Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

«Ήθελαν να διώξουν Πουγιόλ, Τσάβι, Βαλντέζ»!

«Ήθελαν να διώξουν Πουγιόλ, Τσάβι, Βαλντέζ»!
Ευθεία επίθεση στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε o Ζοάν Λαπόρτα.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των Καταλανών υποστήριξε ότι οι νυν διοικούντες είχαν σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και να απομακρύνουν ορισμένες από τις «κολώνες» του συλλόγου.

«Η διοίκηση του Ροσέλ ήθελε να απολύσει τον Φρανκ Ράικαρντ και τον Τσίκι Μπεκιρστάιν και να ξεφορτωθεί παίκτες όπως οι Πουγιόλ, Τσάβι και Βίκτορ Βαλντέζ επειδή ήταν γηγενείς παίκτες που τους θεωρούσαν “losers”. Ξέρω το μοντέλο που ακολουθούν, επειδή τους γνωρίζω προσωπικά», αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

Στην συνέχεια αφού είπε πως η τωρινή διοίκηση «δεν είναι και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του Γιόχαν Κρόιφ», τους κατηγόρησε ότι: «Αμφισβητούν την “La Masia”, θεωρούν ότι είναι απλά ένας σύλλογος και αντικατέστησαν το σύμβολο της “Unisef” με μία εταιρία από το Κατάρ. Είχαν μία χρυσή ευκαιρία να ενοποιήσουν τους φιλάθλους της ομάδας και ο μόνος λόγος που δεν άλλαξαν το μοντέλο της ομάδας είναι επειδή δεν μπορούσαν. Τους αφήσαμε τα πάντα σε τάξη, με τα συμβόλαια των παικτών να λήγουν το 2016 και με έναν προπονητή που τα πήγε εξαιρετικά», κατέληξε ο Λαπόρτα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: