Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Επιμένει «ιταλικά» ο Αμάουρι!!

Επιμένει «ιταλικά» ο Αμάουρι
Την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Αμάουρι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φιορεντίνα δεν έπεισε τους «βιόλα» με τις εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήδη αναζητά τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

«Το μέλλον μου είναι σίγουρα στην Ιταλία. Έχω δεχθεί προτάσεις και από άλλες χώρες, αλλά θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Προς το τέλος μόνο της καριέρας μου θα ήθελα να φύγω», τόνισε ο έμπειρος στράικερ.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών τον περασμένο Γενάρη με τη Φιορεντίνα και στο δεύτερο μισό της χρονιάς είχε 13 συμμετοχές στη Serie Α πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ.

Οι επιδόσεις του δεν έπεισαν τους διοικούντες του συλλόγου της Φλωρεντίας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, που λήγει στα τέλη Ιουνίου. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι ακόμη μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για τον Αμάουρι ενδιαφέρονται αρκετές ιταλικές ομάδες, αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι θα του άρεσε να αγωνιστεί στη Νάπολι:

«Αν ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με πάρει τηλέφωνο ,αυτό είναι πάντα ανοικτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει ήδη αγωνιστεί σε οκτώ ιταλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους και το Παλέρμο.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: