία των Ελλήνων το μόνο που έβλεπε ευχάριστα, θα ήταν μία νίκη του εθνικού συγκροτήματος. Για τους Έλληνες, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στη χώρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε διαστάσεις μείζονος εθνικού θέματος.
«Όχι. Το ποδόσφαιρο πρώτα και πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι. πΈνα παιχνίδι μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά και βέβαια ήταν πολύ όμορφο που την ημέρα των εκλογών οι Έλληνας ξύπνησαν με ωραία διάθεση, σε μία περίοδο που όλα φαίνονται πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα, ως λαός είναι γνωστό ότι ρέπουμε σε κάθε είδους υπερβολή, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μας βοηθάει. Το θέμα πάντα είναι να γίνετια ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς άτοπες διαιτητικές αποφάσεις, ώστε να ευχαριστιόμαστε όλοι. Μέχρι εκεί. Το να πιστεύεις ότι στο γήπεδο του Γκντανσκ στην Ουκρανία παιζόταν η ιστορία της Ελλάδας είναι απλώς λάθος».
Πώς κρίνεται η παρουσία της Ελλάδας στο Euro;
«Ως πάρα πολύ ευχάριστη! Με πολύ όμορφη γεύση. Και όχι μόνο για μένα, που η καρδιά μου το ξέρει πως άντεξα και δεν άρχισα να πανηγυρίζω σαν τρελός όταν έληξε ο αγώνας με τη Ρωσία, αλλά και για πολλούς φίλους, συναδέλφους, ανθρώπους του ποδοσφαίρου ουδέτερους που πραγματικά χάρηκαν πάρα πολύ αυτό το κόντρα στα προγνωστικά αποτέλεσμα. Η Εθνική Ελλάδας αρχίζει να αποκτά οπαδούς και εκτός συνόρων».
Το ελληνικό πρωτάθλημα διατρέχει τον κίνδυνο να αναγκαστεί να επιβιώσει με μία μόνο ομάδα, τον Ολυμπιακό.
«Τον πρώτο που δεν συμφέρει αυτή η κατάσταση είναι τον Ολυμπιακό. Όταν λέω ότι χαίρομαι με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες όλων των ελληνικών ομάδων, το λέω γιατί στην πραγματικότητα αυτές ενισχύουν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, από το οποίο καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη».
Ωστόσο, στην Ελλάδα λατρεύουμε τις διαχωριστικές γραμμές…
«Να το πούμε πιο απλά. Ας σκεφτεί ο Ολυμπιακός, και ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, τι σημαίνει πρακτικά ότι δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα με ευρωπαϊκές επιτυχίες. Πέρα από το γεγονός ότι και στο ελληνικό πρωτάθλημα – λόγω έλλειψης ανταγωνισμού – αναγκαστικά θα κατεβάσει ο πρωταθλητής τα αγωνιστικά του στάνταρ του και άρα, όταν θα αγωνίζεται απέναντι σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, θα αισθάνεται μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, το γεγονός ότι ο συντελεστής της Ελλάδας θα μειωθεί έχει μια αυτόματη συνέπεια: θα πρέπει να παίζει προκριματικά. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι θα κάνει προετοιμασία έναν μήνα πριν και το πιο σημαντικό, ότι θα διακινδυνεύει τα 15-20 εκατ. ευρώ που παίρνει από τη συμμετοχή στο Champions League, δεδομένου ότι πλέον αυτή καθόλου σίγουρη δεν θα είναι».

"Σάλπι", ξέρεις από... πέναλτι;;

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε τον Σαλπιγγίδη για να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι της εθνικής μετά από τρία συνεχόμενα χαμένα. Διαβάστε το πως ο 31χρονος φορ σταμάτησε να εκτελεί πέναλτι, ένας ποδοσφαιριστής που παλαιότερα είχε πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας…
"Σάλπι", ξέρεις από... πέναλτι;;
Από την σεζόν 2001-2002 που έπαιζε στην Καβάλα, ο Σαλπιγγίδης εκτελούσε τα πέναλτι. Από τότε έδειξε μία ευχέρεια. Είχε 3/3 σε σεζόν όπου έβαλε 21 γκολ σε 33 παιχνίδια!
Το 2002 – 2003 στον ΠΑΟΚ έβαλε έξι γκολ σε 23 ματς χωρίς να εκτελέσει πέναλτι.
Από το 2003-2004 πήρε την ευθύνη. Εκείνη την σεζόν είχε 3/4.
Το 2004-2005 είχε 2/3 ενώ το 2005-2006 στην τελευταία σεζόν του στον Δικέφαλο πριν την αποχώρηση, είχε 6/6!
Την πρώτη του περίοδο στον Παναθηναϊκό είχε 4/4 μεταξύ των οποίων και το πολυσυζητημένο απέναντι στον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2006.
Το 2007-2008 είχε 2/2 και το 2008/2009 είχε 3/4. Το 2009 /2010 ευστόχησε για τελευταία φορά σε εκτέλεση από την άσπρη βούλα πριν βέβαια από το τελευταίο στο Euro. Ήταν ο αγώνας Παναθηναϊκός – Στουρμ 1-0 που έγινε 22 Οκτωβρίου του 2009.
Επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι απέφυγε να εκτελέσει πέναλτι, εκτός από μία φορά πέρυσι στον Βόλο. Ήταν 15/1/2011 όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 0-2 και ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε την παράβαση, με τον Γιακούποβιτς όμως να αποκρούει. Από τότε δεν ξαναέστησε την μπάλα στην βούλα, κάτι που φανερώνει και πολλά για την ψυχολογική του κατάσταση…
Με βάση όλα τα παραπάνω ο Σαλπιγγίδης σε 12 χρόνια επαγγελματικής καριέρας έχει 25 εύστοχα πέναλτι σε 29 εκτελέσεις…
Πηγή: paok24.com

Απολαύστε τις πιο σέξι γυναίκες sportcaster στον κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Αυτές οι γυναίκες τις κέρδισε ο αθλητισμός και η δημοσιογραφία. Και δικαιολογημένα είχαν επιτυχίες. Όχι μόνο λόγω του ταλέντου τους αλλά και της αναλογίας του σώματος τους. Τέτοια κορμιά πως να μην τα αφήσεις να σου πάρουν μια συνέντευξη. Δείτε ποιες είναι οι πιο όμορφες sportcaster στις παρακάτω φωτογραφίες!!
Πηγή: Coed Magazine.com

Andrea Kaiser - Γερμανία

Anna Kraft - Γερμανία

Charlotte Jackson - Ηνωμένο Βασίλειο

Ebru Gursoy - Τουρκία

Federica Fontana - Ιταλία

Georgie Thompson - Ηνωμένο Βασίλειο

Kirsty Gallacher - Ηνωμένο Βασίλειο

Laura Esposito - Ιταλία

Marisol Gonzalez - Μεξικό

Millie Clode -Ηνωμένο Βασίλειο

Mirella Grisalles - Πουέρτο Ρίκο

Sara Carbonero - Ισπανία

Επιμένει «ιταλικά» ο Αμάουρι!!

Επιμένει «ιταλικά» ο Αμάουρι
Την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Αμάουρι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φιορεντίνα δεν έπεισε τους «βιόλα» με τις εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήδη αναζητά τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

«Το μέλλον μου είναι σίγουρα στην Ιταλία. Έχω δεχθεί προτάσεις και από άλλες χώρες, αλλά θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Προς το τέλος μόνο της καριέρας μου θα ήθελα να φύγω», τόνισε ο έμπειρος στράικερ.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών τον περασμένο Γενάρη με τη Φιορεντίνα και στο δεύτερο μισό της χρονιάς είχε 13 συμμετοχές στη Serie Α πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ.

Οι επιδόσεις του δεν έπεισαν τους διοικούντες του συλλόγου της Φλωρεντίας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, που λήγει στα τέλη Ιουνίου. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι ακόμη μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για τον Αμάουρι ενδιαφέρονται αρκετές ιταλικές ομάδες, αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι θα του άρεσε να αγωνιστεί στη Νάπολι:

«Αν ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με πάρει τηλέφωνο ,αυτό είναι πάντα ανοικτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει ήδη αγωνιστεί σε οκτώ ιταλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους και το Παλέρμο.



πηγή: sport-fm.gr

Νέστα: «Δεν είχα προτάσεις από το MLS»

Νέστα: «Δεν είχα προτάσεις από το MLS»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που όλο αυτό το διάστημα τον ήθελαν να έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες του αμερικάνικου πρωταθλήματος προχώρησε ο Αλεσάντρο Νέστα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Goal.com».

Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο του Ιταλικού αμυντικού με τη Μίλαν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στο MLS. Προσπάθησα, αλλά καμία ομάδα δεν επικοινώνησε μαζί μου και δεν μου κατέθεσε επίσημη πρόταση. Προς το παρόν, το μόνο μέρος που θέλω να παίξω είναι μία παραλία», τόνισε ο 36χρονος παίκτης, ο οποίος ενδέχεται να δεχθεί πρόταση από τον σύλλογο του Μιλάνου να μείνει για ακόμη ένα χρόνο.


πηγή: sport-fm.gr

Πλησιάζει στη Ρώμη ο Γιλμάζ!!

Πλησιάζει στη Ρώμη ο Γιλμάζ
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μπουράκ Γιλμάζ στη Λάτσιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο τούρκος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ και άλλων ομάδων της Premier League, όμως όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στους «λατσιάλι» έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του 27χρονου παίκτη, Αλί Εγκεσέλ, έχει συμφωνήσει με τους Ρωμαίους για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Γιλμάζ ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ και το μόνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι αν η Λάτσιο θα δώσει το παραπάνω ποσό άμεσα ή σε δώσεις.


πηγή: sport-fm.gr